Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 882
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Съжалявам, че нахлувам така но никъде немога да намеря да процедурата мезолифт с нещо като пистолет моля помагайте за София става въпрос
Самият пистолет е скъп ( по - рядко инвестират в него ) , губи се при поставяне ( изтича ) .Голяма част от мезотерапиите са със съответните игли и спринцовки комплект .

# 166
Привет,
Моля за съвет, и вторият ботокс на гневната бръчка отпусна и от това ли не знам, но като че ли клепачите ми се спуснаха рязко надолу. То сякаш веждите се смъкнаха. Много ме притеснява това, лицето ми и без това има строг вид, с отпуснати ъгълчета на устните, работата  стресираща и ако някой още веднъж ме попита защо съм сърдита ще взема мачетето, честно! Сложих ботокс между веждите точно за да смекча този строг вид,, добре беше за известно време, сега имам тъжен и угрижен вид.
Питането е - дали ако сложа ботокс на чело,, над веждите, ще вземат да се повдигнат малко. Трябва ми милиметър хора, и вида ми става друг
За протокола - на  46 съм, правила съм легаси, микронидлинг...този вид терапии не усетих да имат особен ефект върху мен.
Извинявам се, ако е дискутиран наскоро въпроса,, 3 месеца бях без интернет, после работа до откат и нямах време да ви следя.

# 167
  • София
Рейни, на мен точно с ботокс ми повдигна лекарката веждите. Поставяше го някъде доста нагоре, чак в линията на косата. Много добре се получаваше, отваряха се и очите. Явно при теб трябва да се работи цяло чело винаги, за да не се променят чертите.

# 168
  • в 1001-та нощ
...
Питането е - дали ако сложа ботокс на чело,, над веждите, ще вземат да се повдигнат малко. Трябва ми милиметър хора, и вида ми става друг...

Да, аз също слагах в гневната и ми казаха, че когато се слага там, се прави и чело - вкл. се повдигат веждите. Също се комбинира с филър - точковия лифтинг.

Алена благодаря по принцип на местата който питах днес изобщо нямат апарата така, че остава само другия вариант....
Още един въпрос какви са горе долу цените на филъри за лице(приблизително)

1 мл - 400- 700 лв - зависи какъв е продуктът.

# 169
Ника, много благодаря за отговора.
Мислех, че няма нужда да слагам в чело, защото нямам силно изразени бръчки там, пък и бретонът скрива, но не съм мислила, че всяко нещо влияе върху цялостния вид на лицето. То колкаво е - едно личице.
Целувки!

# 170
Здравейте! Има ли отзиви за Hifu /Doublo S  или Facetite ? Малко съм скептична към подобен тип процедури, имам отрицателни впечатления от Venus Legacy например, но вече не знам как да се боря с времето. Целта при мен е стягане на контура. Имам филъри в скули, назолабиални, дори брадичка преди време. Въпреки това се наблюдава едно леко струпване на кожата около устата, особено като съм по-уморена. На 42 год. съм, старая се да се поддържам редовно и с козметични между естетичните процедури.

# 171
Привет,
Моля за съвет, и вторият ботокс на гневната бръчка отпусна и от това ли не знам, но като че ли клепачите ми се спуснаха рязко надолу. То сякаш веждите се смъкнаха. Много ме притеснява това, лицето ми и без това има строг вид, с отпуснати ъгълчета на устните, работата  стресираща и ако някой още веднъж ме попита защо съм сърдита ще взема мачетето, честно! Сложих ботокс между веждите точно за да смекча този строг вид,, добре беше за известно време, сега имам тъжен и угрижен вид.
Питането е - дали ако сложа ботокс на чело,, над веждите, ще вземат да се повдигнат малко. Трябва ми милиметър хора, и вида ми става друг
За протокола - на  46 съм, правила съм легаси, микронидлинг...този вид терапии не усетих да имат особен ефект върху мен.
Извинявам се, ако е дискутиран наскоро въпроса,, 3 месеца бях без интернет, после работа до откат и нямах време да ви следя.
Здравей , аз също първо искам само "гневна" бръчка .Но послушах дерматолога и правя чело .
Миналата година май беше (ако не бъркам ) , италиански лекар беше тук .И той ги обучаваше в нови начини на поставяне на ботокс .

# 172
И аз знам, че не е хубаво да се прави на парче, защото ненаправената част компенсира и се амортизира повече.

# 173
И аз знам, че не е хубаво да се прави на парче, защото ненаправената част компенсира и се амортизира повече.

При мен така стана под очите. Сега и там трябва да коригирам с нещо.

# 174
Здравейте! Има ли отзиви за Hifu /Doublo S  или Facetite ? Малко съм скептична към подобен тип процедури, имам отрицателни впечатления от Venus Legacy например, но вече не знам как да се боря с времето. Целта при мен е стягане на контура. Имам филъри в скули, назолабиални, дори брадичка преди време. Въпреки това се наблюдава едно леко струпване на кожата около устата, особено като съм по-уморена. На 42 год. съм, старая се да се поддържам редовно и с козметични между естетичните процедури.

