Тренировки в домашни условия - 94

• 52 829
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Ха-ха,Алина, далеч съм  от кльощава . 166, 65 кг, 71 см.талия, 96ханш, 34 врат

# 556
айде, айде, да не сме те виждали - да ти повярваме :p

Аз мисля, че е етично от моя страна да не се включвам повече по обсъждания въпрос. Смятам, че всеки, който има желание може да опита сам, без да бъде повлияван от чужди мнения.

Леле, звезди... вчера пропуснах раменете, викам си днес ще наваксам и с тях и друго, ама Йок. Такава силова, не ме е потила толкова май никога. Ко туй чудо... много съм доволна. Довечера малко кардио с вело-то и програмата е пълна Wink
ПС
Не мога да си вдигна чашата с кафето

# 557
Духче, най-любими ми бяха за рамо през първите шест седмици. Обичам да тренирам рамена, едни от най-красивите мускули са. Освен това с кардио интервалите се поддържаше добър пулс, въпреки че работят малки мускулни групи.

# 558
https://cloud.mail.ru/public/HQCE/2qro2aGd2/Week%201%20-%203%20-%20shoulders.mov
Лифт 4, ден 3 - отчета за днес, колкото и да не ми се вярваше - много добра тренировка!
Обърках и почнах ден 3, ама късно се прибрах, докато я намеря..., толкова бях гладна, но ако вечерях и щях да пропусна... Тренирах на гладно, тока спря и я завърших на магия. Ей, какъв ден.
Сега занимавам да ям нещо докато не е станало 100 часа.

# 559
Зизу същото правих и аз Simple Smile
Звезди, да, наистина е страхотна. Аз си имам проблем с ръцете, имам увиснала кожа от отслабването, това е първата програма, която обръща толкова внимание на ръцете, надявам се на добър ефект.

# 560
И аз направих половината от тренировката, защото ми стана интересно. Зизу, благодаря, че я сподели, много харесвам като поствате линкове. А направих само половината, защото децата настояваха да им направя пуканки.
Първите два кръга много ми харесаха, във втория не успях с петици да направя пълно странично разгъване. Покрай Кристин Къри явно съм свикнала на много повторения и тук ми се сториха сравнително поносими нещата.
Духче, аз също имам увиснала в долната част, ама за съжаление много трудно се оправя. Отгоре ръцете започват за изглеждат добре, раменете също, но долната част - не.
Тичах и четири километра в двора.
п.п извинявайте за многото писане днес, но се застоях вкъщи  и не ми се отразява добре

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 21:26 от Аmanda

# 561
Духче, аз също имам увиснала в долната част, ама за съжаление много трудно се оправя. Отгоре ръцете започват за изглеждат добре, раменете също, но долната част - не.

Същата история. Sad((
Аз по-горе дадох линк към всички тренировки, ако са ти интересни.
ПС
И аз малко повечко пописах тия дни, съжалявам Simple Smile

# 562
Духче, много благодаря за линка. След танците с Шон ги подхващам. 😜
П. П. Как мога да запазя линка за след 2 седмици? ☺️

# 563
Днес ми беше малко мързеливо и съответно избрах едно много леко кардио с Крис Фрайтаг - Drop It in 30.
За частта между мишница и лакът би трябвало да се тренират трицепси. Има упражнения, които ги изолират/на повечето не им знам имената на български и ги слагам на английски/: кофички, triceps extensions, triceps kickbacks и skull crushers, и такива, които ги натоварват заедно с други групи: трицепсови лицеви опори, close-grip bench press, close-grip row и pullover. Но е нормално някаква кожа да си виси. Вчера точно гледах една от участничките - Солей, не е много мускулеста, но в никакъв случай не е пълна. И при нея имаше леко отпускане, а изглежда на около 30-32, тоест не е и от възрастта. Между другото има и един по-възрастен участник - Стив, който е към 60. При него не ми е правило впечатление да има такъв проблем, но той вдига доста сериозни тежести. Следващия път ще го загледам по-внимателно.
п.п.Диди, в хром си отбелязвам сайта със звездичка.

# 564
Румяна пуска нова програма от 1/10. Някой мисли ли да я прави?

# 565
Румяна пуска нова програма от 1/10. Някой мисли ли да я прави?

Аз не обичам пирамиди, но като се знам колко съм импулсивна сигурно ще си я купя и в един момент да я направя. В момента не ми влиза в графика с Лиифт4.

Отчитам АЛО ден 2 - днес, ден 1 - вчера. Ех, ми липсват тези муцуни. Определено един ден ще направя пак 80ДО вероятно за 160 дни Simple Smile Харесах си нов маратон за 2019!

И пак в идеите с експериментите, през септември няма да ям/пия млечни продукти. Искам да проверя как ще ми се отрази на кожата. Суета! На какво ли не е готов човек като наближи 40!

Спортен нов месец на всички!

