Нашите кухни - 75

• 89 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Не е много хубава снимката, но пускам да покажа дюшемето, което ни сложиха. На мене много ми харесва как стана, наживо е даже по-хубаво. Simple Smile
В кухнята имаме черен гранитогрес, преходът е с корк. Като пооправим, ще снимам и ще пусна по-ясна снимка Wink

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 00:34 от bflmp

# 301
Чудесен е пода, какъв е точно /дюшеме едва ли, по-скоро паркет някакъв/? Ако може производител и цена.

# 302
Дюшеме, дъбово, трето качество. Назад някъде бях писала от къде го взехме. Летвите са 14 или 15 см. широки, имаше и по-широки, и по-тесни. Цената расте с ширината. Дюшеме, лепила, лак, работа излиза около 100 лв. квадрата май. При друга конфигурация ще е друга цената.

И аз бях учудена, че има и по-къси летви, но ми обясниха, че така се реди, с разминаване, за да е здраво. Аз си представях, че ще са примерно летви по 2 метра и ще се редят паралелно Simple Smile

Между другото майсторът, който ни реди дюшемето, ми показа и снимки как е правил точно преход между паркет и хексагонни плочки. Споменавам го, понеже се разискваше, че няма много хора, на които им се занимава с по-специални поръчки.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 00:06 от bflmp

# 303
Ето и малко мебели за стаята

# 304
Чудесна работа Simple Smile
Мъжът ми ще прави мебелите по-натам. В началото ще сме даже без вратички на кухнята Simple Smile

# 305
  • Across the Multiverse
Дюшеме, дъбово, трето качество. Назад някъде бях писала от къде го взехме. Летвите са 14 или 15 см. широки, имаше и по-широки, и по-тесни. Цената расте с ширината. Дюшеме, лепила, лак, работа излиза около 100 лв. квадрата май. При друга конфигурация ще е друга цената.
И аз бях учудена, че има и по-къси летви, но ми обясниха, че така се реди, с разминаване, за да е здраво. Аз си представях, че ще са примерно летви по 2 метра и ще се редят паралелно Simple Smile
Между другото майсторът, който ни реди дюшемето, ми показа и снимки как е правил точно преход между паркет и хексагонни плочки. Споменавам го, понеже се разискваше, че няма много хора, на които им се занимава с по-специални поръчки.
На мен „на разменена фуга“ и визуално повече ми харесва, отколкото паралелно.
Преходът между паркета и хексагоните асиметричен ли беше ?

# 306
Асиметричен беше, да.

# 307
Здравейте, може ли помощ с проект за кухня за тези размери на снимката 365см е стената...като искам печката да е вградена, имам отделно помещение за пералня. И има ли нужда от остров или ще стане доста сбито помещението...или в ляво по самата стена може да се продължи малко кихнята...

Някой с предложения други...Благодаря ви Simple Smile

# 308
  • По света и у нас
Здравейте! Още сме далеч от поръчването на кухненски шкафове, но поне подовата настилка е почти готова. В начало идеята ни беше навсякъде да сложим дървен под. Когато взехме решение в много студените дни да ползваме печка Jotul, се притеснихме от евентуален пожар. Тогава ни хрумна, че ще бъде и интересно, и безопасно, ако в кухненската част поставим тухли единички за подова настилка. Намерихме доста снимки в нета, как изглежда подобна кухня и майсторът започна да действа. Работата е бавна, пипкава. Накрая ще сложим 2 ръце водоотблъскващ импрегнант. Стената, на която е прозорецът, е дълга 4,20м. Ще имаме и шкаф до стената, където ще са печките.

# 309
Момичета, има ли тук кухни с турските механизми Самет или с впечатления от тях? Предлагат ми ги от едната фирма дето исках оферта.

# 310
мой познат прави кухни, и използват масово тези механизми, казваше,че са добри и нямат рекламации, цената им в сравнение с тези Блум е била много добра.

# 311
Аз получих почти сходни оферти за кухня с Блум и с тези Самет. Даже цената за кухнята с Блум дойде 200-300 лв. по-евтина.

# 312
  • Across the Multiverse
От нещо друго ще да идва разликата.

# 313
Или просто от голяма печалба на едната фирма... надценките са огромни дори и БЛУМ  го хващат двойно панти блум  30 лв Еником защо пък не всеки да си завишава както реши.

# 314
  • София
Момичета, има ли тук кухни с турските механизми Самет или с впечатления от тях? Предлагат ми ги от едната фирма дето исках оферта.
Моят съвет е да бягаш далече от Самет. Писала съм и преди колко съм недоволна от тях. На три от шкафовете ми вече не работи плавното прибиране, а кухнята ми е на 1 1/2 година. И мен убеждаваха колко са добри и се различават от Блум само по цената.

Общи условия

Активация на акаунт