Aз сьщо бях питала за  facetite,  аз лично не бих направила hifu. Знам, че facetite правят 3ма лекари в България: двама в София и един в Пловдив. Имам позната, която си направи в София, резултата е супер за контура на брадичката, но под самата брадичка не се е получило добре, а тя там нямаше серйозно отпускане. При мен най голямото отпускане е точно под брадичата и по малко по шията. Писах на лекаря от Италия, който прави обучението в бБългария и който е правил поцедурата на доктор Денкова и Др Етуров, но при него цената е два пьти по вискока от Бьлгария, на смиките резултатите му са супер. Не зам какво да реша, защото парите не са малко. Лифтинга е на почти сьщата цена и шията ми е подходяща, но лицето все още не и не искам да бьрзам с драстични процедури

# 175
Здравейте, на 40+ съм, в пред менопауза и с много несъвършенства Simple Smile, които чак сега имам възможност да коригирам. Имам си от всичко и то по много, бръчки, целулит, торбички под и над очите. Какъв съвет ще ми дадете, с какво да започна?
Здравейте , първо ако още имате м.цикъл пуснете ж.полови хормони .Да се видят техните стойности и дали няма нужда от корекция и липиден профил , CRP , тироидни хормони ( ако нищо от това не сте пускали в близките 6 месеца )
И след това добър дерматолог и хр.режим и двигателен .

Между другото сте доста права, че трябва да пусна отново едни хормони. Но едва ли бръчките ми се влиаят толкова от тях. По принцип гледам да се храня здравословно, не прекалявам със сладкото и тестените изделия. Безпорен е ефектът на хиалурона и ботокса, но се чудя дали мезотерапиите биха дали същия ефект или съм изпуснала влака?

# 176
Здравейте, на 40+ съм, в пред менопауза и с много несъвършенства Simple Smile, които чак сега имам възможност да коригирам. Имам си от всичко и то по много, бръчки, целулит, торбички под и над очите. Какъв съвет ще ми дадете, с какво да започна?
Здравейте , първо ако още имате м.цикъл пуснете ж.полови хормони .Да се видят техните стойности и дали няма нужда от корекция и липиден профил , CRP , тироидни хормони ( ако нищо от това не сте пускали в близките 6 месеца )
И след това добър дерматолог и хр.режим и двигателен .

Между другото сте доста права, че трябва да пусна отново едни хормони. Но едва ли бръчките ми се влиаят толкова от тях. По принцип гледам да се храня здравословно, не прекалявам със сладкото и тестените изделия. Безпорен е ефектът на хиалурона и ботокса, но се чудя дали мезотерапиите биха дали същия ефект или съм изпуснала влака?
Оказват влияние в/у тургора на кожата , така че хормоните не са за пренебрегване.
Не сте закъсняла  , аз съм на 50г и с ботокс и филъри започнах преди 3/4 години .
Преди тях сложих линейни мезоконци точно с цел освежаване и повишаване продукцията на колаген .
При мен хорм.промени предизвикаха " изсушаване " на кожата  , косата и редукция на устните .

# 177
Според мен на 40+ мезотерапиите биха били добра поддържаща грижа към ботокса и филърите, но сами по себе си не могат да повлияят вече образувани бръчки.
Моя приятелка на 43 се поддържа чудесно два пъти годишно само с филъри(без ботокс) в назолабиални и точково. Започна на 38 и сега твърди, че лицето и има по-свеж вид отколкото на 35 например.

# 178
Идвам да плюя и да хваля😂🤪😂

Значи цяло лято сме на морето, дойде време за третата лазерна епилация на дъщеря ми и трябаше да намеря салон, в който да я направим в Бургас. Преди 2 седмици запазих час в Лазер център Бургас, уточнихме всичко, зони, цени, оставих телефон за връзка, казах че пътуваме от друг град. В понеделник пристигаме 10 минути преди уречения час и виждам на вратата табела- салонът няма да работи за неопределено време! Седя и гледам тъпо, била съм над 60 км в едната посока, ангажирала съм хора да ми вземат детето от градина и да го гледат! Не мога да повярвам, че все още има толкова некоректни хора! Какво им коства да се обадят!? Стрела да ми бяха пуснали, аз ще набера, да не се набутват!
Нито телефон за връзка имаше на табелата, нищо! Басна бях!

Но всяко зло за добро се оказа, след изключително непрофесионалната постъпка, се свързах с Лазерно естетичен център Тифани, вдигна много учтиво момиче, обясних че датата за процедура е била в понеделник и тя ни вмъкна за днес. Оказа се че лазерът им е Кандела александритен, с какъвто я правят и в Пловдив. Операторката беше много компетентна, обясни ни много подробности, които не знаех, за фазите на растеж.
Видя че дъщеря ми се притеснява и я предразположи, постоянно я заговаряше, за не и е неудобно, че е гола. Мина много обширно зоната. Как да не ги похваля? Отношение, хигиена, апаратура всичко на ниво.
Препоръчвам ги! Имат и Вива, цените в пакет са им много добри.

# 179
Благодаря ти за мнението, аз ходя в Лазер центъра в Бургас. Досега съм нямала такива проблеми, но се замислям и аз да ги сменям, защото на предпоследната процедура пропуснаха една зона, а на последната ме изгориха. Angry 2 седмици ходих жълто-кафява.

Общи условия

Активация на акаунт