Непрестанни полови проблеми

• 1 429
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте.

От 2 месеца поред с годеника ми имаме проблеми (полови). Аз имах бяло гъсто течение и лоша миризма и при гинеколог се установи,че имам гъбична и бактериална инфекция, а годеника ми му се появяват на самата главичка червени точицич ( не са набъбнали а като раздразнение). На мен ми изписаха антибиотик и 3 вида вагинални капсули и лечението ми продължава доста дълго, естествено не сме правили секс от както имаме тези проблеми. Освен капсулите ми изписаха антибиотик за мен и за него + крем клотримазол за двамата. Той приключи с лечението преди седмица, а аз продължавам. Но поради някаква причина на него отново му се появи тези точици, съмнява се дали не е от това че е ползвал душ гел. Но някак си много съм панирана вече и стресирана, живеем в чужбина и е много трудно да се отиде на доктор, дори мен едва се съгласиха да ме прегледат, тъй като не било сериозно и вече съм била на профилактичен преглед, понеже имаш право само на един профилактичен преглед през годината, и ако отидеш пак едва ли не здравната каса не поема прегледа ти и лекаря не получава нищо в замяна за този преглед, дори не ме извикаха на контролен преглед, а в България винаги са ми записвали час за контролен. Но тов е друга тема, която ме ядосва адски много.

Та чудех се дали при него просто е раздразнение или нещо по сериозно, няма сърбеж или лоша миризма.

# 1
От душ гела ще да е, ти оздравяваш, ама на него му се появило отново.

# 2
Душ-гелът случайно да е Old Spice?

# 3
Щом се съмнявате в душ-гела, сменяй те ги - ползвайте бебешка козметика или хипоалергенна (без аромати и добавени парабени)

# 4
Той изобщо ходил ли е на лекар? На негово място бих се паникьосала и бих отишла срещу заплащане, ако е трудно да се вредите по здравна каса. Става за здравето ви, и на двамата, на мен би ми било важно.

# 5
Здравейте и аз бях в такава ситуация тук в Лондон незнам къде сте но тук гениколозите са ужас особено като разберат че сте чужденец , нищо не ми помогнаха само унижението на което бях подложена , лекувах се сама с смрадлика и Низорал
Незнам дали е същия проблем но билкта ми помогна

# 6
Той пие ли антибиотик? При такива инфекции и двамата партньори се лекуват. Иначе след първия секс пак ще си цъфнала.

# 7
тези точици същите ли са като преди? Възможно е да се наложи повторно лечение и то го казвам понеже последния път като бях на гинеколог тя самата ме предупреди, че след лечението може да се наложи повторно понеже е нещо което се оправя трудно-дълго не разбрах ... Но като говорих с нея ми беше обяснено, че след лечението се прави точно както казахте контролен и ново лабораторно изследване и така се решава за нататък.... дано съм била от полза
Понякога обаче е възможно да е нещо временно и да не е свързано с това което описвате.

Общи условия

Активация на акаунт