Тренировки в домашни условия - 94

• 53 230
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Вчера направих компилация от любими ваши кратки тренировки - тази за ръцете, публикувана от Тони, кардиото, което е направила TDI от Фитнес Блендер и тази на Звезди https://www.youtube.com/watch?v=_F5TurMhX5s&t=94s&index= … RAPAPMDvuiVw2ij5w.  Не се усеща как минават като са така кратички, а в същото време сумарно са около 40 минути.
Аз отделям максимум около час - 30 минутна сутрин и вечер с кучето понякога тичам. Напоследък доста рядко, защото на полето беше много кално след тези дъждове. Но моето тичане е в комбинация с ходене и изобщо не може да се нарече сериозно кардио.
Отдавна приех, че кой знае какво с тялото ми, заложено по природа, не мога да постигна, но пък се радвам на ефекта на зареждане от тренировките. Мернах наскоро снимка на Дженифър Лопес на 49 по бански и се успокоих, че и жени с по-големи бедра и дупета могат да изглеждат супер женствено, ако тренират Такива са ми идолите, за да мога да продължа да си хапвам в комбинация с тренировките:smile:.
Духче, приятно изкачване!
Ноу Фрейм, дано не е голяма жега там и да си изкараш страхотно!
Джери, стискам палци скоро да приключиш с ремонта!

# 241
  • 1st floor

Непо, ако можеш да си вземеш кръглите джаджи и ластиците/облите и широките/, това са тренировки без други уреди, които са подходящи за отпуска:

По принцип мога да помъкна цялото снаряжение от тежести, но някак не ми се ще. Искам да тръгна с минимум багаж, много ме уморява това събиране и после разопаковане.  Stop Знам, че пак няма да се получи така, както искам, но поне да опитам... Mr. Green Ще взема само маратонките, дано ми се получи бягането.

Духче, завиждам благородно за Мальовица и Ком. На първото съм се качвала три пъти и трите пъти бяха Уау, но всеки следващ все повече спира дъха ми. Ком не успях много да видя, защото случихме на много гъста мъгла. Но пак беше интересно преживяване. Simple Smile

За днес отчитам Кардио 2 от БР. Нещо започват да ме хващат и жегите, и мързела. Mr. Green Едва се наканвам да тренирам сутрин.

# 242
Eто от мен закачени пердета. Като си наумя нещо съм неспасяема. Та това работих от 4 сутринта. Инженерната ми мисъл закачи вертикално курниза за края на дървената дограма. Снимки като се скрие слънцето. Ей, аз не съм в Дом и семейство ли беше подфорума.

Да почина малко и ще слизам към града на фитнес. Горна част, миналият път бяха повече гърди, бицепс и трицепс, сега ще наблегна на гръб и рамене. Но, неееее, не кардио. Че малко ли правих цяла сутрин. Довечера и една разходка, като вчера ще направя 5 км, леко стръмно.

Извадих раницата, сложих само дъждобрана, другото ще се мисли за 5 дни. То аз си знам, ама от 15 блузи да избереш 5 е трудно Simple Smile

# 243
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Много интересни теми сте зачекнали и аз като на всяка манджа мерудия, да си кажа Grinning

Първо да дам предварителна заявка за отчет - довечера имаме годишнина на Зумба клуба и предвиждам да се разцепя от танци, преди това обаче имам 2 бани, 2 спални и голям хол за основно почистване, сваляне на багажи и т.н.
За мен ваканцията приключи и трябва да подготвя апартамента за туристите, които очакваме.

Имам да се похваля - в тази една седмица спрях напълно кафето. Цел, която имах от доста време. Замених кафето със зелен чай, но не от пакетче - купувам си листа и пробвам различни видове - за сега мароканският ми е фаворит, както и по-леките японски.

