Лакове за нокти - 123

• 64 886
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Нещо ярко и от мен, че си чака реда от седмици, но реших, че ще се върже нелошо със синия педикюр...
OPI Meet My "Decorator" и абсолютно фантастична формула и безумно лесно лакиране (и това с мини шишето и четката!)

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 22:25 от Agent Provocateur

# 121
Искам да си взема млечно розово покривно лакче. Харесах Mod about you на OPI, но на всички снимки в нета е с различни нюанси и се чудя...вашите любими млечно розови препоръки?

# 122
След принудителното носене само на нюд маникюр, вчера най-сетне се лакирах с нещо цветно -  Bourjois La Laque в нюанс Flambant Rose: много ярък, без да е неонов коралов нюанс с розов оттенък. Стои приятно на маникюр и педикюр, но ще е поредния корал, който много харесвам в бутилката, но на нокти - не. Просто не се възприемам с тези корали, без значение дали ще са розови или оранжеви, както и с червен и оранжев маникюр като цяло (съвсем в духа на началния въпрос Grinning):

# 123
  • В полите на Пирин планина
Crystal Noir, на мен много ми харесва как ти стои.

Аз пък основно такива цветове харесвам за лятото и с такива се лакирам. Някак най-много ми пасват на дрехите.

Не харесвам жълт и ярко зелен лак на себе си. На други ръце и крака - може.

# 124
Обожавам този цвят. Счупих се да търся такъв и накрая и аз се сдобих с показания Буржоа. Даже в момента съм с него, при мен не избива розов оттенък.

# 125
Lady Brinne Благодаря! Установих, че през лятото най-много нося маникюр в яркорозово и фуксия.
Г-жа Вейдър Аз имах и друг много подобен, но по-розов, може да го погледнеш, щом ти допада тази гама: Flormar 408 Rose Classic (класическата серия с бялата капачка). Показвала съм го тук преди време Simple Smile

# 126
Благодаря Simple Smile Този Флормар съм го ползвала преди време, като изключим четката наистина много ми харесваше. Един други мой фаворит в същата гама е Golden Rose Color Expert 15 - един от малкото лакове, които съм изхабила почти до дъно и подновила.

# 127
Просто не се възприемам с тези корали, без значение дали ще са розови или оранжеви...
Все едно аз съм го казала вкл. за фуксията, която избягвах години наред! Червеното мислех, че е за лелки И за много тежки и специални официални поводи, когато съм в черно глава до пети Simple Smile
Но миналата седмица направих експеримент - свалих жълтото от средния и безименния и сложих един розов и един оранжев корал... що комплименти отнесох за тях (но продължавам да съм убедена, че хората харесват цветовете им по принцип, а не това как ми седят)
Искам да си взема млечно розово покривно лакче. Харесах Mod about you на OPI...
Mod about You е класика, но всички мразят консистенцията му, та точно покривен не бих го нарекла. Малко по-късно ще снимам супер ограничения си асортимент розови и ще постна, но така, на прима виста бих похвалила едно друго ОПИ, което скоро бях показвала. То е от дълготрайната линия на ОПИ - Indefinitely Baby (този номер да снимам и името на лака за архивите се оказва много полезен за бързи справки Grinning
https://www.google.com/search?q=Indefinitely+Baby&rlz=1C1CHB … 2483&bih=1232

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 18:57 от Agent Provocateur

# 128
Agent от висотата на 24-те ми години червеното продължава да ми е прекалено класическо, изискано и задължаващо Grinning затова и имам един-единствен класически червен лак, който слагам (изненада!) в редките случаи когато съм с изцяло черен и елегантен аутфит, в делова атмосфера.

Breedlove моето предложение за млечно розов лак (макар че колкото хора, толкова и възприятия за този капризен цвят), е Bourjois La Laque Gel Chair et Tendre: много плътен, покривен дори и на 1 пласт, млечно-пастелен розов нюанс, който на светла кожа стои точно млечнорозов (моята е по-тъмна и жълта и стои като банановорозово/сьомга?!)

# 129
Crystal Noir, изобщо не се учудвам от предпочитанията ти. Според мен на натюрела ти наистина подхождат по-нежни и едновременно елегантни оттенъци на маникюра.
Да, хубав е лакът, да стои ти страхотно на тези ръце и нокти, но наистина не е твоят цвят и аз поне те харесвам много повече с любимата ти фуксия, с пудрен нюд с малко нежен скейл и дори с черното, което по принцип не харесвам изобщо. Simple Smile

# 130
Много благодаря, сега ще си занеса мързеливата трътка до Сефора и се надявам да намеря поне един от трите. Много ми харесва розовото бебе на ОПИ и този на Буржоа. Златни сте.

# 131
  • sof
Не може да се подмине, че Crystal Noir е винаги старателно изчерпателна и внимателна и любезно обяснява своите лични наблюдения и възприятия без превземки. Адмирации, още повече ако действително е само на толкова малко годинки, понеже тези поколения са злоумишлено оставяни неграмотни по всички възможни начини, и е признак на значителен потенциал да се надмогва всеобщата в родината пошлост, че чак и в хобитата.

Имам нова придобивка, и колкото и да е тривиална, снимам с визитката на дамата ( съдейки по името холандка ), понеже смело ми я прати до вдън горите тилилейски... и се получи!!! Това е огромен прогрес и то посред мусона. Дадах й абс. MAX в ebay. Благодаря ви за утехата, която ми доставяте!

# 132
Crystal Noir си е такава по принцип. Висока летва слага определено. Аз съм изчела блога и от край до край и съм впечатлена -
професионална и изпипана работа до всеки детайл, изчерпателна и добре поднесена информация и лесен за четене и приятен стил. Даже малко ме е яд, че няма повече коментари при това качествено съдържание. Но все пак хората като мен го оценяват и намират полза и удоволствие от него. Simple Smile

# 133
Agent от висотата на 24-те ми години червеното продължава да ми е прекалено класическо, изискано и задължаващо Grinning затова и имам един-единствен класически червен лак, който слагам (изненада!) в редките случаи когато съм с изцяло черен и елегантен аутфит, в делова атмосфера.
Grinning От 19 до 27 год имах един единствен червен лак, след това ми подариха 2-ри и с тези два го докарах до... хммм, 39 год Grinning Grinning Grinning

Това е всичкото розово, което имам и май май ще подарявам и от него!

PS ...май имам и 1 от DS сериите на Опи...

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 20:16 от Agent Provocateur

# 134
Това е сух брокат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт