Звездни компромати - 371 част

• 74 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Gotham City
Аз НиЛо не съм я виждала на живо, но Алисия съм, наистина, дълги крака няма, нито спрямо пропорции, нито нищо, късокрака е. На мен ми изглежда изключителен инфантил тази жена, друго, което не харесвам е, че не е сменила позата на устните си откакто ги направи такива.
А бе като цяло и двете са ми един дол дренки  Mr. Green

# 91
# 92
  • София
От срещата на НАТО
Скрит текст:
тук горе-долу се вижда г-жа Радева
Скрит текст:
Мелания и Меркел
Скрит текст:

# 93
  • София
Мелания - не! Защо така облечена? Пълно бляк. Въобще всички да ужасни, жената-мъж е най-адекватен. Добре, че Десито не се вижда.

# 94
Ай ся, Макронката си е много добре!

# 95
Така са се докарали всички дами, че Ердоганова най-добре изглежда.

# 96
  • София
На Брижит и на Мелания все едно някой им е набил главите в раменете с чук.

# 97
Ужас, като на парти на Евгени Минчев заснето от хай-лайф са всичките президентши, липса само някоя по анцуг, за да е по-пълна палитрата от стилове.

# 98
Хайде, хайде, тоалетите на Мелания и на Бриджит са много хубави. Нали Макронката не си е показала коленете, а роклята на Мелания е много приятна. Какво повече искате? Аз искам нашата да изглеждаше така добре, ама не става и не става.

# 99
  • София
Ами не ми харесват. Сакото на Бриджит не става, а роклята може и да е хубава, но за някой без корем, с по-голяма глава и по-дълга шия. Мелания я схлупва направо. И не е за такова събитие.
А тъмносинята рокля като на майка на абитуриентка от Дупнишко село кърти.

# 100
  • София
Много сте капризни начи! Добре са лелчетата, но я вижте на втората снимка тази до Тръмп.

# 101
# 102
  • Пловдив
Някой знае ли каква е роклята на Зейнеб?

Често се облича в Пинко, възможно е и да е тяхна рокля.

# 103
  • София
На Мелания пердето щеше да е по-готино, ако беше под коляното, според мен. Искам да видя кораловата рокля отпред Simple Smile

# 104

Общи условия

Активация на акаунт