Лакове за нокти - 123

• 64 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
РР Salt water

Много рядък ми се струва в сравнение с другите ми РР.
Agent, ако не се лъжа, ти сама беше сътворила подобен цвят. Като пристигне Destiny ще ги мацна един до друг.
Поздравявам ви с едноименната песен на Chicane- Saltwater. Дано харесвате транс. Simple Smile
https://m.youtube.com/watch?v=ET1-6Bef9xU
PS Форумът е ужасен днес, 10 минути не мога да публикувам. Затова пиша в телеграфен стил.

# 61
Мама на Миро, много е готино Simple Smile

# 62
  • Prismatica Aerie
Поздравявам ви с едноименната песен на Chicane- Saltwater. Дано харесвате транс. Simple Smile
https://m.youtube.com/watch?v=ET1-6Bef9xU
  Чувствам се поздравена🤩🤗,  тия дни слушам части от новия им албум The Place You Can't Remember, The Place You Can't Forget.  И тъгувам за рейв партита...
Жесток Saltwater, и аз ще го сложа скоро 💙

# 63
  • Варна
Catalano, моля като го сложиш, да споделиш впечатление относно нанасянето. Може моят нещо да не е ок.

# 64
  • София
Минавам да похваля топ лака на Barry M - wet set. Наистина действа бързо. Лакът ми и твърде лъскав, за да мога да кажа за блясъка на топа Wink

# 65
Може моят нещо да не е ок.
Едва ли... рускините твърдят, че бил лак "с характер" на Инста.
Вчера се бях ядосала сериозно и го напазарувах и аз Blush че домашните смески не удолетворяват меракa ми за трошене на пари Grinning Ще видим кога ще дойде от Аризона!
PS Gelato on my Mind ми е вече наполовина... разбира се, че ми трябват още 4-5 светлосиньо-зелено-тюркоазени-серо-буро-малиновые лаки! ЛЕто е!
PS Ето я домашната манджа на фона на мартенски сняг...

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 20:56 от Agent Provocateur

# 66
  • на последния етаж
Agent, коя е тази красота?

# 67
  • Варна
Нейна домашно забъркана красота е това! 💙 Значи правилно си спомних! Много напомня Salt water!
Момичета, уникални сте! Много ме зареждат вашите умения! Аз като човек, лишен от творческо начало, се радвам искрено на красотата, която може да се създаде ей така, на шега! 🌷

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 00:37 от Blue Turquoise

# 68
  • sof
А, то да има следваща тема! Ние не-сложните сме последни тук, но сме с вас…
При това ще ви покажа яко цигания, но то с обяснение : „Que vive la France!“, днес им е празник, и за утре се надяват горките:

Присъединявам се към изброеното „не-харесване“ в маникюра, особено нееднакво/несъразмерно един спрямо друг дълги нокти. Старая се, но ще ми отнеме много време да го докарам. Е, толкова, колкото, имам си ентусиазъм, пък и щом ви се показвам.

# 69
  • Prismatica Aerie

PS Gelato on my Mind ми е вече наполовина... разбира се, че ми трябват още 4-5 светлосиньо-зелено-тюркоазени-серо-буро-малиновые лаки! ЛЕто е!
Скрит текст:
PS Ето я домашната манджа на фона на мартенски сняг...
Reorder! Пък другите 4-5 са си отделно Simple Smile
Перфектна ти е манджата! Cupid

# 70
  • София

Това сътворих за почивката.Не стана много добре,но нещо не ми се занимава да трия

# 71
  • Вестерос
Meрси за темата.
Аз с всякакъв се харесвам Simple Smile

ЛЕМИ, кой е лакът от предната тема- прасковения?

# 72
Тифче, на Перфект е, s48 според мен

# 73
# 74
  • Вестерос
Тифче, на Перфект е, s48 според мен

Мерси, ще го потърся Hug

Общи условия

Активация на акаунт