Звездни компромати - 371 част

• 74 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • Countryside
Уф, тя па Гришовица само чупи стойки и лее мозък в Инста. С какво точно се занимава в момента, освен че е съдия в амеркианския айдъл? Лично на мен ми е като циганка от маалата, особено като се докара в ярки цветове. Тя е вече на възраст, иска сватба, деца, а Гришо на 26г, никак не го виждам в тази роля. Да се разделят вече, Гришо си беше екстра с Маша.

# 346
  • София
ооо, ама какви са тези комплексарски мантри "аз съм това, аз съм онова, " за неразбралите.
живо вдъхновение за родните недоразбрани Убавици и те така. ми, много е смешно.
аз съм Богиня, точка.

# 347
Мелания в роклята на Бекъм е като добре изглеждаща лелка, с извинение, ама това виждам аз.
Баш, почва да става скучна с тези рокли с почти еднаква кройка

# 348
  • София
Стоя и се чудя за Хриси Гущеров. Защо трябва да се жени за всяка жена, която вкарва в леглото си? Като бяха с Мария, на моменти даже го съжалявах и ми изглеждаше добродушен. Изглежда ми някакси много комплексиран и с жени и коли, иска да покаже колко е готин. Старият Гущеров сигурно място не може да си намери, че единственото му отроче е тотал щета. И тея пари, дето ги е спечелил(с бизнес ли, далавери ли-все тая-акъл очевидно има), ще заминат по кухи лейки. Светла трябва по най-бързия начин да ражда, че да не я изритат и нея като мръсно коте.

# 349
  • Viena
Играе го многоженец, а и защо да няма повод да събере всички от терариума да си посъскат!

# 350
  • Rock & Roll feeling ...
хРиси е романтична душа,която си пада по яко разработени к*рви дами с опит.   

# 351
Мелания в роклята на Бекъм е като добре изглеждаща лелка, с извинение, ама това виждам аз.
Бабо на Роузи, ти ли си? Kissing Heart
Е я съм де! Колко още трябва да намеквам Sunglasses!

# 352
Тежко е като те хване дископатията, не можеш да си седиш на краката от болка Joy
https://www.facebook.com/100007588844865/videos/2068510663411875/

# 353
  • Gotham City
На Джим Кери повече му ходи Trollface !

Да, при него има чар  Mr. Green

Тя решила да ни светне що е то мода, ние тук простаците му с простаци
Скрит текст:

# 354
А може би никоя не иска да спи с Хриси без сватба Cry

# 355
  • София
Хихи-прилича на тайландска мис, която има изненада между краката. Ама кво ли разбирам аз? Иначе русата Златка си е добре за мен. На подобно събитие, ако не покажеш новите кубици, кога?
Светлето си е показала креватните възможности според мен. Много пъти.

# 356
  • На брега на реката
Натурални красавици! Предпочитам ги пред всичките клонинги и чудовища, които са плъзнали навсякъде!

# 357
Тежко е като те хване дископатията, не можеш да си седиш на краката от болка Joy
https://www.facebook.com/100007588844865/videos/2068510663411875/
Хахах това не го бях гледала

# 358
  • Пловдив
На дедето от европейската комисия единият крак е много по-къс от другия. Поне така ми се видя от видеото. Обувките са с различни подметки. Но поведението на доволно почерпен, не може да бъде сбъркано. От личен опит знам как ходи човек с две дискови хернии по време на криза. Във всеки случай не като на литър концентрат. Не и с такава доволна от живота физиономия. То боли бе хора.....

# 359
Хриси вероятно има повеля от баща си да създаде наследниче. Понеже с Мария не се получи, следва нов опит.

Общи условия

Активация на акаунт