Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 48 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Извинявам се, но има ли тук в раздела тема за гастрит? Намирам само кратки, от по една страница, но все си мисля, че би трябвало да има и основна тема.

# 661
Не знам, теб какво точно те интересува? Питай да видим кой какво може да каже.

# 662
Благодаря ти, по принцип всичко мога да проверя в нета, но ми се искаше нещо като обмяна на личен опит - за диети, лечение на хеликобактер и др.

# 663
Има група във фейсбук (няма общо с бг мама), ако ползвате.

# 664
Мерси,  ще потърся.

# 665
С риск вече да ме смрънкате напълно.Моля ви насочете ме към някакво по цялостно изследване (по възможност на приемлива цена,защото финансово ми е много трудно) влошавам се все повече и повече нямам вече никаква сила,замаяно ми е ,постоянно съм бледа,изпражненията ми са светло жълти от няколко дена и не се променят,това гадене и то не изчезва.Не издържам вече.

# 666
Направи чернодробни изследвания, както го описваш, възможно е и там да е пролбемът.

# 667
Има ли други чернодробни някакви по точни? Аз имам ACAT и ALAT какви други да направя

# 668
Ами лекар е най-добре да прецени, причините може много да са. Жлъчка, хепатит.........Ако пък си наблегнала няколко дена на млечни продукти, може и да няма сериозна причина. Отиди при специалист да реши, така от форума да ти назначаваме изследвания е най-малкото несериозно.

# 669
  • На брега на реката
Аз пък да питам, колко от съветите послуша и предприе ли диета?

# 670
Да с яденето съм се ограничила доста а и то нямам и апетит де ,най вече съм на варени картофи. Аз съм си в действителността,здравословно има проблем и искам да се разбере вече не да се лутам още тук там и да се влошавам все повече.Лесно е да казваш,че нямам връзка с действителността,но не си в моето тяло и ум да знаеш как се чувствам не ти го и пожелавам,защото вярвай нетърпимо е вече

# 671
  • София
Мимозка, утре е понеделник, събери си малко багаж, отивай в някой по-голям град и намери начин да постъпиш в болница. И да ти направят гастроскопия и колоноскопия. За трети или четвърти път ти го казвам. Започни едно по едно да изключваш проблемите, и все ще стигнеш до диагноза и съответно лечение.

# 672
Щом ядеш картофи е нормално да имаш светли изпражнения.Пробиотик някакъв взимаш ли? Има Линекс гастро, прочети за него.И иди на ендокринолог с всичките си изследвания.

# 673
Какво трябва да си взема при постъпване в болницата за кюртаж? Превръзки, нощница, знам ли...

# 674
Много зависи в коя болница.

Общи условия

Активация на акаунт