Омъжих се за изрод

• 11 967
  • 142
  •   1
Отговори
# 75
То па един психолог- да стои при мъжа си, че децата растат  #2gunfire

# 76
Ти като много компетентна що си в това положение? Дадоха ти акъл, ти пак не си доволна. С трима мъже да не случиш не е много нормално. Сигурно и ти не си много стока. Толкова пък не ти угодиха.

# 77
  • София
Отивам да се гръмна!

# 78
Първото изречение на поста ти,е че ще оплюем и ще приемеш всичко. Така,не гадаем,коментираме по нещата които пишеш. Или забравяш какво точно си писала? За махленския манталитет какво да кажа,освен че твоя е в пъти по-махленски,най-вече цигански! Раждай на поразия от който и да е. Прави секс без презерватив,докато си омъжена. Ама нали бившия е дал благословия,значи може и не е изневяра. Тук на тема деца,всички сме доста докачливи. И с право,приоритетите са ти сбъркани!

# 79
  • София
И да , аз не ги целувам за Лека нощ. Но ги целувам за добро утро , правя им закуската , водя ги и ги взимам от училище , уча с тях уроците им , обядвам, вечерям заедно с тях и им предоставям всичко от , което имат нужда , в същото време върша и домашните си задължения. Никога не съм се оплакала от това. А и те не отбелязват особени претенции , че им липсва целувката за Лека нощ. Пуснах темата , защото съм робиня , защото наистина съм в капан на един психопат и защото имам нужда от помощ , която както казах , мисля че намерих. Не правете разбор на живота ми , който е бил преди. Не съм повдигала стари теми , можете ли да сметнете колко години са минали от тогава??? Вашите животи не са ли се променили? ??

# 80
Промениха са. Всички сме правили грешки. Въпросът е да се учим от тях. Да сгрешиш един път е нормално, но три пъти...... Не знам. Дано намериш правилният път.

# 81
  • София
Има си такива жени - сакън да не постоят без мъж. Това е нагласа, манталитет, а и с 3 деца деца наистина не е лесно сама.
За мен чисто прагматично не е добра идея да се връща при бившия си. Той сигурно има нужда от грижи, а на нея само това й липсва.

Чисто прагматично, е най- добре да се върне при човека и да осигури на децата покрив и спокойствие.
И да, да се погрижи за него, вместо да се чуди къде да запретне полата.

Защо я тикате да се върне ппри майка си, като и тя ще да е на тази възраст?
Щото може да бъде използвана да отглежда трите деца, докато майка им търси някой да ѝ направи четвърто? newsm78

# 82
О, да, гледаш си децата ТАЙНО от мъжа си, не сащото си робиня (пак друг ти е виновен ей!), а защото си предпочела мъж пред тях! И то мъж, който само те използва, а ти търпиш под предтекст, че не можеш нищо да направиш.
Можеш, но не искаш. За това пишеш, че ти трябва помощ, а си отказала такава от един от най-близките ти хора в живота ти, единствения от мъжете, с които си била, който изпитва някакво уважение към теб и децата ти.
Е, как да ти помогнем ние като на теб ти е кеф да си вечната жертва и отказваш помощта на близките си?

# 83
  • София
Авторке, имаш сериозен психологически проблем, оправи първо него. За каква робиня говориш, ти вярваш ли си? Излизаш, водиш насам-натам децата, не те е заключил вкъщи, нито те е вързал с белезници за парното. Изнеси се като нормален човек, разведи се, оправи бакията, която си натворила.
Няма как да получиш съчувствие, защото всичко, което се е случило, е било в резултат на твое действие или бездействие. Децата съзряват, започват да се питат какво се случва. Ако на теб не ти прави впечатление безумието, в което живееш, направи го поне за тях.

# 84
След всичко прочетено от писанията на авторката започвам силно да се съмнявам в историята за "робинята" и изгонените деца.  newsm78

Как и защо точно ги изгони? Защо се чувстваш робиня?

# 85
И да , аз не ги целувам за Лека нощ. Но ги целувам за добро утро , правя им закуската , водя ги и ги взимам от училище , уча с тях уроците им , обядвам, вечерям заедно с тях и им предоставям всичко от , което имат нужда , в същото време върша и домашните си задължения. Никога не съм се оплакала от това. А и те не отбелязват особени претенции , че им липсва целувката за Лека нощ. Пуснах темата , защото съм робиня , защото наистина съм в капан на един психопат и защото имам нужда от помощ , която както казах , мисля че намерих. Не правете разбор на живота ми , който е бил преди. Не съм повдигала стари теми , можете ли да сметнете колко години са минали от тогава??? Вашите животи не са ли се променили? ??
И всичко това къде се случва?
Това, че децата ти не се оплакват да не ти дава лъжливо спокойствие. Растат и наблюдават и един ден е много възможно да те пишат по форумите какви си ги вършила.

# 86
И да , аз не ги целувам за Лека нощ. Но ги целувам за добро утро , правя им закуската , водя ги и ги взимам от училище , уча с тях уроците им , обядвам, вечерям заедно с тях и им предоставям всичко от , което имат нужда , в същото време върша и домашните си задължения. Никога не съм се оплакала от това. 

Викаш, устройва те това положение с децата.... Тормози те просто това, че си слугиня на пиянка. Sad
Променил ми се е животът, разбира се, но отговорността за това се пада основно на мен. И при теб така. И занапред също.

# 87
  • София
Всъщност, сега се оказва, че помощ била намерила тук във форума.
Ти да видиш!
Не помощ от мъжа, при когото са децата, не помощ от институциите, на които това им е работата, а от човек от форума.

Да се смее ли човек, да реве ли? newsm78

# 88
Аз го разбрах, че е намерила помощ под формата на съвет, в който да се вслуша....или друг вид някаква е имала предвид?!?

Може би поредния....

# 89
  • София
Нали си имаме и мъже - малко, но качествени... по техни думи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт