Оргазъм 3 ден след трансфер

• 14 808
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Разсъждавам така - оргазмът наистина предизвиква контракции, но те са "вълни навътре" тъй като целта им е да спомогне придвижването на сперматозоидите.
Но оргазмът е нещо много повече - той влияе положително върху лигавицата на матката и хормоналния баланс, които са изключително важни за зачеването и задържането на плода. Оргазмът е онзи мек начин, организмът ни да се настрои, че искаме и зачеваме бебе. За това смятам, че неговата полза е по-голяма, отколкото вреда.

Според някой източни учения оргазмът е енргия, която е важна за връзката с новата душа и т.н. Имаше и нещо за движението на енергията по чакрите и нейната кулуминация в кундалини. Така, че и на тази основа ми се струва, че оргазма е желан помощник в зачеването.

За забраната на секс пък си мисля, че там нещата са по-физически и по-раздвижващи, вкл. оказващи влияние върху шийката на матката и за това секса не е препоръчителен.

Не съм лекар, но така разсъждавам. Пожелавам УСПЕХ на всички момичета кандидат мами  Hug 

# 16
Разсъждавам така - оргазмът наистина предизвиква контракции, но те са "вълни навътре" тъй като целта им е да спомогне придвижването на сперматозоидите.
Но оргазмът е нещо много повече - той влияе положително върху лигавицата на матката и хормоналния баланс, които са изключително важни за зачеването и задържането на плода. Оргазмът е онзи мек начин, организмът ни да се настрои, че искаме и зачеваме бебе. За това смятам, че неговата полза е по-голяма, отколкото вреда.

Според някой източни учения оргазмът е енргия, която е важна за връзката с новата душа и т.н. Имаше и нещо за движението на енергията по чакрите и нейната кулуминация в кундалини. Така, че и на тази основа ми се струва, че оргазма е желан помощник в зачеването.

За забраната на секс пък си мисля, че там нещата са по-физически и по-раздвижващи, вкл. оказващи влияние върху шийката на матката и за това секса не е препоръчителен.

Не съм лекар, но така разсъждавам. Пожелавам УСПЕХ на всички момичета кандидат мами  Hug 
По принцип и аз така мислех,че не би трябвало да вреди, защото не е полов контакт.. Но изчетох толкова много и много се обвинявах. Сега обаче ми вдъхнахте кураж и се надявам да не съм навредила Heart
Heart успех и от мен Heart

# 17
Blush не знам за с оня ти но симптоми като болка или др имаш ли
Не въобще нищо не усещам
Трябва ли нещо да усещам или да имам болки как мислиш
До сега въобще нищо.. Simple Smile

# 18
Andjelika11, аз също имах среднощен оргазъм след трансфера. Бях шокирана и имах болка. Слава Богу, нищо страшно не се случи и видях двете чертички. Стискам палци Simple Smile

# 19
  • София
Да, като бях след трансфер преди сто години всяка вечер насън оргазъм,болка в корема, събуждах се скована до краката. Забременях и това продължи до към десетата седмица. Предполагам имаш изписан нош па, пий го. Не го мисли толкова. Вторият ми син съм го подлагала на всички забранено при забременяване- басейн,масаж,сауна,парна баня, вируси, тежко, пикочния инфекция и при леко отлепяне на сака бях забравила да си купя лекарства и се залепил сам явно.

# 20
Да, като бях след трансфер преди сто години всяка вечер насън оргазъм,болка в корема, събуждах се скована до краката. Забременях и това продължи до към десетата седмица. Предполагам имаш изписан нош па, пий го. Не го мисли толкова. Вторият ми син съм го подлагала на всички забранено при забременяване- басейн,масаж,сауна,парна баня, вируси, тежко, пикочния инфекция и при леко отлепяне на сака бях забравила да си купя лекарства и се залепил сам явно.
Не нямам изписан нош-па и нямам болки трябва ли да пия нош-па нещо ще помогне ли?
Притеснявам се защото днес ми е 8ми ден от трансфера и не усещам нищо даже и гърдите не ме болят вече

# 21
Andjelika11, Но-шпа  се взема при спазми, болка или контракции. Аз го пия при нужда (х1 таб, 3 пъти на ден), предписа ми го Док след трансфера. След предишния ми опит ми беше предписан на общо основние заедно с другите лекарства.Без рецепта се продава, но ако нямаш оплаквания, няма за какво да го пиеш. 
А за усещанията след трансфера - и аз не усещах нещо първата седмица. Чак след кръвния тест започнаха да ме болят гърдите. След това  сънливост и накрая на първия месец - гадене.

