Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 112 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • при Arctic Monkeys
И аз обмислям МД кодове, но неодумявам къде във Варна да направя процедурата.Моля, някой да сподели, ако има опит!
Човек не знае вече на кого да се довери!
Сраствания, усложнения и накрая вдигат рамене.Confused

# 91
И аз обмислям МД кодове, но неодумявам къде във Варна да направя процедурата.Моля, някой да сподели, ако има опит!
Човек не знае вече на кого да се довери!
Сраствания, усложнения и накрая вдигат рамене.Confused

д-р Мария Андреева (seaside), д-р Буеши (skin choice)

# 92
Здравейте, Красавици! Интересува ме дали имате впечатления от поставяне на ХК в устните от др. Мариела Хитова? От нея и др. Мирчевска, коя бихте препоръчали?

# 93
  • София
Виждала съм работата на Мирчевска и бих й се доверила. Другата лекарка не ми говори нищо.

# 94
До скоро и аз не бях чувала това име. Видях (на снимка) уникални устни правени от нея и се поразрових. Клиника Евро Дерма е нейна,  Ирина Флорин и други известни личности са и клиенти. Информацията е оскъдна, явно няма нужда от реклама. И все пак чакам още мнения по въпроса:sunglasses:

# 95
Здравейте, момичета. Аз съм на 26 години и все още нямам ясно изразени бръчки, но забелязвам как кожата ми започва вече леко да губи обем. Най ясно се виждат вдлъбнатините под очите ми (които си имам наследствено от малка) и назолабиалните гънки, също и две три леки бръчици около устните. Всичко това ми придава уморен вид ( не че толкова ме състарява). Винаги съм се грижела за кожата си, правя си редовно почистване, кислородна мезотерапия, всяка седмица маски и други освежаващи процедури, но напоследък се замислям за по-сериозни интервенции. Моята козметичка в момента прави обучение за микронидлинг и ми предлага тази процедура. Дали има някоя, която си я е правила и ако да – има ли освежаващ и повдигащ ефект? Също и фотоподмладяването?
Записала съм си час при д-р Денкова за консултация, но бих искала да се посъветвам с вас най-вече относно хлътналостта под очите. Виждам, че алена беше препоръчала Ванеска за такава процедура, но една потребителка по-надолу каза, че има сраствания и миграции. Дали Денкова би ми направила адекватно процедурата? А какво ще кажете за д-р Паскова?
Наскоро подаднах на страницата на д-р Марковски, който е стоматолог. Има доста добри устни, затова го пускам тук - http://drmarkovski.com/ . Някоя от вас дали има отзиви от него?
Благодаря предварително!

# 96
  • София
Здравейте, Красавици! Интересува ме дали имате впечатления от поставяне на ХК в устните от др. Мариела Хитова? От нея и др. Мирчевска, коя бихте препоръчали?

И от мен 1 глас за д-р. Мирчевска. Relaxed

# 97
Според мен на 26 е твърде, твърде рано да се прави,  каквото и е освен почистване и хидратиране. Ако сега се започне с филъри, ботокс и т.н. на 40 какво ще следва?

# 98
На 26 ако държиш да се боцкаш, прави плазма. Поне е с естествен продукт от твоето тяло.

# 99
  • при Arctic Monkeys
https://Sabrosa, благодаря за отговора! Правила ли си при тях? Какъв е ефектът? Гледам снимки на Ивайла Бакалова.Изглежда ужасно...Много се страхувам от такъв ефект Confused

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 17:07 от karmacoma

# 100
Мелисандра, най-добре подбери информация за няколко специалиста и направи по една консултация с всеки, за да добиеш най-точна представа. За Ефремов нямам впечатления, положителни отзиви имам за работата на д-р Милко Ковачев.

Спинки, за Кавитацията повече отрицателни неща съм чела.

Да, така мисля да направя. Спряла съм се на две-три имена. Но гледам, че цените при др. Ефремов и др. Ковачев са най-добри - 5000лв. Затова съм малко предпазлива. Знам, че цената не е критерий за това дали лекаря е добър или не, но все пак... На други места тази интервенция струва към 8000-10 000лв. Все пак разликата е значителна.
А казваш, че имаш добри отзиви за работата на др. Ковачев. Мога ли да попитам каква интервенция ти е правена при него?

Mелисандра, моя приятелка си прави гърди и липо след раждане при него и резултатите са много добри. Цените там са достъпни, защото са голяма болница и могат да си позволят. Аз също смятам да отида на консултация при него, но това ще стане най-ранно есента. Ефремов в София ли е?

# 101
Според мен на 26 е твърде, твърде рано да се прави,  каквото и е освен почистване и хидратиране. Ако сега се започне с филъри, ботокс и т.н. на 40 какво ще следва?

И аз се страхувам дали не е рано, но пък от друга страна като помисля логично, може пък и да предотврати бъдещето задълбочаване на проблемите, които са стартирали вече. Имам една позната, тя от 27 годишна слага, в момента е на 35 и изглежда естествено и прекрасно.
Може би само долния клепач, вдлъбнатината да си коригирам, че вече е станала доста дълбока. Jacklin, ти беше писала, че си правила такава процедура, можеш ли да ми дадеш координати и отзив? Благодаря!

На 26 ако държиш да се боцкаш, прави плазма. Поне е с естествен продукт от твоето тяло.

А с плазма дали ще стане запълването на вдлъбнатина на долния клепач? И къде е най-добре да го направя, при кой дерматолог?

Благодаря!

# 102
Мелисандра, най-добре подбери информация за няколко специалиста и направи по една консултация с всеки, за да добиеш най-точна представа. За Ефремов нямам впечатления, положителни отзиви имам за работата на д-р Милко Ковачев.

Спинки, за Кавитацията повече отрицателни неща съм чела.

Да, така мисля да направя. Спряла съм се на две-три имена. Но гледам, че цените при др. Ефремов и др. Ковачев са най-добри - 5000лв. Затова съм малко предпазлива. Знам, че цената не е критерий за това дали лекаря е добър или не, но все пак... На други места тази интервенция струва към 8000-10 000лв. Все пак разликата е значителна.
А казваш, че имаш добри отзиви за работата на др. Ковачев. Мога ли да попитам каква интервенция ти е правена при него?

Mелисандра, моя приятелка си прави гърди и липо след раждане при него и резултатите са много добри. Цените там са достъпни, защото са голяма болница и могат да си позволят. Аз също смятам да отида на консултация при него, но това ще стане най-ранно есента. Ефремов в София ли е?

По принцип др Ефремов е във Франция, там живее и практикува, но също оперира и в София като има предварително насрочени операции.
И аз имам още доста време докато отида на консултация. В момента съм бременна, ще мине известно време и тогава. Но продължавам да си събирам информация, ослушвам се вече една година... Много ще се радвам да споделиш след като минеш консултация при Ковачев.

# 103
Аз съм слагала под очите при Ванеска, Хил Клиник, доволна съм много.

# 104
  • София
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които са поставяли ХК с игла, не с канюла в околоочна зона /по специално от външната страна на окото, не в слъзния канал/ колко време след манипулацията кожата се възстанови напълно? Аз имам леки синини на няколко от  убожданията, но имам и две-три подутини като лещено зърно?

Общи условия

Активация на акаунт