Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава цитонамазка пап 2 Б?
Защо цветът на кръвта по време на менструация може да е по-светъл?
Как да интерпретирам резултатите от цитонамазката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава цитонамазка пап 2 Б?
Цитонамазката пап 2 Б е резултат от цитологично изследване на клетки от многослоен плосък и ендоцервикален епител. Този резултат показва масово сегментноядрени левкоцити. Обикновено се препоръчва колпоскопия за по-точна оценка и микробиология, за да се установи точната причина и да се предпише лечение, ако е необходимо.
-
Защо цветът на кръвта по време на менструация може да е по-светъл?
-
Как да интерпретирам резултатите от цитонамазката?
-
Как се лекува дисхидрозата?
-
Какви са нормалните стойности на желязото за жените?
), че при теб е още чудене и незнание. При моя проблем симптоми нямаше почти никакви все още, когато беше хванат, но на време хванат. Това, което ти описах всичкото като общи оплаквания като странични ефекти бяха от самите лекарства, с които ме лекуваха (Фарморубицин в комбинация с Ендоксан и после още няколоко курса Доцетаксел), а не от заболяването. Надявам се правилно ме разбираш, защо хем ти споделям, хем гледам да те дърпам от сравняване на моето заболяване с неясното твое. Неизбежно беше просто да ме лекуват с по-агресивни методи, защото ако не се бях подложила на тези терапии при първи симптоми от болестта обаче, които неизбежно щяха да дойдат, щеше да е вече късно. Не се плаши само и не се сравнявай с мен или друг. Споделеното от мен беше просто още едно предположение дали не вземаш някои лекарства периодично, към които непоносимост да имаш или очаквано да си носят като странични ефекти всичките ти оплаквания. Защото определено има и такива лекарства, които болен да те накарат да се чувстваш. Ето аз и много други дами и господа същото сме изпитвали по време на прием на по-тежка химия, без значение как - орално, мускулно, венозно...