Лакове за нокти - 123

• 64 443
  • 757
  •   2
Отговори
# 675
Да ви попитам - някоя от вас ползвала ли е лаковете на ДМ - Trend it up? Една колежка казва, че лака и издържа по две седмици с топ лака от тази марка. Не се сдържах и си го купих 😀

# 676
Да ви попитам - някоя от вас ползвала ли е лаковете на ДМ - Trend it up? Една колежка казва, че лака и издържа по две седмици с топ лака от тази марка. Не се сдържах и си го купих 😀

Имам два лака на марката - откъм цвят няма никакъв проблем, наситен цвят с едно нанасяне. Но при мен не издържа, максимум 1 ден.

Топ лака не съм го ползвала.

# 677
  • Gone with the wind
Момичета, току що си взех пратката със Saint George. Е няма такава радост. Вие поне ще ме разберете. ММ ще падне от смях с мен. Жалко, че днес няма да имам време да се лакирам, но утрееее.....Heart Eyes

Чакам с нетърпение да го видя пак този красавец!

# 678
Специално топ лакът на TrendItUp на мен изобщо не ми харесва - трайността му при мен е едва 2-3 дни и откъм блясък никакъв го няма. Цветните лакове обаче ги харесвам, 7 не, но 5 дни ми е издържал.

# 679
Това сме го писали много пъти, индивидуално е. Аз пробвах два топ лака на Тренд ит ъп и от двата бях доволна. От цветните също. Но на моите нокти почти всичко държи по околко седмица. Всеки трябва да намери най-подходящата комбинация за себе си. За момента съм много доволна от UV топа на Перфект.

# 680
Да, и аз към момента съм страшно доволна от топ лака с гел ефект на Голдън роуз. Издържа между 7 и 9дни, което си е супер. Но наистина много зависи каква е плочката - мазна, суха и т.н

# 681
  • София

Имам лакове на Tredn it up. При мен са трайни. Една седмица без проблеми при мен, не съм пробвала за повече дни.

# 682
  • При децата ми
Това сме го писали много пъти, индивидуално е. Аз пробвах два топ лака на Тренд ит ъп и от двата бях доволна. От цветните също. Но на моите нокти почти всичко държи по околко седмица. Всеки трябва да намери най-подходящата комбинация за себе си. За момента съм много доволна от UV топа на Перфект.

Кой е топа на "Перфект"? Този, който е с изпичане ли? Този?:

# 683
Специално топ лакът на TrendItUp на мен изобщо не ми харесва - трайността му при мен е едва 2-3 дни и откъм блясък никакъв го няма. Цветните лакове обаче ги харесвам, 7 не, но 5 дни ми е издържал.
Кой топ?
Аз си взех черният, за обем, но не съм го ползвала още.
https://www.dm.de/trend-it-up-nagelueberlack-instant-volume-top- … 010355432896.html

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 11:38 от Lemy

# 684
Не, другият, който е в черна опаковка, по формата на цветните гел лакове:
https://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2017/03/trend-it-up- … ne-top-coat-1.jpg

# 685

Би трябвало да е този. И, междъ другото, не се изпича, а изсъхва самостоятелно на слънце без лампа.

Аз така и не го открих.

# 686
Аз ползвам този, на същия принцип е.

# 687
Скрит текст:
...За момента съм много доволна от UV топа на Перфект.

Би трябвало да е този. И, междъ другото, не се изпича, а изсъхва самостоятелно на слънце без лампа.

Аз така и не го открих.
Мисля, че, не е този показания в скрития текст. Той май си е за гел лаковете им с печене.
Ето този е топ лака без изпичане, той е от серията: Prodigy gel Top Coat

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 12:56 от Джаста Праста

# 688
  • Вестерос
Моят на тренд уп не струва. Няма изсъхване, стават на чаршаф ноктите... Уж гел ефект имаше, в прозрачно шише е. Точно в момента не се сещам как се водеше.

# 689
Сигурно е този втория подред.
Ще видя дали съм се прецакала много. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт