Лакове за нокти - 123

• 64 452
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Ивче, това Опи Kiss me at midnight li e? Страхотно ти стои!

Пролетта като кацнахме в Лас Вегас много се смях, защото цялата естетика там се връзва страхотно с естетиката на АйЛовНейлПолиш лаковете “по по най блестящи и екстравагантни“ (които наистина ги правят там, хвалила съм невероятния къстъмър сървис на собственичката!)

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 13:24 от Agent Provocateur

# 646
  • Стара Загора
Агент, точно то е. Heart

# 647
  • София
От Ивис можеш ли да направиш поръчка на лакове за нокти от град, в който нямат магазин? Коректни ли са? С коя куриерска фирма работят?

# 648
  • Стара Загора
Opi ги нямат в сайта. Аз не съм правила поръчка и не мога да отворя тук, освен да го изиграя куриер Grinning (да купя и изпратя) след 04.09, стига да са останали. Купих последния от този до Трокадеро, но имаше още бройки в другия срещу пощата. Странното е, че там бяха на 3,99. Дали защото имаше малко повече цветове? Flushed

# 649
Днес ходих в единия Ивис при нас и беше много трагично положението, бяха останали много грозни цветове (според мен) и все като пресечени... Само от Vesper имаше много бройки, всичко останало тотално не си заслужаваше...

# 650
  • София
iv4enceto_91 , благоадря!  bouquet  Ако се наложи, ще се възползвам от предложението ти. Писах на сайта на Ивис, чакам отговор.
Не че нямам лакове, но харесвам OPI.  Simple Smile

# 651
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

# 652
Толкова пък да ме е яд, че няма Ивис в София 😩

# 653
  • София
Толкова пък да ме е яд, че няма Ивис в София 😩

И мен.  Mr. Green

# 654
  • Полша, Варшава
Ето какво си сътворих снощи за лека нощ Joy

# 655
Много е хубав,печат ли е,а какъв е сивият лак с броката?

# 656
  • Gone with the wind
Страхотни неща показвате! Ще споделя, че темата ми служи за разведряване в тежки работни дни - като ми прикипи и отделям няколко минути просто да скромвам между снимките и някак се успокоявам от хубавите, които творите Simple Smile

От мен - първи опит с ваденки и Essie naughty nautical

# 657
От мен неделно синьо Essie udon know me

# 658
  • София
Trend it up 210 + Essence glorious Aquarius

# 659
За лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт