Звездни компромати - 371 част

• 74 105
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • ГО
Кой се обръща към мъжа си със “съпруже ”???
Тия хора тотално са в някакъв измислен свят, дето всичко е цветя и рози.

# 76
Светлето цял месец не е спала, за да съчини това трогателно послание. И аз се просълзих, ама от нейните напъни, че нещо романтиката ми убягва.

# 77
Ох,няма втори като сем.Гущерови !!Благодаря за темата.

# 78

Сега се зазяпах в снимките на Алисия. Ми много повече ми хареса от Късокрачка! Пак има предимно селфита и продуктово позициониране, обаче някак си по-интелигентно направено.

Алисия няма много какво да фотошопира, има стегнато тяло и дълги крака, за разлика от НиЛо.
Затова и снимките ѝ не са ми толкова смешни.
Е, кифлее доста, но поне показва реално нещата долу- горе.
За снимката на Николета мога да кажа само, че ако не са социалните мрежи и фотошопа, Николета няма да я има.
Добре, че не разчита само на живи срещи с почитателите си Smile

# 79
  • софия
Галина ще бъде при Лилето. Пускайте тИливизора да не изпуснете как е успяла така бързо да влезе във форма след раждането.

# 80
Звънче, пийни едно кафе първо Joy. Гала не е ли във ваканция вече?

# 81
  • София
Звънче, пийни едно кафе първо Joy. Гала не е ли във ваканция вече?
Август ще са във ваканция.

# 82
  • София
Дакота Джонсън
Скрит текст:

# 83
Някой виждал ли е НиЛо на живо?

# 84
  • София
Някой виждал ли е НиЛо на живо?

Аз Smiley Много дребна,черна и слаба.И Алисия е много дребна ,дълги крака няма Disappointed Николета има хубава кожа,Алисие-Не! На живо не ги харесвам и двете!

# 85
Галина ще бъде при Лилето. Пускайте тИливизора да не изпуснете как е успяла така бързо да влезе във форма след раждането.
Коя е тази Галина и на кое Лиле ще гостува?

# 86
За да имаш дълги крака не е нужно да си 2 метра. Въпросът е в пропорциите.

Зейнеб
Скрит текст:

# 87
Алисия също няма дълги крака, но снимките и наистина не са толкова пошли като на Николета.

# 88
  • София
Есмер махна ли я онази снимка? Не ми се отваря..

Дерма Акт имаха един лайв в Инста и Гнило беше там, с Алекс Богданска, някаква фотосесия. Наистина има разлика от снимките, защо трябва да се правят на каквито не са, след като ги видим на живо и всичко лъсва? Верно е много черна, то бива тен, ама то има естетическа граница..

Евгения Джаферович не е от най-стройните, но е стегната, не кифлее и изглежда забавна. Цялото с-во са ми симпатични.

Все си мисля, че Гущеров може да има добра душа. Тази външност трябва да се компенсира с нещо..

# 89
  • Англия
Някой знае ли каква е роклята на Зейнеб?

Общи условия

Активация на акаунт