Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
**Sisi** , не, нито едното не правя.
Говорих днес с една жена, която е доста запозната, но не дерматолог и тя каза, че не са опасни и се премахват с лазер. Тя самата има такива.

# 406
Да, и аз това казах, че с лазер се махат. ПО-важното е кое ги кара да се появяват. Защото ако дам 200$ за лазер и примерно ги провокирам по един или друг начин пак да излязат, не мерси. Мен специално не ми е за парите, ами че ще е свързано малко или много с болка. Едва ли ще тръгне да те обезболява за тях. Ще ги горят уж лекичко на място предполагам.

# 407
  • Варна
vici75, абсолютно си права. Получава се омагьосан кръг. Ще се наблюдавам още седмица и ако продължат да излизат с такова темпо ще отида на дерматолог. Ще пиша после.

# 408
Някой знае ли какво е Ритъм от синус коронариус?

# 409
Здравейте, от 2-3 години насам ми излизат червени точици (не знам как да ги нарека)по цялото тяло. Помислих си, че е от слънцето и т.н, но сега ми излязоха и на лицето. Първо една ,а после и още една и започвам да се притеснявам... Какво е това и опасно ли е ?
Скрит текст:

# 410
И аз имам такива по тялото....Rolling Eyes

# 411
 Е ние точно тези червени точици обсъждаме от 2-3 ппоста насам.

# 412
Тъкмо се върнах назад и видях,че става въпрос за тях ..

# 413
Между другото, и аз имам такива, но много малко на брой - може би са едва 3-4 на цялото тяло. Сякаш ми излязоха последните година-две. Микроскопични са, трудно се виждат с просто око.

Според мен, наистина са малки хемангиомчета. Не са опасни. Вижте в нет-а какво е това, ако не знаете. Peace

# 414
  • София
Да ви попитам , вие какво правите , когато много се притеснявате за нещо ?
Нямам апетит , потрепервам , гади ми се , сърцето ми се е свило ...
какво да взема ? Валидол или ?
Какво би помогнало , без да вреди на стомаха .

И как се справяте с нещо като паник атака.
Паник атаката , колко време продължава ?
Как намирате начин да се самоуспокоите ?

# 415
  • Пловдив
Валериан и за мое учудване - рескю на др Бах. Желираните. Колкото и да отричах, действат.
Иначе, докато не мине, аз не мога да се успокоя. Затова я докарах до болница.

Явно ще мисля вече за истински успокоителни. Всичките ми болки са силни, притеснителни, но...от нерви. Вегетативна дистония. Ако някой препоръча добър невролог в Пловдив, ще съм благодарна.

# 416
здравейте не знам дали става запитването ми за тук. Имам болки от ляво където е гърдата не напипвам бучка и не мисля че гърдата ме боли а по навътре. Бях при личната лекарка и ми предписа миг 400 после ме препрати на генеколог, в понеделник съм на генеколог. Все още ме наболява някой имал ли е подобни симптоми . Само на 21г. съм и доста се притеснявам

# 417
  • София
Да ви попитам , вие какво правите , когато много се притеснявате за нещо ?
Нямам апетит , потрепервам , гади ми се , сърцето ми се е свило ...
какво да взема ? Валидол или ?
Какво би помогнало , без да вреди на стомаха .

И как се справяте с нещо като паник атака.
Паник атаката , колко време продължава ?
Как намирате начин да се самоуспокоите ?
Уинд, ако са ПА е много, много гадно. И в общи линии няма отърване. Но и анти депресантите не са вариант, че и от тях няма отърване. Опитай с валериан, глог и мента. Има едно хомеопатично Седатив. Купи си го и него.Ако пиеш, опитай с чаша вино или бира. И не го мисли. Трудно е, но не е невъзможно.

# 418
Илияна.Р, според мен, това е невралгия. Peace

# 419
Wind при мен само мента, глог и валериан помага. Не съм вярвала. На майтап ги пробвах и направо не мога да повярвам. Аз понеже откачам като ще летя, с това намирам покой. Даже го почвам от предния ден.

Общи условия

Активация на акаунт