Омъжих се за изрод

• 11 971
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ок, благодаря Ви за всичко! Много ми помогнахте!

# 61
Моля, ще се радваме да научим какво решение си взела. Успех!

# 62
Добре де, как болният и стар мъж се грижи за 13 и 9 годишни?
Защо в първият пост авторката леко послъга, че първите и деца са от предишен брак?
Как  " Имам бивш съпруг , с който живях 15 години но с 22 по - възрастен от мен", пък сина и е на 13, а с настоящия живее от 4 години. Вярно не съм математик, но пък тая математика яко куца.

# 63
Аз не мога да повярвам, че човек на почти 40, има такова поведение във форума, а и в живота. Ето, нацупи се, милата, че не започнахме дружно да плюем по мъжа й, защото видиш ли, го смята за изрод ...

# 64
Как  " Имам бивш съпруг , с който живях 15 години но с 22 по - възрастен от мен", пък сина и е на 13, а с настоящия живее от 4 години. Вярно не съм математик, но пък тая математика яко куца.

Защото май и с втория е била преди още да се радели с първия. Нали някой беше посочил как вторият ходел с нея на прегледи докато синът е бил още бебе. По същия начин описва как "живели" с третия една година преди да забременее и вторият да инициира развод.

# 65
….обаче не изневерява! Важно е да се знае!!!

# 66
Някъде срещнах, че първият не може да има деца с новата си приятелка и я обвинил че първото дете не е негово.
Ако е вярна тая математика, нищо чудно подозренията му да са верни.

Съжалявам, че го мисля, но смятам че авторката е патологичен лъжец.

# 67
  • Бургас
….обаче не изневерява! Важно е да се знае!!!

Laughing

# 68
Аз наистина търсех помощ и мисля , че я намерих. "Стига с тези мъже" ...бих попитала повечето от  Вас с колко мъже са били. Моите са 4-ма. Истината е тази , че просто цял живот нямах късмет със семейство. Дете съм на разведени родители , но никога не съм и помислила да  обвинява някого за това. Още като малка се зарекох , че децата ми един ден няма да живеят живота който живях аз. Но може би съдбата си направи лоша шега с мен. До ден днешен имах късмет във всичко , само не и в това , което мечтая от дете.  Попаднах в ужасен капан , от който сякаш няма отърване. Всеки ден е изпълнен със страхове и невидение за това какво ми предстои вечерта. Искам да избягам от всичко това , но сякаш не мога , не става , не се получава. Просто искам всички , млади момичета да внимават изключително много , когато правят своя избор. Има всякакви мъже , дори и човек , като мен живя в такава заблуда....толкова много време. Деца , момичета, жени внимавайте!
Била съм с "много" мъже,но не раждах деца на всеки! Бройката няма значение,може и с 30 да бъдеш ако искаш. Избора е твой,но не раждай от всеки!!! 4 мъже и на трима от тях по 1 дете....Е,стига с тези мъже ( разбирай стига си раждала от различни мъже). Аз също съм дете на разведени родители,и? Бащата на първото ти дете къде е? Защо втория ти мъж гледа и двете ти деца?

# 69
Всеки човек прави грешки, лошото е когато има деца, вследствие на тях.
Вземете се в ръце. Млада сте. Прочетох хубави съвети. Замислете се и за критиката. Да, ние не сме във вашите обувки.  Само вие знаете цялата истина.
Можете да промените нещата. Дайте на тези деца бъдеще и добри условия на живот. Ще Ви бъде много трудно, но не е невъзможно.
Не чакайте повече!
Успех!

# 70
Дотук разбрах, че:
1) Настоящият те тормози, пие и не ти дава да виждаш децата си, обаче ти се натискаш да стоиш при него, защото....?
2) Бившият е готов да ви приеме обратно всички и да те подкрепи, докато си стъпиш на краката. Ти обаче не искаш, защото не било редно, понеже е стар и болен и го обичаш като баща. Ама преди 15 години не било така.
3) Не е вариант да отидеш при майка ти, защото живее далеч и отново няма да виждаш децата си, а не искаш да ги местиш.
4) Без мъж не искаш да стоиш, защо си дете на разведени родители
5) Имаш деца от 3/4 от мъжете, с които си била, но това е ОК, защото другите са имали повече ( мъже, не деца )
6) Не изневеряваш, просто семейният кодекс тълкува грешно действията ти

Наясно си, че от информацията, която предоставяш за себе си и ситуацията, могат да се извадят много заключения и нито едно не те представя в добра светлина.
 И не, децата ти не са при теб. Децата ти ти идват на гости през деня, инкогнито. Вечер си лягат без мама да ги завие и да ги целуне за лека нощ, това го прави онзи- старият и болният. Ако това не те кара да се размърдаш, наистина не знам кое друго.

# 71
  • София
Вие вече сте на ясно и кой е инициирал развода. Браво. Много сте опитни и компетентни... Казах Ви не гадайте и не осъждайте някого от чийто живот не сте вдишвали и прашинка. Спрете да гадаете, че това си е живо махленски манталитет, а се имате за компетентни по всички въпроси.

# 72
Всъщност ти защо пусна тема?

# 73
  • Сф
Аз пак не разбрах- имаш опции да отидеш при първия ти мъж, при майка ти, и ти избра да стоиш при тоя изрод? Защо? Честолюбие, срам, гордост, невъзможност? Щом те нямат против, какво те спира?

# 74
Ами тогава не искай съвети. Върви на консултация при психоаналитик. Той ще те изслуша без да те критикува.
Ясно е, че истината не ти харесва, но пак казвам - на каквото си постелиш, на това ще легнеш.

ПС: Шапка свалям на втория съпруг. Приел е и гледа чуждото и своето дете. Че и помощ ѝ предлага... Евала!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт