Нашите кухни - 75

• 89 523
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Нашата кухня ще е от стена до стена (близо 4 м.) и от под до таван (2.6 м.) За боядисан МДФ гланц + корпус, термоплот и гръб имитация на бетон - 3 реда горни шкафчета (ниски с blum aventos, високи с амортисьори), колона за вграждане на MW от под до таван с 2 пуш механизма, долен ред чекмеджета с tandembox 2 х 90 + чекмеджета под мивка + скрито чекмедже + бутилиера с плавно затваряне + мивка с отцедник гранит + смесител с изтеглящ се душ черно и инокс + LED осветление = 7 800 лв.
На мен не ми се струва много, интересно ще ми бъде да видя проекта!

# 136
И аз мисля, че цената е съвсем ок, също с нетърпение ще следя развоя на събитията. Simple Smile

# 137
  • Across the Multiverse
Да, майстора ми оферира цена за всичко.  Работи  със същите фирми за плоскости,  има същите каталози. Идва във вас и обсъждате всичко.   Срока при него е 1 месец. Имаме препоръки от познати и всички са доволни от срока, монтажа и изработката. Ние не бързаме , защото обзавеждане втори апартамент. И също ни дава гаранция за монтажа.  Казва ако имате проблем с нещо - механизъм, панта,  звънкайте.
В Айко даже допълнително начисляват монтаж и транспорт , мисля  че....
Други пък фирми не качвали мебелите. Тоест ти си ги качваш, а те сглобяват.
И да, всеки сам преценя .
Ами добре звучи в такъв случай. Дайте после отзиви дали всичко е спазил и дали сте доволни, в случай че се спрете на него. В Айко начисляват отделно транспорт и монтаж, да.
No_frame bitch, Madeleine, успокоихте ме  Simple Smile и аз мисля, че е адекватна цената за това, което поискахме. Не разполагам с проекта, но като приключим с радост (надявам се) ще се похваля със снимков материал.

# 138
  • Раковски
Един съвет от мен, когато сравнявате цена за определено нещо трябва офертите да 1 към 1 (един и същ материал, един и същ обков и не на последно място възможностите на правещите мебелите което ще рече, че един може да направи нещо а друг да не може).

# 139
Точно така е, много добре си го написал. Няма как кухня с цена 7000+ лв от фирма Х да излезе 3500, ако е изработена от майстор, и да се твърди, че е същата. Да, за тези пари може да се получи много хубава кухня, ако майсторът е добър, но същата (с материали и изработка 1:1)- просто няма как.

Gigito, успех! Когато човек знае какво иска, нещата се получават! Hands V

# 140
Здравейте, вчера бяхме за последни уточнения във фирмата, която ще ни прави кухнята. Корпусът ще е ПДЧ, вратичките - МДФ на акрил. И двете на Кроношпан. Снощи се зачетох за този Кроношпан и се притесних - толкова ли е зле? Чудя се дали да не питам фирмата за друг материал...

# 141
Аз пък, получих точно двойни оферти от двама различни майстора за кухня с предварително избран от мен материал - плоскости, вратички, плот, механизми.. Даже този, който ми даде двойната сума твърдеше, че няма нужда всичко да е Блум, а само механизма на чекмеджето за вилици и лъжици, че най-много се ползва. Разликата, която спестих е 3200 лева. Simple Smile

# 142
  • Across the Multiverse
Ами и аз все така си мисля, че няма как да е същата кухня за 50% по-ниска цена, но ето, има хора, които казват, че при тях е така. Аз просто се надявам ние да останем доволни от крайния резултат, разбира се, без да се „набутваме“ излишно. Така или иначе нямах време да събирам повече оферти и поръчах вече. Здраве да е !
За Кроношпанските плоскости, ако не бъркам, някой запознат беше написал, че имат заводи на много места в Европа и релано не се знае на какви ще попаднете. Нямам представа дали е така, нито преки наблюдения от качеството на материалите им (само мога да кажа, че сайтът им е много кофти направен  Laughing ).

# 143
  • Раковски
Относно цените ще добавя и следното, ако се иде в магазин като по-горе споменатите то тогава вероятността цената да е по-висока е, че магазина работи с под изпълнител и почели освен фирмата която прави кухнята а и за магазина трябва да има нещо.

# 144
iivar, много благодаря за координатите на майстора, но не мога да ти отговоря защото си забранила личните съобщения. А имах още 1-2 неща да те питам.Bowtie

# 145
Mира, дори не знаех защо ми е така. Рових в настройките и мисля че го оправих. Пробвай да пишеш.

Shadowman, за магазините и студиата си прав. Трябва да си избият наема, заплатите...

# 146
Здравейте! Вчера ни монтираха новата кухня - нови вратички на шкафовете и изцяло нови чекмеджета. Стана по-добре отколкото си я представях и съм доволна Simple Smile

Ето и преди и след снимка

# 147
Много яко е станало!

# 148
  • Across the Multiverse
Неузнаваема е от едни вратички. В коя държава живеете ?

# 149
  • In transit
Много хубава е станала кухнята!

Неузнаваема е от едни вратички. В коя държава живеете ?

Сигурно в САЩ, съдейки по печката.

Общи условия

Активация на акаунт