Тренировки в домашни условия - 94

• 53 175
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
 tanya_79, от старите й програми е, напълно безплатна при това. И аз много харесвам ранният й период и тренировки.  Heart Eyes

# 376
Добро утро!
Вчера Conquer за последен път + тичане, скачане на въже около час, днес  Triumph за последен път и довечера ще потичам.
Таня, "Ние не сме желета" е от безплатните седмични тренировки на Руми и до колкото знам е по-стара от 90 ДП...
Ето тук може да я намериш https://fitnesinstruktor.com/tren-programi/ ....но не е за начинаещи определено...Тили вече е отговорила...и по мое мнение "ранният период" на Руми е много добър и там шега няма, а здраво трениране...пробвах от новите тренировки от календарите, които пращаше, но нещо не ме повлякоха, не знам защо...

# 377
В София съм събота и неделя. Приемам всякакво предложение за планини.

Предварителен отчет - фет бърнинг йога довечера в един център тук, в София.

# 378
Маам гащи из Барселона, бях забравила колко харесвам този град! Отчетох се Simple Smile

# 379
  • 1st floor
Ех, Агент, изпуснах те. Дано през септември сезасечем. Приятно птешестване. Аз още съм морска, но вече и с цикъл, та ще стягам май багажа. Радвам се, че се видях с Яна. Ако идват към София или Рила да катерят, ще се радвам, да ни вземат и нас. Simple Smile

# 380
  • Бургас
ТиЛи, Арсен, много благодаря!
Аз до скоро твърдях, че новите тренировки на Румяна ми харесват много, но явно не съм била достатъчно запозната със старите. Определено ме грабват повече и са ми по-интересни.  Вие  всичките ли сте ги правили?

# 381
  • Бургас
Продължавам да съм без отчет за домашните тренировки, но ще го пиша тук всеки ден докато ме хване срам и започна да тренирам.

За тура ще разкажа, но нека е приз почивните дни, че подозирам, че няма да е много кратко.

Агент, обичам Барселона и все още дели първо място в сърцето ми наравно с Лондон /ох, не съм съвсем честна, май Лондон ми е с едно микроскопична идея по-любим/

TDI,
Скрит текст:

И зумба довечера, забравих Wink
При Мария ли ходиш?
И аз ходя на разни групови тренировки, но сега през август календара на треньорите е съвсем рехав и определено не е достатъчно.

Непо, разбира се че ще се обадим, а ако групата стане по-голяма тава изключително много ще ме зарадва. Грозно завидях за разходката на Агнт, Аманда и Дана Smiling Imp

# 382
Ние правихме цялата фамилия тази сутрин Fat burning cardio 37 minutes. Утре ще спортуваме на двора, че холът се оказа тесен за петима спортуващи:).

# 383
За днес рамо. Не беше оптимална идея, тъй като от вчерашната тренировка за гръб и бицепси имам мускулна треска на задно рамо. Отдавна не ми се беше случвало и първо си помислих, че нещо съм се контузила/едновременно и двете рамена/, но след това се сетих, че две от упражненията си бяха за рамо. Мисля да прегледам набързо тренировките от Supreme 90-Day. Програмата не ми е любима, тъй като има редица проблеми с монтажа, но пък в повечето тренировки упражненията са много добре подбрани и не е зле да ги включа в ротацията.

# 384
Другарки, много рехави отчети нещо... Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз отчитам (почти) приключена Седмица 10 от БР, остава ми само Кардио 3 утре.
Kрачки - този месец средно са ми по над 15 хил. на ден.
Другата седмица и аз ще разваля дисциплината с дълъг уикенд на Côte d'Azur, но няма да прекалявам. Simple Smile)))

# 385
  • 1st floor
Вече съм столичанка.  Twisted Evil Скучно и сиви ми се вижда тук след вълните и пясъка. До тренировки не стигнах, защото цял ден се занимавах с пералнята и сушилнята, и ходих по разни институции да си оправям някакви неща. Най-вероятно ще започна от понеделник, за да си следвам съвестно календара. След две седмици абсолютно объркано хранене поне не съм мръднала на килограми. Утре ще видя и метъра какво показва, че днес го забравих.

# 386
Вече съм столичанка.  Twisted Evil Скучно и сиви ми се вижда тук след вълните и пясъка. До тренировки не стигнах, защото цял ден се занимавах с пералнята и сушилнята, и ходих по разни институции да си оправям някакви неща. Най-вероятно ще започна от понеделник, за да си следвам съвестно календара. След две седмици абсолютно объркано хранене поне не съм мръднала на килограми. Утре ще видя и метъра какво показва, че днес го забравих.
А, бе да ти кажа много хубаво си изглеждаш на плажа, та може и от 1 септември да почнеш. ☺

# 387
Аз отчитам 4 км бягане (днес ми беше най-доброто от началото на седмицата). И отново 17 км пеша. Под 16.500 не съм падала.
Не си правя илюзии, че слабея - с това хранене няма как. Днес на площад в Дрезден само наденички. Викаме си, хайде ще пробваме. МП с пържени картофи, аз диетична... С картофената салата... Ма явно я разбират полята с майонеза. Поне на вечеря се сетих да си поискам дресинга за салатата отделно.

Утре сутринта пак ще се тича. Много завиждам (чистосърдечно и благородно) на Дези - какви паркове... Ехааа. На 1-2 км от квартирата тамън два. Единият като гора... Не като, а направо си - с мека постелка от нападали листа. Което не ми попречи да се спъна в един корен и да си напълня устата с пясък и шума, ама айде хахаха. Няма да се оплаквам.

# 388
Аз пак прекъснах тренировките, но този път не заради лежане на плажа, а заради походи из Пирин. Вчера до Безбог. Днес до три от Бъндеришките езера- Окото, Рибното и Муратовото ~ 7ч.

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 02:43 от kate-aqua

# 389
kate-aqua, страхотно, страхотно! Голяма красота.
Непо, знам какво е чувството като се завърнеш в София след море..... Ама в един момент се примиряваш. И тук е настъпило едно лудо лято. При нас се усеща в пълния смисъл - големи ята щъркели, чувам и чайки и гларуси и мисля, че не си въобразявам. Започнаха да зреят праскови, домати. Хубаво е. Позакъсняло, но все пак щедро.
И аз смятам, че изглеждаш страхотно на морето и можеш да си караш с настоящия хранителен режим постоянно. На снимките от Гърция ми се видя даже кльощава и отслабнала, но на тези от Иракли си истинска спортна мацка - с прекрасно стегнато, женствено и хубаво оформено тяло. Искам и аз да ям пица и да пия бира и да изглеждам така Simple Smile
Духче, наслаждавай се на красива Прага и не мисли толкова храната. Не се знае дали си напъляла, човек понякога поглъща повече калории с уж здравословна храна.
Агент, да си изкараш хубаво в Барселона. Аз не съм ходила там, само в Мадрид и Сарагоса, но пък Испания като цяло ми е на сърцето. Има слънце , вода, усмихнати и открити хора.  Малко мързеливи, но щастливи. Всичко ми харесва . И самата атмосфера по улиците е зареждаща  с многото шарени дрехи, сгради, улични музиканти, вкусната храна и хубавото червено вино.
Отчитам за вчера  втората тренировка от "Ние не сме желета". Таня, споделям мнението на ТиЛи и арсен, че всичките програми на Руми от ранния й период са страхотни.
п.п пробвахме с Джери да организираме нещо за този уикенд на планина, но се оказа, че не сме свободни в един и същи ден. Друг път.

Общи условия

Активация на акаунт