Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте!

Да се запиша и аз тук - вчера си сложих 0,4мл. ХК - Restylane в устните в Дерма Акт, като се уговорихме след 2 седмици да ми сложи евентуално целият остатък.
Като седнах на стола и ме достраша, особено като прочетох евентуалните странични ефекти. Обаче докторката ме успокои и аз се кротнах. Много ми хареса ефекта непосредствено след процедурата, но сега като се гледам и почти не виждам разлика.. Вярно, че количеството е малко де.. Другото, което ме дразни са синините по устните. Мажа се с тъмен молив, уж да ги скрия, защото съм на работа, но нямам търпение да минат.

# 406
  • в 1001-та нощ
Дами, някой правил ли е Venus Legacy за областта около очите?

Там се прави само с пулсиращите магнитни полета - без радиочестора и според мен няма смисъл. Особено, ако има нужда от пълнеж. Аз съм правила и ексилис в тази зона - то е с радиочестота, но никакъв забележителен ефект нямаше, а на лицето имаше.

Ако имаш нужда от съжияване, изпълване в тази зона - нещо инжекционно - филър, мезотерапия, бустер...

# 407
Чак не вярвах, че тия бузи ще спаднат, наистина беше страшно. Няма го отоците, обаче имам май леко стратстратвания от едната страна, аз ги напипвам, но не се виждат. Но както и мин.път лифтинг ефект май няма. Пак ще се оглеждам де.
Но от зъбчатите конци, макар и от два иначе повеч е ефект де. Сега според думите на д-р Неделчева пак същия ефект на лифтинг и колагенообразуване трябва да има, макар и с мезоконци. Иначе по 10 на страна ми сложи
Вярно е, че като се почне  няма спиране-ще събирам пари и за устни...

# 408
Момичета здравейте! Искам да попитам някоя с пигментни петна и съответно успешно премахване чрез процедура? Имам огромно петно появило се след тримесечна употреба на противозачатъчни и няколко безуспешни опита за премахване с козметика. Ужасно е, огромно е и не мога с нищо да го скрия Sad Моля за помощ

Отиди на дерматолог- това е моят съвет.
Има нов вид на мезотерапии зс избелване Pluryal Shine (ако не бъркам), именно за пигментни петна.
Другият вариант, за който съм чувала добри отзиви, е лазерен пилинг.

# 409
  • Варна
Момичета здравейте! Искам да попитам някоя с пигментни петна и съответно успешно премахване чрез процедура? Имам огромно петно появило се след тримесечна употреба на противозачатъчни и няколко безуспешни опита за премахване с козметика. Ужасно е, огромно е и не мога с нищо да го скрия Sad Моля за помощ

Отиди на дерматолог- това е моят съвет.
Има нов вид на мезотерапии зс избелване Pluryal Shine (ако не бъркам), именно за пигментни петна.
Другият вариант, за който съм чувала добри отзиви, е лазерен пилинг.

А дали върши работа и за избелване на лунички? Пробвала съм всякакви избелващи маски, домашни и при козметик, но ефект нулев. Козметичката ми ме навиваше за химичен пилинг, но така и не се престраших. Sad

# 410
И с химичен пилинг не очаквай кой знае какви резултати. Имам 5 процедури с Advanced Corrective Peel на SkinCeuticals, a е уж разработен точно за мелазма. Имам подобно петно на челото, но далеч по светло. Там си е след 5-те процедури. Пълна безсмислица. Изхарчени пари на вятъра. По-добре пробвай нещо друго, с уред някакъв.

# 411
  • София
Здравейте момичета, някой правил ли е Doublo-S при Денкова, ако може да сподели дали е доволен. Благодаря предварително  Hug
Аз ще правя макар и не при др.Денкова. Мога да споделя след няколко дни, но крайния ефект е видим след 2-3месеца 🙂

Аз усилено си търся фризьор за Кератинова терапия на Alfaparf, че моята няма да работи известно време. Да не споделям че взимаше само 60лева за 4-те часа. Някой ако знае, ще съм благодарна 🙂

# 412
Салон Фетиш на Червената стена, препоръчвам Марти. Обаче няма да е в порядъка на тази сума, може да попитате по тел. на салона.

# 413
Здравейте момичета, някой правил ли е Doublo-S при Денкова, ако може да сподели дали е доволен. Благодаря предварително  Hug
Аз ще правя макар и не при др.Денкова. Мога да споделя след няколко дни, но крайния ефект е видим след 2-3месеца 🙂
Внимавайте с тези хайфу процедури, защото не само, че може да нямате резултат, а с времето да става и по-зле!

# 414
Да, аз точно от това се притеснявам.. Правила съм друг тип процедури за стопяване и стягане на двойна брадичка, но ефект кой знае какъв не видях.. Запазила съм си час за консултация при Денкова за средата на септември и ще видим какво ще предложи. Другия ми вариант е белкира, но малко ме е страх, защото и за там няма много отзиви Sad

# 415
  • София
За двойна брадичка пластичен хирург ми препоръча липосукция или инжекции с липолитични ензими за премахване на мазнините, носене на стягаща превръзка и мезотерапия за стягане. Или HiFu би трябвало да свърши и двете неща.
Дерматолог ми препоръча HiFu за повдигане на контура и шията.
Сподели съвета на др.Денкова после 🙂

# 416
Търся мнение за филърите Рестилейн, по-точно рестилейн кис.

# 417

Аз усилено си търся фризьор за Кератинова терапия на Alfaparf, че моята няма да работи известно време. Да не споделям че взимаше само 60лева за 4-те часа. Някой ако знае, ще съм благодарна 🙂

Аз съм с кератин но не с терапия , а с трайно изправяне 😊 От три години го правя и съм изключително доволна от резултата  ако искаш мога да ти изпратя координати на салона (в Пловдив).

# 418
  • София
За двойна брадичка пластичен хирург ми препоръча липосукция или инжекции с липолитични ензими за премахване на мазнините, носене на стягаща превръзка и мезотерапия за стягане. Или HiFu би трябвало да свърши и двете неща.
Дерматолог ми препоръча HiFu за повдигане на контура и шията.
Сподели съвета на др.Денкова после 🙂

Ако някой е правил тази процедура,  HiFu, моля да сподели резултата.........само това не съм правила.....Frowning1

# 419
Здравейте, интересува ме мнение относно поставяне на филйри в устните за град Пловдив. От кой сте доволни, какъв филър е използван и т.н

Общи условия

Активация на акаунт