Като нямам плод веднага за след тренировка,а не искам шоколад за бързите въглехидрати,с какво мога да заместя ? Аз си направих кафе с 1ч.л. кафява захар ... Съгреших ли много Rolling Eyes

Мед?
За съгрешението - ще гориш в ада. Imp Grinning

Има ли неща, които ви надъхват? Осъзнах, че много, много ключова роля играе позитивното отношение и вдъхновението при мен. Почнах да свалям, когато ме удари по главата тази идея. Има дни, в които не се насилвам, като днес - няма начин в момента да тренирам. Но има други, в които просто ме мързи

Духче, и аз стигнах до същото заключение и да ти кажа, от както следвам собствения си ритъм и съм свалила и се чувствам по-добре и се хвърлям на повече тренировки, по -мотивирана се чувствам.
относно коментара ти за тренировките и съветите на бодибилдърите - от собствен опит ще ти кажа, че ако ще да е най-най-най- добрата програма за супер-хипер резултати ако не си мотивирана няма да ти се случат нещата. Докато ако това, което изпълняваш те кефи, нищо, че е няква онлайн простоийка - ще имаш добри резултати. На сила хубуст не става и тялото ти го знае Wink
Аз наскоро си направих самоанализ и установих, че най-мотивирана бях когато пишех тук и си правих ФБ и двете спрях да ги правя заради програма на професионалист, за да не издавам неговият труд, тренировки и т.н.  и честно казано си загубих мотивацията. Намерих я години по-късно пак тук Simple Smile

Дези, минала съм по твоя път, мила, донасяло ми е само депресия, разклатено здраве, една вечна умора.... Hug

Абсолютно съм съгласна! С горния пост на Джери! И от къде намираш толкова време за тренировки?! При мен сега като започнат тренировките на детето и ще търча пак от единия край на града до другия и за мен я остане време, я не...

Неп, аз съм в Бургас, но през седмицата ми е невъзможно да стигна до морската. Тренирам си вкъщи, иначе няма да стигна до офиса навреме.

# 244
Влизам да ви покажа как го правят американките Wink
Любимата моя скъпа приятелка Ноел вчера, няколко часа преди да роди 4!!! си син Ашър! Да са им живи и здрави и тя да има сили и енергия за тях!

# 245
Лелееее, железарка! Heart Eyes

# 246
  • ВАРНА
80ДО я спрях,започнах 21 Day Fix EXTREME - много по-добре я усещам,по-кратка и натоварваща.Преди това си правя загряващо 10мин кардио. Почнах и Т25, но ми идва доста интензивно,към момента не мога да издържа на темпото,ще ми остане към предизвикателствата  Simple Smile
Браво на дамата от снимката горе,благородно завиждам;) Да са живи и здрави  Simple Smile

# 247
Агент, да са живи и здрави! Kissing Heart Много позитивен пример. Simple Smile

Аз отчитам Кардио 2, днес за последен път. С това приключих Седмица 8 от БР и Фаза 2.
От понеделник стартирам Фаза 3. Hands Muscle

# 248
Amanda :*
Непо, сестро, умрях на мъка. Загубила съм всякаква форма, а фактът, че МП ги взема тези дистанции на един дъх съвсем ме сдуха. ПМС то ми донесе болки в кръста, на които едва издържах. Но пък маратонките са един път! Нагоре бях пред нервна криза, пуснах няколко сълзи и му казах, че ако не може да се примири с временното положение, че се движа със скросостта на куца костенурка, да си хваща по-готино гадже. После му свих сърмите, че на всички (повечето) други жени, мъжете им подават ръка и помагат, а аз сама през всички препятствия. Отговори ми, че ме е оставил да се уча Grinning Щях да го фрасна с нещо. Но го напраивх и съм адски горда от себе си!
Бях на път да се откажа по едно време, ама пуста гордост...