# 22
8ми ден от трансфера ... няма какво да усещаш. И аз съм 8ми ден от трансфера ама на тридневни. Предния път до началото на третия месец нищо не усещах. Не се вторачвай в симптоми, няма нищо сигурно. Надявам се сънищата са престанали?

# 23
  • София
Може преди лягане да пиеш нош па, то отпуска матката. Знам,че стягането насън е толкова силно, че имаш чувството,че този ембрион ще излети в Космоса.

# 24
Аз пък ви съветвам да не изписвате лекарства по форума защото ако нещо се случи с човека отсреща, не знам как ще спите. Въпреки че но шпа се изписва масово за какво ли не включително и при бременност, това не са бонбони  и риска винаги е премерен на принципа на по-малкото зло. Ако има опасност контракциите да предизвикат аборт - ок, рискът от прием на но шпа е по-малкото зло. Ако обаче някой си го пие профилактично срещу оргазми по време на сън ....
Из листовката на но шпа: Бременност, кърмене и фертилитетИнформирайте Вашия лекар ако сте бременна или мислите, че може да сте бременна или ако възнамерявате да забременете.Налични са ограничено количество от данни при бременни пациентки. Изследванията при животни не показват директни или индиректни вредни ефекти по време на бременността и развитието на плода. Въпреки това, се изисква повишено внимание при приема на това лекарство.

Andjelika11 щом си след трансфер значи имаш лекар, който ти е водил процедурата - обади му се, сподели му притесненията си и поискай съвет. Той най-добре те познава, най-добре знае за състоянието ти и ще ти каже какви са рисковете. Повярвай ми, едва ли си първата с такъв въпрос

# 25
8ми ден от трансфера ... няма какво да усещаш. И аз съм 8ми ден от трансфера ама на тридневни. Предния път до началото на третия месец нищо не усещах. Не се вторачвай в симптоми, няма нищо сигурно. Надявам се сънищата са престанали?
Да всичко е наред днес направих кравен тест резултата е 664,3 hgc какво значи ?

# 26
  • София
Много на сериозно се вземаш, голяма работа нош па. Тя толкова лекарства ще изпие през бремеността си, дори не предполага колко. На никой нищо не изписвам. Жената пита дали се е случвало,да случвало се е. Честно, голяма работа пиенето на нощ па, много важно кво щяло да стане. Натряскали сте се с хормони от процедурите, едва ли нещо повече от това може да стане. Честито,ти си бременна и то с добър чхг.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 22:35 от Шмати

# 27
Много на сериозно се вземаш, голяма работа нош па. Тя толкова лекарства ще изпие през бремеността си, дори не предполага колко. На никой нищо не изписвам. Жената пита дали се е случвало,да случвало се е. Честно, голяма работа пиенето на нощ па, много важно кво щяло да стане. Натряскали сте се с хормони от процедурите, едва ли нещо повече от това може да стане. Честито,ти си бременна и то с добър чхг.
Благодаря ти

# 28
Изобщо няма да се съглася, че но шпа не е "голяма работа" само защото сме се натровили с други лекарства. Все едно да кажеш на някой: абе що не изпиеш и  тая отрова, ти и без това дишаш въздух пълен с газове, ядеш макдоналдс и пиеш мръсотии във водата. Точно защото сме се натровили от други лекарства, редно е да сведем до минимум всякакви други боклуци, които е възможно да приемаме и да навредим на така желаното дете.
И "може преди лягане да пиеш но шпа" си е точно "изписване" - в това й състояние като нищо ще започне пет пъти на ден да пие но шпа, за да "отпусне матката".
Мисля, че цитата взет директно от листовката на но шпа е достатъчно показателен и няма нужда от нашите непрофесионални коментари.
Andjelika11 честито! Пази се много, слушай лекаря си и ти желая успешни и леки 9 месеца.
Аз моя тест го отложих за неделя. Между другото снощи и аз имах "сън" Grinning

# 29
  • София
Много задълбаваш в пълни глупости. Ще изпиете по една кофа нош па и лекарства, докато сте бременни. Идеята за лекарствата,които вредят си я избий от главата,ако искаш спокойна бремеността. Бремеността след трансфер  се крепи с лекарства и то не безобидни.

Общи условия

Активация на акаунт