Звездни компромати - 371 част

• 74 106
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Прихвам да се смея от вида на Благо.

# 61
  • Once there was a Hushpuppy...
Ем Рататата си показва новото пръстенче

Лейди Гага

Кайли Миноуг с хубав кадър

Рататата я има всеки ден в инстаграм надупена под различен ъгъл, няма да ви я пускам Mr. Green И, въпреки това не ми е толкова противна, колкото надупена НиЛо.

# 62
[Благо е готин за компания,ако не бяха зъбите и тена,които го правят да кифлее,си е даже една голяма симпатяга.

С неудоволствие трябва да призная, че колкото и да иронизирах Благо Светулката заради зъбите, тена и въобще целия външен вид, взе да ми става симпатичен с поведението си, с чувството за хумор.
Абе, ще преосмисля отношението си към него, май!
А той да е благодарен на Черешката на тортата, защото от други интервюта не ми е станал симпатичен, но в това предаване е на път да ме спечели на своя страна!

# 63
  • Вече в моята си приказка...
Гледам дъщерята на Мария в инстаграм и се чудя защо това дете е облечено като някаква тьотка - роклички с никаква дължина и пастелни жилетчици... Все едно е набор на баба си...
Скрит текст:

# 64
  • София
Виж й последните снимки от плажа и ще се успокоиш!

# 65
Гущеров има РД.https://www.instagram.com/p/BlG6z2GnJJX/?utm_source=ig_share_she … hid=1vjayuc4kkwb5
Разчуствах се от посланието. 😜

# 66
Сватбата на Гущерови не беше ли днес?

# 67
Празненството май е днес, а сватбата е минала.

# 68
А сватбата на Гущеров и Мария не беше ли на нейния рожден ден?
Странно ми се струва, ако въпросния господин се жени пък на своя рожден ден...за друга.

# 69
  • Оптимист по принуда
Каква енигма са Светлето и Гущера..

# 70
  • София
Гледам дъщерята на Мария в инстаграм и се чудя защо това дете е облечено като някаква тьотка - роклички с никаква дължина и пастелни жилетчици... Все едно е набор на баба си...
Скрит текст:
Мария е дама от най-висока класа, естествено и детето ще е облечено като малка дама, може и перли да има на врата. Е, случват се и издънки на плажа, но какво да се прави, природата понякога взима надмощие.

# 71
Аууу, тоя тулуп Хррриси на 30 ли става? Язък му за кинтите като е кух и прилича на мазен чичак.

# 72
  • Once there was a Hushpuppy...
Мале, мале, то са вселени, то са дебели книги, то са обещания и послания Joy
Пфууу, разчустваха ме тези хора рано сабале, още не пила кафе Wink

# 73

Като прочетох името и си помислих, че пак някое зАрно ще изскочи от някъде. Е, почти бях права. Така и не мръдна тази жена от едни определени години. Ако беше оправила веждите и не очертаваше с молив с такъв цвят устните, щеше да е пъти по добре.

# 74
  • На ръба..
Ева Лонгория
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт