Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Ако се прилага на такъв режим - да, тогава този ефект се цели. При мен такъв ефект нямаше, аз не съм го и търсила. С каква машина са правени процедурите?

# 121
Здравейте,филъра ми беше поставен с канюла,като преди това ми сложи по малко упойка от двете страни ,и беше добре.Този метод бил много  по-щадящ кръвоносните съдове и се  избягва образуване на хематоми в областа на околоочния контур,която е чувствителна.Мезотерапията беше доста по-болезнена предвид и вида на ползвания медикамент,поне така ми обясни дерматоложката,защото целта на този,който ползва беше стягане.
Смятам да продължа периодично да правя мезо,като следващия път ще бъде по-скоро за хидратация,защото лятото кожата е много по склонна към изсушаване заради слънцето и високите температури.

# 122
Направих мезо преди две, три седмици но не виждам абсолютно никакъв ефект и хидратация нула и се чудя дали изобщо да ходя за втората процедура..   

# 123
  • в 1001-та нощ
Иглена ли беше? С какъв продукт?

# 124
Изпуснах снимките Sad
На 40+съм. 51кг. Но взех да се отпускам и започнах с спорта.
Но увисването на бузите ми е мега проблем. С какво да повдигна контура момичета:)
Да не е вива и процедури. Нещо по ефикасно?
И аз долу горе в тази категория, но тъй като отслабнах много напоследък  /48 кг/, лицето ми съвсем се изпи. Сложих филър в скулите  и съм супер доволна. Скули реално нямам, но кожата ми изглежда много по-свежа, опъната:) а реално въобще не си личи промяната. Д-ра ми каза, че след 2 месеца пак ще ми сложи динамичен филър, за да оформи скула, но аз не съм сигурна че много държа ще видиме до тогава какво ще ми хрумне.  Е с ботокса на челото съм малко по-изпъната от нормалното за възрастта май:)

Много сериозно обмислям блефаропластика, макар и да ми изглежда много страшно...Единият ми клепач е паднал по-вече и това ме побърква:( Писах на д-р Мете в Турция, изключително отзивчив, отговори ми на всяко питане. Ако събера смелост може в края на август да я направя. Не зная само след колко време мога да се явя в нормален вид пред хора?

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 15:46 от mi6i

# 125
  • в 1001-та нощ
Има тема за блефаропластиката, в която момичета споделят опита си. Някои са оперирани в Турция, но не помня при кой лекар. Разгледай.

# 126
Преди време бях писала тук, че кожата ми е суха и търся ефективна терапия за хидратиране. Препоръчахте ми хидрафейшъл и разгледах какво представлява, замислям се дали да се подложа въпреки че ми се струва по-скоро като ъпгрейднато почистване на лице.

Забелязвам (в сравнение с мои приятелки), че имам доста фини бръчици около очите. Най-осезаемо си личат, когато се усмихвам.
Четох тук, че под 30 години не се препоръчва боцкане, и понеже, освен стандартните процедури от рода на почистване на лице и маски, друго не съм правила при козметик не съм много в час с новите тенденции.

Какво бихте ми препоръчали за освежаване, хидратиране, стягане на кожата и най-вече около очите?
Кожата ми не е проблемна.

# 127
# 128
Правя го редовно. Освежава определено, но едва ли ще изглади бръчици.

# 129
  • София
Здравейте,момичета!
Бихте ли препоръчали ефективна процедура за премахване на тъмни кръгове под очите?
Имам този проблем от известен период и изглеждам много изморена и изтощена.
Ще се радвам някой да сподели опит.

# 130
Здравейте,момичета!
Бихте ли препоръчали ефективна процедура за премахване на тъмни кръгове под очите?
Здравей, аз имам същия проблем. За съжаление единствения начин е интервенция, с мазила не става... Аз ще ходя на консултация при доктор Денкова и в Хил Клиник. Смятам да си сложа хиларуонова киселина, въпреки че много ме е страх да не се получат сраствания и миграции.

# 131
Аз съм си правила избелваща мезотерапия под очите. Има ефект определено, но е временно  Grinning

# 132
  • в 1001-та нощ
...
Забелязвам (в сравнение с мои приятелки), че имам доста фини бръчици около очите. Най-осезаемо си личат, когато се усмихвам...

Сега видях, че има и снимка. Класически пачи крак. Третира се с ботокс - блокира мимиката и бръчки няма. Но, консултирай се с няколко лекари, все пак. Грижата за тази много деликатна област не бива да се подценява.

Aз имам същия дефект (пачи крак), ботокс сложих сега на 42. Има ефект, разбира се - временно, но не мисля да се абонирам за процедурата. Залагам на грижите повече и ботокс по-рядко. Но това е индивидуално и всеки сам си преценява.

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 10:31 от a.l.e.n.a

# 133
Момичета, и аз съм с този проблем с бръчките, хлътналостта и тъмните кръгове  в околоочната зона. На 28 съм, а бръчките стават все по-видими, освен това имам и пигментни петна отстрани на очите и постоянно изглеждам уморена. Фондьотена подчертава бръчките още повече Sad моля да ме посъветвате какво може да се направи точно за тези бръчки? Хилаурон или нещо друго?

# 134
  • София
Здравейте,момичета!
Здравей, аз имам същия проблем. За съжаление единствения начин е интервенция, с мазила не става... Аз ще ходя на консултация при доктор Денкова и в Хил Клиник. Смятам да си сложа хиларуонова киселина, въпреки че много ме е страх да не се получат сраствания и миграции.

Ще се радвам да споделиш резултата и как е минала консултацията.

Виждала съм много добри резултати (в чужди сайтове)против тъмни кръгове с използването на хиурон и липофилинг. Като за липофилинга съм чела,че по-дълго се задържа,а резултата е отличен.Хиурона също е решение ,но си мисля,че е важен доктора,който го поставя.
В крайна сметка нямам около мен ,някой който да се подлагал на процедура против тъмни кръгове и мнението ми се базира само на прочетеното в интернет.
Нямам представа кой доктор е добър в тази област,но сега търся подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт