Лакове за нокти - 123

• 64 887
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Тенкю, сестро! На мен твоя ми харесва. Признавам си, че сз не бих си го купила. Наситила съм се на тия нюанси, имам толкова много в червената гама, че не ща да ги погледна. Ама нали ми е подарък реших да го сложа. Да не му чупя хатъра на ММ. 😆

# 91
  • Варна
Искам да се “оплача” от лаковете FUN и по-точно Blue lagoon и Be bold.
Засега те са голямото ми и скъпо разочарование. Не очаквах толкова грапав завършек, някои частички стоят чак релефно като пясъчен лак. Заминават в размените!
Много съм доволна от топа на CND Vinylux weekly top coat. Не съхне много бързо, но наистина е по-траен и има страхотен блясък.
Някой вече да има новите China glaze OMG Flashback? Винаги много съм искала да имам DV8, но беше стигнал някакви баснословни суми. Ще поръчам обезателно, но ще се радвам и на вашите отзиви.

# 92
Да споделя и аз лятното настроение, което ме е обзело Simple Smile

Изпълнението далеч не е нещо, с което да се гордея, но днес не ми върви на лакиране - постоянно някъде се закачах, четките ме дразнеха (особено тази на GR ме изнерви подобаващо), а и любимият ми топ доста се е сгъстил.
Нищо де, важно е настроението 😂

Лаковете:
Mark Gel Shine - Parfait Pink
Golden Rose - Color Expert, 67
Flormar - PL451 Rich Life, от pearly серията

Между другото, цветът на GR е страхотен, със съвсем леко забележими частички. Добре стои, ако имаш търпението да се пребориш с четката Bowtie
Купих си го, вдъхновена от вашите маникюри в синьо-зелената гама - доскоро тотално отсъстващи при мен.

# 93
Ех, Blue Turquoise, що не пита, бре сестро?
FUN са лаковете, на които почти никога не се юрвам с покупките. Красиви на суотч, но капризни и (малко) различни на ноктите.
How Deep is Your Holo (H) си е направо син глитер, вярно ситен, ама глитер с някаква идея за холо. (Ползвах го, за да си customize един кейс за телефона- после с 2 слоя топ отгоре пак беше релефен Stuck Out Tongue Winking Eye )
Повечето им лакове са такива. Магнитните - да, красиви на суотч, но Масура са по- добри, и два пъти по-евтини.
Красиви холо лакове правят също така KB Shimmer и Different Dimension например, трайността им е страхотна, и нямат грапавини. ILNP си ги знаете.

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 16:44 от nadia23

# 94
Ариа, сестро, аз го купих заради малиновия нюанс, такъв друг май нямам...
Скрит текст:
Пък и си бях купила една прежда за пуловер, който плета вече не знам колко месеца като си открадна малко време, цвят тъмна циклама уж ама изглежда точно като лака Joy

# 95
Оо има една по-хубава малина, пак на ГР, но от серията Color Expert, има и фин шимър, номера май беше 39.  Страшно любим ми беше преди две лета. Трябва да си го изровя. И да си купя някакъв разредител, защото едно любимо ОПИ ми се е посгъстило. Приемам предложения 🤗

# 96
Разредител ползвам на Перфект- то не че го и ползвам много, ама върши работа.

Скрит текст:

# 97
  • Reasonford Manor
Засега те са голямото ми и скъпо разочарование. Не очаквах толкова грапав завършек, някои частички стоят чак релефно като пясъчен лак.
Чувствам се виновна. Ти попита за мнение, а аз ги похвалих общо-взето.
 Малко повече топ пооправя завършека, дай им шанс, чудовищно трайни са - за мен това не е от значение, но за повечето дами е...Hug

OPI FALL 2018 - PERU

# 98
  • Варна
Оооо, няма проблем. Ще пробвам още веднъж, но Blue lagoon не знам, дали ще стане гладък, както харесвам. Blue Christmas и Orion ми допадат.

# 99
Здравейте мацки.От къде купувате лакове на Катрис,Зоя и Джесика?

# 100
Nadia, mersi още веднъж! Hug

Разредител ползвам в момента на СНБ, интересното е, че в сравнение с този на Орли, който имах преди, като отлея няколко капки в капачка за да го ползвам за чистене буквално се изпарява за няколко минути.

SNB Thinner: Acetone, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Alcohol, Aqua
ORLY Thinner: Butyl Acetate, Ethyl Acetate
ПЕРФЕКТ РАЗРЕДИТЕЛ НА ЛАК ЗА НОКТИ: amilacetate, butil acetate, alcohol

И още няколко за спорта и статистиката:
Seche Restore Nail PolishThinner: Butyl Acetate, Toluene, Isopropyl Alcohol
Zoya Renew Nail Polish Rejuvenator (за 3-фрий лакове - toluene, formaldehyde and DBP free): Butyl acetate, Heptaine, Ethyl Acetate
ESSIE FLUID-E NAIL POLISH THINNER: Butyl Acetate, EthyllAcetate
OPI Nail Lacquer Thinner: Butyl Acetate, Ethyl Acetate
Beauty Secrets Thinner (брандът на Сали Бюти): BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, HEPTANE
Mavala Thinner for Nail Polish: Butyl Acetate, EthyllAcetate
KBShimmer polish thinner: 5 Free Thinner Butyl Acetate, Ethyl Acetate
Изводите са очеизбождащи Wink

И след Перуанската колекция на ОПИ да покажем и тази на Зоя (50% офф и безплатен шипинг на преордер)
Zoya Element Fall 2018

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 00:02 от Agent Provocateur

# 101
  • Стара Загора
Хайде и аз с неонче за новата седмица - с любимеца ми Pink Punch и жълтия пясък на Perfect S68.

# 102
  • Вестерос
Жълтия пясък на перфект го обожавам. Пред две седмици бях и на ръцете, и на краката с него. Отивам на дискотека и като светнах на неоновите лампи Grinning Много се смяхме с дружките.

Ивче, много е яка ваденката!

Аз да се похваля, че от 2,3 месеца лак не съм купувала Grinning

# 103
  • В полите на Пирин планина
Аз съм с един розов неон на Avon:

# 104
  • София
Sparkling HeartPurple HeartДойде редът и на един от подаръците на Milena_318, благодаря ти, Миленка, много ми харесват всичките!!! Revolving Hearts
Стои перфектно и на педикюр! И сте много лоши, момичета - така ме запалихте, че вече не знам къде да си държа колекцията. Няма да казвам колко броя съдържа, защото ме е срам...Но приемам всякакви идеи за подреждане на лаковете Hands Nail Care

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 14:18 от izoma

Общи условия

Активация на акаунт