От 2 месеца поред с годеника ми имаме проблеми (полови). Аз имах бяло гъсто течение и лоша миризма и при гинеколог се установи,че имам гъбична и бактериална инфекция, а годеника ми му се появяват на самата главичка червени точицич ( не са набъбнали а като раздразнение). На мен ми изписаха антибиотик и 3 вида вагинални капсули и лечението ми продължава доста дълго, естествено не сме правили секс от както имаме тези проблеми. Освен капсулите ми изписаха антибиотик за мен и за него + крем клотримазол за двамата. Той приключи с лечението преди седмица, а аз продължавам. Но поради някаква причина на него отново му се появи тези точици, съмнява се дали не е от това че е ползвал душ гел. Но някак си много съм панирана вече и стресирана, живеем в чужбина и е много трудно да се отиде на доктор, дори мен едва се съгласиха да ме прегледат, тъй като не било сериозно и вече съм била на профилактичен преглед, понеже имаш право само на един профилактичен преглед през годината, и ако отидеш пак едва ли не здравната каса не поема прегледа ти и лекаря не получава нищо в замяна за този преглед, дори не ме извикаха на контролен преглед, а в България винаги са ми записвали час за контролен. Но тов е друга тема, която ме ядосва адски много.
Та чудех се дали при него просто е раздразнение или нещо по сериозно, няма сърбеж или лоша миризма.