Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 48 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
От Септадин изтръпва добре,всичко.

# 541
Редовна търговска практика е отстъпката да не важи за стоки в промоция. Те вече са намалени.

# 542
За раздразнен венец (от царевица) има ли нещо по-добро от стария сандрин (пак около тези пари)?

ПП: Преди време реших да стана Лоялен клиент... към една от аптечните вериги, но днес ми казаха че тези 5% не важат за промо стоки... а в общите условия не се споменава това. Има и 2% които се натрупват в нея.
Вие ползвате ли и каква, понеже Ме--я не са ми много удобни. Не че пазарувам много...
Скрит текст:
Притежателите на клиентска карта получават отстъпка в размер до 5 % (пет процента) при покупка на стоки и представяне на карта Медея. Картата може да бъде сканирана или заснета с мобилно устройство. Освен тези 5%, клиента получава и 2% от стойността на всяка покупка като бонус, който се натрупва по неговата карта МЕДЕЯ. Сумата от бонуса може да бъде използвана за покупка на продукти във верига аптеки „Медея“

Пародиум

# 543
  • София
Редовна търговска практика е отстъпката да не важи за стоки в промоция. Те вече са намалени.
Взех си едни четки, намалени само с 30ст (-1.7%) - и картата с 5% не важеше....хитро  Naughty

# 544
Преди важеше за всичко, но са сложили табела с промяна на общите условия и явно това е промяната. Смешна работа. И без това в най-близката ми аптека от тази верига продавачките са отвратителни, вече хич няма да ходя там. Аптеки бол. Лекарствата ми ги възстановява застрахователя, та не ми пука за цената, а добавките вече- само от чужбина...успех на българските аптеки, поредната гавра с хората.

# 545
  • София
Не съм я видял тази табела, тъкмо се чудех дали да пиша писмо до фирмата...
Иначе и аз добавки от чужбина си купувам (от тук само ако е нещо спешно и то рядко е от аптека).

# 546
Аз пиша за Медея, но те обикновено са на стаден принцип, имам и на други аптеки карти, скоро не съм гледала условията, но ще е нещо сходно...ето за Медея https://aptekamedea.bg/blog/predstoyashti-promeni-v-obshtite-usl … ienti-medeya.html

# 547
  • София
Е, все още е август... Лъжци Rage

# 548
Да явно няма да се размина с тези процедури просто незнам как ще събера сили много ме е страх особено,че вече гастроскопията пробваха и не стана.Съмнява ме да засилва симптомите ми тревожността просто това,което имам и неможе да се разбере си се развива все по бързо и бързо 😓

# 549
Здравей,
като чета оплакванията ти - има вероятност да се касае за Синдром на раздразненото дебело черво. Това е доста неприятна диагноза - на изследвания всичко е наред, но се получават спазми и раздувания на червата, които причиняват дискомфорт. Лечението е насочено най-вече към намаляване на тревожността и избягване на дразнещите храни. А кои храни се понасят добре и кои не - обикновено се разбира по метода проба-грешка.
Добре повлияват пробиотиците и успoкояващите медикаменти.
Защо не си вземеш поне някаква тинктура Мента-глог-валериана?

# 550
  • Варна
Да явно няма да се размина с тези процедури просто незнам как ще събера сили много ме е страх особено,че вече гастроскопията пробваха и не стана.Съмнява ме да засилва симптомите ми тревожността просто това,което имам и неможе да се разбере си се развива все по бързо и бързо 😓

Какво значи това - "гастроскопията пробваха и не стана"... объркваш ни... ако са ти били назначили гастроскопия и си отишла като един прилежен пациент с оплаквания на уговорения час за гастроскопия, няма как да не стане, ще намерят начин да ти я направят, дали с упойка, дали без... Много момичета ти писаха вече, може би и аз се повтарям. На въпросната гастроскопията като метод за диагностика въобще не трябва да се гледа като на нещо страшно. Ако проблемът е там някъде и е сериозен и ако не му обърне внимание и заобикаляш процедури просто от страх, един ден вярвай ми под скалпа може да легнеш. Ама там ти няма да имаш възможността страховете си да изложиш, упояват те набързо, кълцат те със съгласието на близките ти или просто по спешност и дума няма да можеш да обелиш. Така че - ДЕЙСТВАЙ докато не е дошло негово величество Късното... че веднъж дойде ли тоз владетел... не ме питайте какво предстои не само за мен, но и за всички около мен...

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 11:34 от Spirit Crusher

# 551
Аз 10 пъти й писах да си направи 1 фецес тест, но уви глас в пустиня.

# 552
Ами доктора пробва да вкара сондата ,но на мен страшно много взе да ми се повдига и той я извади и каза на последващия ден пак (без упойка беше) но на по следващия ден нищо не каза и не направи напротив реши да ме изпише.Аз по принцип съм страхлива,но и моя роднина още повече ме е наплашила за тази процедура.От къде сте вие момичета препоръчайте добър лекар в тази област аз понеже от едно село до Свищов ,но ходя в Плевен на лекари ,защото Свищов ,Левски вече не останаха специалисти .Незнам вече къде да отида,защото този в Плевен е най големия специалист много го хвалят и пт София идвали при него,но ми се струва ,че пропуска нещо някъде .Гледа ме на ехограф първо каза,че няма нищо изписа ми лекарства върнах се отново при него и му казах,че не се оправям прати ме на този ренген с каша видя резултата и каза,че нищо ми няма да съм сменяла гаджето ,аз по този начин не останах доволна ,въпреки,че с когото разговарях докато чакам при него всички бяха много доволни и винаги беше пълно с часове работи и платено.

# 553
Не мога да проследя много заради начина на писане, но за повдигане и прилошаване ли става въпрос?

# 554
m1m0zkaaaa, опита ли с някой от многото препарати, продавани без рецепта в аптеката, които ти препоръчахме да си купиш?  Имаш диагноза- гастрит. Вземи и направи хранителен режим, препоръчан при това състояние. Нещо за киселини и дай малко време на организма да се повлияе.
 Ти трябва да го направиш за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт