Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 112 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нямам ефект от криолиполизата за съжаление Simple Smile

# 76
Аз съм правила в Персона при Маги и съм доволна. Има и лекар там - за консултация.

Благодаря, а колко процедури направи и каква цена е?

# 77
Др.Джалдети поставя ли ботокс?
До колкото знам, не.

# 78
  • в 1001-та нощ
Аз съм правила в Персона при Маги и съм доволна. Има и лекар там - за консултация.

Благодаря, а колко процедури направи и каква цена е?

Една процедура направих, но прецених, че няма смисъл от повече. Кожата ми нямаше нужда от точно такава грижа, а и ако ще давам толкова пари - би било за нещо друго Simple Smile

Сега погледнах за актуалната цена, тъй като съм я правила преди време - 140 лв е за една процедура, в пакет има отстъпка ( 3 процедури - 360 лв) и зависи какъв серум се прилага.

# 79
140 лева за почистване, защото реално това е процедурата, е твърде висока цена. Да не говорим, че при проблеми кожи, които имат нужда от мануално почистване, Хидрафейшъл не дава резултат. Комедони, пъпки стоят си.
Може би при кожа без проблеми ... Но цената🙄
Наистина тези средства биха могли да се вложат по друг, по ефективен начин.
Аз съм правила 3 Хидрафейшъл, след 3-те Вива, такъв ми беше пакета. Хубавото беше, че спомагаше за отстраняването на струпчетата и кожата ставаше гладка. Но само това. За дълбоко почистване при мен и дума не можеше да става.

# 80
Здравейте, момичета!  Бихте ли споделили при кого сте си правили МД кодове? На 100% ще си правя и сега е проблемът на кого да се спра Thinking

# 81
  • гр.Добрич
Момичета, чета ви, но никога не съм правила интервенции по себе си. Сега реших малко да обърна внимание на дупето и бедрата. В салона, където ще ходя обаче има няколко процедури и въпреки че чета, не виждам разлика.
Моля, ако някой може да ми обясни разликата и на кое да заложа - Кавитация, Липолазер или Радиочестотен лифтинг.

# 82
Момичета, чета ви, но никога не съм правила интервенции по себе си. Сега реших малко да обърна внимание на дупето и бедрата. В салона, където ще ходя обаче има няколко процедури и въпреки че чета, не виждам разлика.
Моля, ако някой може да ми обясни разликата и на кое да заложа - Кавитация, Липолазер или Радиочестотен лифтинг.

Потърси в темата за целулита, има много информация.

# 83
Здравейте, момичета. Търся отзиви за др. Ефремов. Обмислям абдоминопластика, а не намирам абсолютно никакви мнения за този пластичен хирург.

# 84
Мелисандра, най-добре подбери информация за няколко специалиста и направи по една консултация с всеки, за да добиеш най-точна представа. За Ефремов нямам впечатления, положителни отзиви имам за работата на д-р Милко Ковачев.

Спинки, за Кавитацията повече отрицателни неща съм чела.

# 85
Мелисандра, най-добре подбери информация за няколко специалиста и направи по една консултация с всеки, за да добиеш най-точна представа. За Ефремов нямам впечатления, положителни отзиви имам за работата на д-р Милко Ковачев.

Спинки, за Кавитацията повече отрицателни неща съм чела.

Да, така мисля да направя. Спряла съм се на две-три имена. Но гледам, че цените при др. Ефремов и др. Ковачев са най-добри - 5000лв. Затова съм малко предпазлива. Знам, че цената не е критерий за това дали лекаря е добър или не, но все пак... На други места тази интервенция струва към 8000-10 000лв. Все пак разликата е значителна.
А казваш, че имаш добри отзиви за работата на др. Ковачев. Мога ли да попитам каква интервенция ти е правена при него?

# 86
За първи път чувам, че филърите имат и такъв тип приложение. С каква цел се слага филър в областта на гениталиите? Принципно знам, че там може да се направи корекция оперативно.

Ще ти отговоря в скрит текст, за да се чете по желание:

Скрит текст:
Известни са ми няколко приложения, може да има и още:

1. При необходимост от лабиопластика - най-често след по-тежки раждания с разкъсвания, епизиотомия, не особено естетични шевове и белези. При некрасиви сраствания, вдлъбване - се боде - и за да се "изравни вдлъбването и за да се повлияе белега. За коригиране на деформациите.

2. При отпускане и увисване на срамните устни.

3. При липса на хидратация във влагалището - предполагам се случва при навлизане в менопаузата. Аз съм имала такава сухота - няколко месеца след раждане, по хормонални причини.

4. В G-точката - за повече удоволствие.

Благодаря за отговора Алена!

Да разбирам ли, че при сухота във влагалището, филъра действа като лубрикант? И би ли повлиял при лек проблем със задържането?

Интресува ме проблема, моля не ме нападайте! Simple Smile

# 87
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша на лични, не се притеснявай Simple Smile

# 88
  • гр.Добрич
Потърси в темата за целулита, има много информация.

Благодаря за насоките. За съжаление нищо не намерих по моите въпроси в последната тема.

# 89
За проблеми със задържането и въобще за тонус и стягане има една процедура - Мона Лиза ако не се лъжа се казваше. В общи линии е нещо като лазарен рисърфисинг, но с лазер пригоден за тази област.

На мен ми е време за нов филър вече и също се чудя дали да не заложа направо на МД кодовете, за да има по-цялостен ефект. Моето е лице е много слабо, с хлътнали бузи и това дава много изморен вид, а и назолабиалните ми стават все по-видими, така че ми се иска някак цялостно да запълня зоната, а с 1 филър това няма да стане.

Исках да отида при Трендафилова в Дерма-Акт, но тя е в майчинство в момента...предложиха ми 2 други, но не съм чувала нищо за тях и малко се замислям - д-р Чокоева или д-р Магди ако не се лъжа... Ако някоя има отзиви за тях - кажете.
В противен случай най-вероятно ще отида при Джалдети, защото ми се струва най-внимателна от останалите...
Ванеска ми беше сложила Реденсити за сенките под очите преди година и половина и ми се образуваха сраствания под едното око, които тя каза, че ще се стопят с времето, но година и половина по-късно филър вече няма, но срастванията си стоят...както и мигриране на филъра надолу към скулата, което образува още по-голямо хлътване от тази страна.... Обмислям все пак да мина и през нея преди другите филъри, защото смятам, че е нейна отговорност да оправи тези последствия..

Общи условия

Активация на акаунт