Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 304
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Мимоза, аз също имам хипохондрия, но повярвай, сериозни здравословни проблеми няма как да ги пропуснеш и не са такива дреболии.Тялото не е машина, едното око се подуло, другото не знам какво...това са нормални неща. Иди в понеделник за цикъла, другото мисля че е съвсем нормално. Всеки човек го наболява я плешка, а крак, я нещо друго, без да му има нещо сериозно.
Дори за цикъла вариациите на нормалното са доста. Та може и за него да те успокоят.
Малко по ведро гледай на живота.

# 346
Момичета аз не съм с хипохондрия защо не ме разбирате ,няма как да си измислям,че усещам тези симптоми и ,че не се чувствам добре

# 347
Ами, оставяш впечатление на нервен и параноичен човек. Аз не твърдя, че си измисляш оплакванията, но ми е странно защо веднага ги свързваш с някакви страшни неща. Не е нормално това, според мен.
Аз съм с хронично заболяване - от години ежемесечно имам различни симптоми, но не са ми минавали чак толкова черни мисли през главата. Приемам го за част от живота.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 21:24 от Гърне без похлупак

# 348
Мимозке, напиши си в 1 пост всички симптоми. И откога са и какви изследвания си правила. Например:
1.подуто око (от днес)
2. подранил цикъл и т.н.
Ама така прилежно и четливо.

Аз смятам също, че прекалено се притесняваш.
Аз съм същата..

# 349
Мимозке, а на мен на трол ми мязаш..... Нищо лично.

# 350
Не мога да повярвам какви хора има как може да има толкова злоба във вас и да сте така заядливи .Явно на вас нищо ви няма и стоите тук да се заяждате ,кое ви дава право да ме обиждате така.Това ви казвам,че мен ме притеснява ,че не чмогат да кажат какво ми е как да не обръщаш внимание,а вие си знаете примерно,че имате някакво заболяване и затова така по спокойно го давате.

# 351
Оооо, нито съм злобна, нито заядлива. Най- добрия съвет за твоя случай е лекар и изследвания. Каза ти се.

# 352
От няколко дни всички ние най-добронамерено се опитваме да ти дадем насоки, за изследвания, за специалисти, които да посетиш. И какво стана, излязохме виновни, въпреки, че повечето от нас имаме в една или друга степен хипохондрия или някакво заболяване, било то хронично, автоимунно или друго.
За благодаря ти взе да бълваш срещу всички ни. Хайде стига.

# 353
Аз даже мисля, че m1m0zkaaaa получи страшно много полезни съвети, каквито рядко се дават на останалите потребители в темата.
Мимозке, като автор и редовен посетител на темата, съвсем сериозно ти казвам, че тук рядко се случва някой да получи толкова внимание, колкото ти, та с оглед на това, не знам от какво се оплакваш, че даже и злобни ни наричаш. Неблагодарност е това твоето, и лошо възпитание. Peace

# 354
  • София
Аз съм другата досадница с хипохондрия и съм ви страшно благодарна ❤❤❤
И да ви кажа , от вашите насоки за вечните проблеми с гърлото и секретите , че може да идва от стомаха , си взех Еспумизан и да чукна на дърво , положението е една идея по-добре Simple Smile

За пресипнал глас , да знаете лек ?

# 355
Момичета, има ли в момента вирус само с температура? Мойте и двамата младежи (12 и 16)днес към 20 ч.се оплакаха от главоболие в областта на и над челото.Малко по-късно се и "затоплиха"-нямам в момента термометър и не знам колко...Дадох им вит.С и панадол и сега снова от чело на чело с оцетени кърпи...Извинявам се за дългото писане!И последно-тъй като сме на село и тук има "здравен дом ",нося им "сините книжки",ако се наложи преглед-би трябвало да не ми откажат,нали?Благодаря за търпението,на тези които ме изчетоха!

# 356
Аз съм ви нападнала и с кое по точно .Вие може да ми казвате ,че на трол съм мязала а после аз съм виновната,на вас ще ви бъде ли приятно да ви наричат така ,може да прекалявам с постоянното оплакване и допитване,но просто се надявах на разбиране и помощ да се ориентирам към кой лекар първо да отида .Ясно ми е,че не сте лекари,но искам да се допитам да видя има ли някой с подобни оплаквания и какъв е проблема при него.Нито пак съм казала,че няма да ида на лекар ,ходя и то доста често и много ясно,че щом имам още оплаквания ще продължавам да ходя.Извинявам съм,че съм ви натоварила явно с моите болежки и все пак благодаря на милите хора,които въпреки всичко запазиха добрия тон и ми отговаряха.Няма да ви притеснявам повече.

# 357
denyil, аз съм със зверско главоболие от вчера, температурата ми не е висока, но е от най-неприятните 37.5-37.7. Като парцал съм. Пия Нурофен и чакам да мине. Дано е нещо краткотрайно. Нямам никакви други симптоми.

# 358
  • София
И последно-тъй като сме на село и тук има "здравен дом ",нося им "сините книжки",ако се наложи преглед-би трябвало да не ми откажат,нали?
Не би трябвало да ви откажат.

# 359
Мой близък скоро беше 2 дни с темп. и отмина.

За пресипнал глас Хомеовокс.

Общи условия

Активация на акаунт