Джери, то по-скоро човекът има предвид, че когато нямаш базови познания как да изпълняваш грешни движения, ги механизираш и става още по-трудно отучването. В което има логика, просто на мен ми се тренира, но наистина с кардиото и режима, който вече в голяма част сама си определям и създавам бележа спадове Simple Smile Целта е достигната за тази седмица - 68 кг и то сега, след папкането в планината. За следващата седмица целта е - 500 гр до 1 кг. Но да и аз до някъде спрях да пиша тук, защото хем искам да споделям, хем ми е едно такова "некоректно", защото всяко нещо има минимум 2 страни и гледни точки и не е много Ок да споделяш неща, които на момента не ти допадат, защото можеш да дискредитираш човек, а той да е прав.

# 249
Дами завърнах се, починах си. Видях доста спортни тела на плажа този път(за разлика от първата ни почивка, която беше на ол инклузив и там повечето хора си бяха с наднормени килограми и въобще положението беше плашещо), дори имаше една възрастна жена - около 60-годишна беше според мен, каква преса извади, какъв релеф, направо изби рибата, страхотна, на 60 искам и аз да изглеждам така.
Днес започнах 5-та седмица Бодишред, отчитам  Conquer за първи път - имаше доста нови упражнения за мен и понеже преминават много бързо от едно упражнение в друго, се налагаше честичко да спирам видеото докато схвана движенията.  Трудна е, но не невъзможна. Предполагам следващите пъти няма да се налага да спирам видеото.
Да ви попитам, възможно ли е човек да претренира без да има типичните симптоми и до какво води системното претрениране?
Днес скачах и на въже след обяд и май попрекалих, утре ще си покаже....Smile

# 250
       ОМГ! Имала съм българска клавиатура! Но буквите са тотален хаос.

Духче, повредиха ме моите клиенти. Пращат ми полуголи снимки с текст "А ти тренира ли?" Joy

# 251
Агент, нали фитнесинструкторът не е приел лично раждането/ако обаче случаят е такъв, лично ще му изпратя поздравително писмо и кутия макарони/? И с предишните ли така си тренира? Питам,  защото ми е интересно дали заседяването по време на бременност се отразява на здравословното състояние на децата след това.
Днес - пак жега, пак замърсяване/въпреки че последното се оказа преувеличено, ако се вярва на приложението за качество на въздуха/ и пак забрана за физическа активност до късни доби, но дори и в 10 и половина вечерта не беше приятно да се прави кардио. Все пак- Reebok Intense Moves с Джин Милър.
Арсен, мен почват да ме болят мускулите и ставите, губя апетит и спя лошо.

# 252
Споделям нещо, което ме накара да се усмихна много Simple Smile
Малко преди върха.

Днес се чувствам като пребито коте, ама .. хъс Grinning Стегнала съм се за Ком и това е.

# 253
  • ВАРНА
Agent Provocateur, а в толкова напреднала бременност ми е интересно какви точно упражнения прави в залата ? Ако имаш поглед и можеш да препоръчаш примерни програми и клипчета за бременни,благодаря предварително Simple Smile

# 254
  • 1st floor
Духче, напълни ми душата!  Heart Eyes Гледах и снимките във фейса - голяма красота е тази Мальовица и гледките, които се откриват от върха. Пътят до горе също е много живописен. Вярно камънаците те уморяват и на мен ми се ревеше първия път  Mr. Green , когато не знаех точно какво ме очаква. Видяхте ли диви кози?  Grinning Ком, ако не го качвате баш отдолу, а от хижата, ще ти се стори песен.  Grinning Пусни снимки от върха, че аз нищо не можах да видя.  Laughing

Агент, Ноел е страхотна! И то четвърта бременност!!!  Grinning Евала на такива жени!

Аз приготвям багажа без грам ентусиазъм. Ходи ми се на почивка, но не ми се занимава с дрехи и пр. Много ме натоварва това планиране какво да взема и нещо да не пропусна... Rolling Eyes Станала съм в пет, защото довечера след работа ще ме мързи още повече...

Общи условия

Активация на акаунт