# 566
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

И аз да благодаря за линка към Лифт 4, не съм го правила, но толкова го коментирате, че ми стана изключително любопитно. Изглежда интересно определено, но за сега няма как да го вмъкна в плановете си.
Идва нов сезон с 2 деца вече в училище, едното с постоянни тренировки, другото мисля и него да запиша и не знам кое как и кога ще сварвам, приоритетно ще ходя на канго и зумба.
Румяна на мен пък ми идва малко туу мъч с фамилиарниченето си. С нея започнах навремето, но освен тренировката й за начинаещи др не съм правила, не знам защо не ме кефи.

И да се похваля и оплача - вчера имахме час и половина канго - уникално беше, с инструкторка от Варна - Василена се казва, страхотно беше наистина! Преди тренировката обаче пих Кола, не пия добавки, така че няма от какво друго да е - вдигнах кръвно, ама наистина доста високо ще да е било, защото не можех да виждам - всичко ми беше на черни петна, все едно гледах през мрежа и челото ми пулсираше зверски. Дори апарата за кръвно не успях да намеря заради зрението си, така че просто лежах и чаках ММ да се прибере от работа. Оправих се де..

Днес отново Канго на открито в морската Simple Smile 

Довечера ако ММ ми се върже ще вземем колела от станцията до вкъщи и ще караме до морска гара.

# 567
Sprinkles кой ?
TDI съжалявам, радвам се, че си добре вече.

Аз отчитам прекрасен, прекрасен ден!
Сутринта час тичане в парка - около 5.5. К, но разбира се, с не малко ходене
Разходка и обяд с Аманда, което ми се отрази много позитивно и зареждащо!
И току що лифт4 ден 4 (щото се размързалявих и пропуснах в сряда май).

И с това отбелязвам седмица на даденото пред мен и вас обещание да съм по-активна и щастлива.
Пък и май не помня период в последните 4 години, в който да съм си харесвала толкова... ми себе си Grinning

# 568
Духче, наистина има за какво да се харесваш -млада си, красива, изключително слънчево момиче си и лъчезарен човек .Излъчваш позитивизъм и щастие. И престани да обясняваш по темите колко си дебела, защото хората ще ти повярват, а това изобщо не е вярно. Изглеждаш страхотно,  продължавай да се наслаждаваш на спорта, а от диети тип - две варени яйца на ден и 30 грама извара с една краставица,  просто нямаш нужда..
За днес освен страхотната разходка с Духчето, направих този път цялата тренировка от вчера /от Лифт 4/ и три километра тичане по двора вкъщи.Тичам на това малко пространство - по пътеката и завой в градината
Скрит текст:

, т
, та ще ме разберете за тези скромни отчети с тичането. Малко е досадно,  няма къде, а много ми се тича. Страшно се ядосвам на безотговорните стопани на кучета, които реално ги изхвърлят навън и не мога да се наслаждавам на тичането по полето.
От понеделник, вероятно, ще почна с Lift 4.
ТДI, да не си вдигнала кръвно от продължителното скачане?Не е ли много час и половина канго?
Sprinkles, успех, аз постоянно си правя планове да махна за кратко млечни и глутен, за да видя как ще ми се отрази, но обикновено издържам по цели два дни.
Звезди, аз тези упражнения ги правя редовно в различни тренировки, но си има една кожа, която не може да се оправи и това е.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 18:37 от Аmanda

# 569
За мен днес също започна месец на предизвикателства. Едното от тях е да го изкарам без захар. Другите две са:
- Да тренирам дори, когато зверски ме мързи, или имам "много" работа.  Laughing Последните седмици му хванах цаката на "претоварения график"- случвало ми се е да ставам в 6, за да успея да се разсъня и кафепия достатъчно докъм 7- 7.30, защото съм на фризьор /примерно/ от 10.  Crazy Факт е, че, когато работех и времето наистина ми беше кът- смогвах с всичко и бях много по- организирана.  Blush Сега го раздавам толкова лежерно, толкова заникъде не бързам, че сама се чудя на себе си.  Laughing
- Да планирам храненията и готвенията няколко дни занапред, в НВ- уклон. Кога по- протеиново, кога по- мазнинно, но определено НВ.  Peace

А Ноември смятам да го изкарам в духа на Спринкълсовия Септември- без млечни. Реално, за тогава съм планирала Whole 30, но отново в рамките на НВ хранене.

Относно тренировките- правя 90 ДП на Румяна. Много харесвам по- старите й трениромки, може би именно 90 ДП е вододелът при нея откъм заснемането на видеа и програми. Новите определено не ми допадат толкова. PUSH може и да я тествам, в чуденка съм още, честно казано. Не ми харесват "късните" й пирамиди, но пък програмата звучи интересно. Ще го мисля малко по- натам.  Thinking

Амандич, страхотно китно дворче си имаш!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт