Звездни компромати - 371 част

• 74 132
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Любов ли бе, да я опишеш...

# 106
  • София
Ето три снимки от срещата на НАТО. Тази с абитуриентската рокля била жената на Туск.

https://m.dnevnik.bg/photos/snimka_na_denia/2018/07/12/3280624_s … t_na_liderite_ot/

# 107
Толкова ли е нямало половин кило ягоди на пазара, че се наложило Светлето да декорира Моет-а с ябълки и круши?   Mr. Green

# 108
Ей ги те ги една до друга - Мелания и Десита
Скрит текст:

# 109
Толкова ли е нямало половин кило ягоди на пазара, че се наложило Светлето да декорира Моет-а с ябълки и круши?   Mr. Green

То това изглежда да е в някакъв хотел, каквото са имали като декорация из стаята, това е снимала. Най-вероятно от рум сървис са им донесли всичко. Да й е жив и здрав съпружето. Gift HeartGift Heart

# 110
Съпруже.......... Боже, боже  Joy

# 111
Много ми харесва тази Мелания ! Тръмп хич не й пасва.

# 112
Много ми харесва тази Мелания ! Тръмп хич не й пасва.

И аз това си помислих - каква ирония, а ?
Толкова красива, а мъжът ѝ - отврат, не е честно !

# 113
Десито и Мелания са със сходни прически и тела. Grinning

# 114
Харесва ми Радева, повечето са като нагиздени лелки. Мелания с редки изключения, изпъква, но в крайна сметка тя цял живот това е "работила". Бе да на съм им на мястото честно казано...Облечени, грим и тн. и БАМ...пристига г-жа Тръмп и обира овациите.

Само за Ердоганица ще кажа, че е увита като буба и много ми е неприятна за гледане. Оня нейния като е такъв традиционалист що не ходи така намотан, ами се фръца с костюмите.

# 115
Всички лелки са кошмарни та Десито дори не може да изпъкне.

# 116
  • София
Колко различно възприемаме хората. И добре, че е така, че за всеки да има. Blush
Мелания ми е за пример каква не искам да бъда, пък нека има хубави тоалети. Присъствието й ми е евтино. Гледам, вие пък я харесвате. Явно и тя така си е харесала Доналдчо. Необяснимо за нас, но съвсем резонно за нея. Даже днес съм  в почивка и в добро настроение и вярвам, че го обича.
Да са живи и здрави младите гущери. Един за друг са си, тъп и по-тъп.

# 117
Simple Smile Тези срещи на НАТО вече ги подкараха като светски събития.
Генералшата е добре да направи нещо за талията или да се откаже от очертаващите всяка тлъстинка рокли тип бодикон, добре е и малко да удължи роклите, в тон с възрастта и модните тенденции.
Мелания също не ми хареса, Макронка напоследък почна да ми харесва как се облича

# 118
Макронката сякаш ни чете и си взима забележки. Много се подобри стилът й. Ама нашата - не.

# 119
https://www.instagram.com/p/BlEDN_BnHBl/?explore=true на Божинов жената един ден ще остане само с уста и вежди на лицето...

Общи условия

Активация на акаунт