Нашите кухни - 75

• 88 972
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Буб, съвсем спокойно си става г образна кухня Simple Smile
Скрит текст:
Два шкафа ще си имаш на ъгъл, но на единия шкаф отвътре ще има една част, която ще е "сляпа" май се води. 

# 181
Ами ето - значи не е мисия невъзможна. Simple Smile Ще си го проектирате, просто премерете хубаво и направете колкото варианти можете. После от тях ще изберете най-добрия. Simple Smile

За уредите всякакви конфигурации са възможни, но все пак е хубаво да се съобразят с личните навици на семейството, а също и с наличното пространство, де. Simple Smile До комина добре сте го измислили да е шкаф, защото така няма да има загуба на полезна площ. Харесва ми също така, че е спазен реда хладилник-мивка-печка и има достатъчно работно място между тях. На някои хора това не им е важно, но аз примерно не мога да си представя да пренасям продукти от хладилника в другия край на стаята до мивката или печката. Важното е обаче ти как си ги усещаш нещата, как ще ти е удобно да си разположиш уредите. Това е правилото - който ползва кухнята, той казва кое къде и как. Simple Smile У нас затова няма микровълнова - главният готвач не иска и точка. Blush

# 182
Да, за възможни варианти ми беше питането, дали на някой му хрумва идея Simple Smile

Буб, ето една друга идея за колоната

Скрит текст:

# 183
  • В полите на Витоша :)
Ако не бъркам, Asmegin много добре беше оползотворила 10-12 см. пред комина - има рафтчета за подправки Simple Smile Така се изравнява дълбочината на двете страни на кухнята.

# 184
Ако не бъркам, Asmegin много добре беше оползотворила 10-12 см. пред комина - има рафтчета за подправки Simple Smile Така се изравнява дълбочината на двете страни на кухнята.

Дали имате снимка да погледна?

Благодаря и на другите включили се. Значи все пак ще стане.

# 185
  • В полите на Витоша :)
Намерих поста с проекта ѝ Simple Smile http://old.bg-mamma.com/?topic=1034321.msg36863262#msg36863262

# 186
Здравейте, може ли помощ с проект за кухня за тези размери на снимката 365см е стената...като искам печката да е вградена, имам отделно помещение за пералня. И има ли нужда от остров или ще стане доста сбито помещението...или в ляво по самата стена може да се продължи малко кихнята...

# 187
  • София
Здравейте, може ли помощ с проект за кухня за тези размери на снимката 365см е стената...като искам печката да е вградена, имам отделно помещение за пералня. И има ли нужда от остров или ще стане доста сбито помещението...или в ляво по самата стена може да се продължи малко кихнята...
Скрит текст:

Пускала съм я в предишна тема, но ето пак моята кухня, за да се ориентираш какво може да настаниш на почти толкова място Simple Smile При мен стената е 345, от лявата страна имам още 120 см шкафове за хладилник и колона с фурна и микровълнова. Много ми е удобно сега, ако трябваше кухнята ми да е само на едната стена, щеше да ми е малко мястото за съхранение и работното място на плота.
При мен също трапезарната маса е точно както е по твоя проект, след лявата част на кухнята. Имам около метър и малко разстояние между края на кухнеските шкафове и масата - напълно достатъчно е да се мести стола и да се сяда и става удобно.
Скрит текст:

# 188
  • Across the Multiverse
Много готин геометричен гръб ! Плочки ли са?

# 189
Страхотна кухня Simple Smile

# 190
Здравейте,

може ли някой да ми препоръча магазин в София с голям избор на дръжки за кухненските шкафове навсякъде се предлага едно и също и не искам да сложа големи дръжки и нищо не мога да избера, а днес монтираха шкафовете. Гледах в Балкан юг, Диел 09 и по военна рампа на няколко места еднотипни .

Благодаря!

# 191
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

Ragga , виж в Мает на Хладилника-моите са от там и съм много доволна

# 192
  • София
Плочки да, гранитогрес Simple Smile

# 193
Плочки да, гранитогрес Simple Smile

Може ли линк към него? Лесно ли се почиства?

# 194
  • гр.София
Здравейте,

може ли някой да ми препоръча магазин в София с голям избор на дръжки за кухненските шкафове навсякъде се предлага едно и също и не искам да сложа големи дръжки и нищо не мога да избера, а днес монтираха шкафовете. Гледах в Балкан юг, Диел 09 и по военна рампа на няколко места еднотипни .

Благодаря!

В Дикам има доста модели на дръжки

Общи условия

Активация на акаунт