91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов"- тема 3

• 83 818
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, имате ли представа кой преподавател по немски е напуснал и е отишъл в 35то?

# 76
Надявам се да е ВГ Simple Smile но пък горките деца от 35-то Simple Smile то и това не е добре Simple Smile

# 77
  • тук-там
Въпрос за зайците - като ги разпределят в паралелките, всяка паралелка си има различен даскал по НЕ или ...? Има ли слаб учител?

# 78
  • София
Всяка паралелка е с отделен учител, българин.Немец, ако има, влиза за по няколко часа седмично и може да преподава съответно на няколко класа. В тази връзка назад питах назад дали някой има идея на мястото на заминалите немци назначени ли са нови.

# 79
Въпрос за зайците - като ги разпределят в паралелките, всяка паралелка си има различен даскал по НЕ или ...? Има ли слаб учител?
Да, всяка паралелка е с различен учител по НЕ, който е и класен на съответния клас. В края на тема 2 има подробно обсъждане на тази учителка - ВГ и според нас, родителите, а и според много от учениците, били в нейните класове, тази и минали години, тя не е нито добър преподавател, нито класен, нито … нищо. Как да ви кажа децата бяха много, ама много разочаровани.
Аз като майка до последно се надявах, че това може да не е точно така, но уви...

# 80
Кой е ВГ? Защо горките деца? Може ли малко повече информация. Големият ми син е в НЕГ и няма представа кой е, а малкият ми започва в 35то?

# 81
Кой е ВГ? Защо горките деца? Може ли малко повече информация. Големият ми син е в НЕГ и няма представа кой е, а малкият ми започва в 35то?
ВГ е жена и щом големия ви син няма представа коя е тази учителка още по-добре за вас. А това дали наистина тя се е преместила аз незнам, казах го по-скоро на шега и с надежда за следващите ученици. Simple Smile Наистина, ако имате желание може да прочетете тема 2 последните 15 страници някъде.

# 82
Благодаря. Информацията е, че е мъж. А в 91 няма мъже, освен немците

# 83
  • столицата
Немец да отива в 35-то? Странно. Доколко е вярно, обаче.
ВГ е  класната на Б паралелка Георгиева. Преминалите през класовете й твърдят, че е "късата клечка"  за осмокласниците.

# 84
  • София
Всичките мъже немци предават и на лайстунг, не са тук само за подготовка за ДСД, така че едва ли някой от тях ще иде в 35-то. Ако е вярно въобще това за мъжа, може да става дума за един господин, който преди преподаваше в НЕГ, после отиде в СМГ , а май и там не се е задържал. От познати с деца в СМГ знам, че е обяснявал как още работи в НЕГ, та нищо чудно да се носи мълвата, че учител от НЕГ отива в 35-то. Ако случайно е въпросният, той не преподава немски в НЕГ някъде от края на 2016-та.

# 85
Да не е хер Маринов?

# 86
  • София
Г-н Бьорн Маринов си е част от немския отдел, какво ще прави в 35-то...

# 87
Само това име беше запомнила моята девойка и на мен ми се стори, че отговаря на описанието - мъж, с българско име, преподаващ немски, но явно не е...

# 88
Момичета, тези дни се надявам да разбера кой е този преподавател и ще пиша. Информацията ми е от учител, който към момента преподава в 35то и каза, че имат нов колега от НЕГ. Това им е споделено от зам.директорката, но без подробности как се казва.

# 89
  • София
Адел, Б.Маринов си е германец (е, полу, ама все пак), по слухове от дечурлига бг бабата му  е тук, но той самият е отраснал и следвал в Германия и говори слабо български.

Общи условия

Активация на акаунт