Звездни компромати - 371 част

• 74 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Поне много прилича да е:) Или пък е би? Или булята е за парлама и бебето не заченато по обичайния начин? Каквото и да е, да им е живо и здраво:)

# 466
  • DE
Баба Бети върху банкнота през годините.
Скрит текст:

# 467
Мн се забавлявам с интерпретациите ви за кроасаните с 45% масло (пак са си полуфабрикат, според мен) Grinning

Дайте снимка на Гери-Никол от предаването, в което казва, че е отслабнала с някое кило Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ето я:https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/geri-nikol-napravih … -v-balgarija.html

Благодаря, има малко надолу в кг, да, но какъв е тоя разговорен език - "прасковка" и т.н.,тц-тц-тц... Остарях и аз (от тези с плакатите на Бекстрийтбойс, съм) Joy

# 468
# 469
Джей Ло (страхотни крака) и Алекс!
Скрит текст:
Пенелопе и Хавиер на концерт на Пърл Джем
Скрит текст:
Хю Джакмън и половинка
Скрит текст:

# 470
Това за страхотните крака на Лопес е майтап , нали?

# 471
Това за страхотните крака на Лопес е майтап , нали?

Не, харесват ми реално. Откакто роди Лопез много ми харесва фигурата ѝ, яко тренира. Вземам предвид и възрастта ѝ, та добре изглежда жената, поне по моите критерии. Сега отделен е въпросът как се облича, но тук роклята е ок, изключая дължината, ама това е Джей Ло все пак, не е леля от улицата.

# 472
Това ако е глория Петкова то тя...била хубава.. когато не се прави на клоун
https://www.instagram.com/p/BlOL_cinFyS/?utm_source=ig_share_she … shid=ugqel4n1dzzp

# 473
  • София
И на мен ми харесват краката на Джей Ло. Разбира се, бабата на Роузи има несравнимо по-добър бедър от Лопез, това никой не би трябвало да го подлага на съмнение! Joy

# 474
Абе да ти кажа, почвам да издишам по този параграф, та именно затова ме кефи Лопез Weary..Виж реалната ми съименничка сигурно гА бива повечко! Май Роузи се сдоби с повечко баби, та почнахме да се бъркаме!

# 475
Врачански казал официално, че няма връзка с Мариана Векилска. Имат ли, нямат ли?

# 476
Секс може да се прави и без връзка Grinning

# 477
Врачански казал официално, че няма връзка с Мариана Векилска. Имат ли, нямат ли?
Не съм им в спалнята, но не си ги...представям петъчно двамата.

# 478
  • Вече в моята си приказка...
WTF
Николета 😯😱
Скрит текст:

# 479
  • На брега на реката
Хаха о не, двете с Мара държат класацията за най-тъпа пръчка!!! С глас се изсмях Joy
Секси ли е? Кажете честно? Че нямам мъж на близо и да питам.

Общи условия

Активация на акаунт