Лакове за нокти - 123

• 64 859
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna, Bulgaria
Тъкмо се нагласих до снимам и как съм се бутнала, размазала съм си едната ваденка на лявата ръка. И понеже е много късно и не ме се занимава да коригирам сега, реших да се престраша и да си снимам дясната ръка 😆 Малко по люляково е това Еси, но както знаем от телефона е!

# 76
Може ли идеи за масло/крем или нещо за кожички? Мажа с крем, използвам масло на SNB манго, но толкова са сухи, че чак се цепят и ме болят:(

# 77
Аз съм много, много доволна от маслото на Евелин. Ползвам го и веднъж седмично като терапия за заздравяване на ноктите. Чудо е за мен. И за кожи, и за нокти.

# 78
  • волно калдъръмче
Казвала съм го и друг път: най-обикновен безцветен балсам за устни.

# 79
Puck a fairy стана един от любимите ми лакове. Blue Heart  За втори път го слагам това лято. Стой страхотно и на педикюр.

Започнах нова работа и ми се наложи да си скъся ноктите.

# 80
Благодаря за съветите, ще взема на Евелин -дано помогне

# 81
  • Gone with the wind
Обаче ми влияете много зле! Да покажа тихата лудост, която ме е обзела последните 3-4 седмици, откакто махнах гела и започнах да ви чета ...... Само 3 лака имах преди това Grinning

# 82
Аз като започнах да чета имах 10-15 😆 Бягай докато е време. Междудругото ММ мисли, че на месец давам по около 100 кинта за лакове, което разбира се е доста далеч от истината, не че е невъзможно. Хем му се виждат много, хем и той ми купува понякога. Вчера ми подари един малинов, по късно ще се намажа с него. 😁

# 83
# 84
За който се интересува- сравнение между Picture Polish Salt Water & Destiny:

https://www.instagram.com/p/BlP7_XsBPSS/?taken-by=nailpolishpalace

# 85
  • Reasonford Manor

Скрит текст:

kaly*, щом се цепят и болят, обмисли да си вземеш някакви хр. добавки - омеги, мултивитамини, протеин etc.

# 86
Аз открих сезона на неоните, и като такъв естествено, не успях да му хвана реалният цвят, който е с малко повече синьо-лилав нюанс:

Скрит текст:

# 87
Много ми харесват и ноктите и маникюра! Purple Heart

# 88
И аз съм налакирана вече. Изпаднах в творческо безсилие, не ми харесват ваденките, които сложих, но нямам време да ги сменям. И цвета излиза една идея по тъмен от колкото всъщност е.

# 89
Ох пак големи красоти сте показали, останаха ми очите, няма да ви споменавам една по една да не пропусна някого! Heart Eyes
Аз наплесках нещо набързо, но не съм почистила хубаво около ваденките особено, още не е сух лака, моля да ме извините Stuck Out Tongue Winking Eye

Цветът е уникален за мен, но гадната консистенция и четка на Jessica са ненадминати, тотален провал. Лакът е на три пласта, това е другата причина да бързам да снимам преди да почистя хубаво, нямам вяра на Jessica че няма да се скапе докато изсъхне...
П.П. Ариа, имам същия лак, даже не помня кога го купих, още не съм го пробвала. Много хубаво ти стои! Харесва ми на ноктите ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт