Звездни компромати - 371 част

• 74 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Искрено пожелавам на Светлана да роди бързо дете и да са щастливи с Гущеров.

# 361
  • София
Ако ви е домъчняло за чичо ви Джанлука - ето го:
https://www.instagram.com/p/BlF7wibBTsz/?utm_source=ig_share_she … shid=iq4o61iv97cq

# 362
# 363
  • Sofia
никак дори не ми липсва този гърчещ се старчок...много ми е анти Rage

# 364
  • Варна
Ей, вЕрно ми беше залипсвал.  Кефи ме! Пример за човек, който се радва на живота и.....на себе си Simple Smile с пълна сила.

# 365
След нашествието на джукестите и оня Ивайло, Ивайло, Ивайло Колев, Джанлука ми е, като свеж полъх:) Ма зарад такива, като него вдигат пенсионната възраст😂😂😂🤪

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 22:26 от JACKLIN*

# 366
  • София-Младост
Починал е Карло Бенетон.

# 367
Бекстрийт бойс явно се завръщат на сцената. Запазени изглеждат, безлични, както винаги!
Скрит текст:
Джей Ло и Алекс, тя в ужасен панталон.
Скрит текст:
Амбър Хърт и гадже, тя в ужасен панталон, но явно е тренд, защото го наблюдавам и при други дами.
Скрит текст:

# 368
  • София
Мелания, Тръмп и кралицата

Скрит текст:

# 369
BSB никога не са напускали сцената, че сега да се завръщат. Популярни са и имат постоянно участия във Вегас, Ник беше и участник в Денсинг старс, където завърши втори, пускат си албуми, а сега новата им песен има милиони гледания в YouTube. (Макар да са ми любимци, не им харесах новата песен.)

# 370
  • На брега на реката
Ау безлични, направо го приех лично Joy
Някой ще се разпише ли петъчно, секси, голо, лятно? Ама моля, стига с тия перхидролени страшилища!

# 371
Пишеше под снимката, че се завръщат, но вероятно е препратка към песента им. Безличнички са си, на фона на другите момчешки групи от близкото минало. Само Ийст 17 са им конкуренция в това отношение. Говоря за външен вид!!!

# 372
  • София
не мога просто... Скот hot!  Heart Eyes Kissing Heart Heart
https://www.women.com/shannon/lists/scott-eastwood-naked-photo

# 373
Ще ме черпиш за хубавия ник, Бабо!
На времето имаше и други бой банди- Ню кидс он дъ блок, Тейк дат. Извинявам се, че така смотано ги написах.

# 374
  • На брега на реката
Scott Eastwood Naked Photos That'll Make You Pregnant Without Touching You Heart Eyes
Да си дойдем на думата!!!

Общи условия

Активация на акаунт