Тренировки в домашни условия - 94

• 52 826
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Ух, Агент, това страшно звучи. Дано всичко вече да е наред.
Георгиева, изглеждаш страхотно. Много е интересно споделеното от теб. И ми даде надежда, аз съм на същите килограми, със същата структура. Ако някога започна да а изглеждам като теб ще се снимам и показвам всеки ден Joy
Днес тичане в парка 15 Мин. и ден 12 от 90ДП.
Храната също е под контрол.

# 601
Прибрахме се най-накрая. В събота рано сутринта бяхме на автогарата. Малката е на седмото небе. Много е щастлива.
Охх, Агент, прочетох за преживяното! Радвам се, че вече си по-добре и дано повече няма такива изненадващи алергични реакции.
Георгиева, супер си!
Непо, аз от днес започнах ХиЧ. Личи си, че отдавна не съм тренирала, защото последния рунд от Chisel Balance ме затрудни и изкарах с тройки.  Надявам се до месец да си вляза в предишния ритъм.

# 602
Агент, разбра ли от какво е реакцията?
С подуване на лигавицата ли беше?

# 603
Ей, да имаше как да изкарам цяло лято на морето. 3 дни само и почти изкарах преса. И заветните 59 кг видях. Ще си го снимам кантара за спомен. 😜 Ама там нищо не ми се яде. Прибрахме се и започнах с пуканките и шоколада. 🤪☺️
Ама то лятото свърши, догодина пак ще се мъчим. 😜 😂 😂 😂

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 23:08 от DiDi§

# 604
Агент, Дисниленд, ако имате време?
Бесито, чудесно, че най-сетне сте се прибрали. Отсега нататък - при лекарите само на контроли.
За днес - гърди и гръб от лифт4. Добре огледах трицепсите на Стив. Нищо не виси/въпреки че Стив има малко мазнини в областта на корема/. Явно номерът е да се вдигат тежести.

# 605
  • 1st floor
И аз съм от мотащите се сутрин. Пия две мноооого дълги кафета преди и след тренировката. Ставам в шест, за да мога да изляза за работа в 9,50. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Георгиева, радвам се, че ще си имам компания за ХиЧ. Дано ти хареса! Hug

Агент, и според мен нещо те е хапнало. Не вярвам да е от храната, която изброи. Дано не се повтаря. Hug Снимката на децата от Париж е много сладка! Grinning

От последния пост на Диди успях и аз да я зърна. Страхотна!!! Heart Eyes Не знам как отслабвате на морето, аз там се отдавам да пълен релакс и плюскане и обикновено замазвам цялото положение стабилно и се сдобивам с корем. Mr. Green

besyto, ще влезеш бързо в ритъм, спокойно. Всичко наред ли е вече с малката?

Днес навършвам достолепните 39 Crazy и се замислих, дали да не кръшна от тренировки... Joy Но няма! Отивам да метна БР10.

# 606
Непо, честит рожден ден!Да си здрава и щастлива, много покорени върхове! Все така усмихната и жизнерадостна! На 39, а с толкова големи деца - браво!  И аз съм на толкова, а моето малкото тепърва ще е първокласник, а баткото ще е 6 клас.
Звезди, аз вчера също го загледах. Имаше един възрастен участник -вероятно е Стив. Да, наистина няма нищо висящо. Но надали някога е качвал по 20-30 килограма и после да ги е свалял.....
Има и едно момиче латиноамерикански тип - много симпатично, с огромни бедра и дупе, но също доста стегнато.
Още съм на фаза пиене на кафета:yum:, но не бързам, защото съм вкъщи. По-късно ще тренирам.
На морето качвам по килограм -два. Според мен най-вече от коктейлите - мохито,джин с тоник и т.н Иначе движението е много, храната горе -долу добре - предимно риба и салати, но пиенето ми прецаква работата.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 07:26 от Аmanda

# 607
Непо, да са ти честити! Пожелавам ти здраве и още много покорени върхове.
Малката е добре сега. Раната й прави отново проблем, но се надявам да не е много сериозно. Иначе ще се наблюдава, тъй като са възможни сраствания.
Пия кафето и скачам да тренирам. За днес Hammer Plyometrics. Размазана съм сред вчерашната тренировка, но така ще е първите дни.

# 608
Непо, честит рожден ден! Бъди много щастлива и сбъдвай мечтите си! Heart Eyes

Беси, хубаво е, че сте отново у дома. Стискам палци всички емоции и притеснения да останат просто лош спомен Hug

Да се наредя и аз сред мотаещите се сутрин. Ако нямам два часа - два часа и половина  у дома, преди да трябва да излезна, ще ми е криво цял ден. Ходя на пътеката 4 км., но през останалото време си е чисто "няма защо да бързам" Laughing

# 609
  • Пазарджик
НеПоКоРнА Честит Рожден Ден! Здраве, късмет, послушни деца и спорни тренировки! Весел празник!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Беси бързо възстановяване !Само положителни мисли и всичко да е в миналото!

Отчет - Autumn Calabrese - Day 73 Cardio Core Phase 3. 80 Day Obsession, малко хаотично, но е важно да се тренира Ill

НеПо от къде да изтегля ХиЧ, освен сайта от първата страница има ли го другаде? В работата заключиха определени сайтове  и  не ми е удобно.

Сутрин ставам в 5.50ч.  и тръгвам в 8.25ч., от мотаещите съм Grin

# 610
  • 1st floor

НеПо от къде да изтегля ХиЧ, освен сайта от първата страница има ли го другаде? В работата заключиха определени сайтове  и  не ми е удобно.

Да ти кажа честно, не помня.  Embarassed Знам, че не тръгваше на флашка на ТВ-то и го бях качила на лаптопа на дребния, че каката не си дава нейния по никакъв повод. Предполагам, че вече е изтрил тренировките и ще ги търся на ново. Ще съм благодарна, ако някой подскаже къде! Mr. Green Предполагам, че ги има във VK или руския сайт? newsm78

Благодаря за пожеланията, момичета!!! Hug Hug Hug

# 611
Беси, много се радвам, че с онова слънчево дете вече сте си у дома! Дано всичко остане назад в миналото.
Агент, май си по-добре вече? Жалко, че не са разбрали от какво е.
Непооооо,  да си жива и здрава! Все така сияеща, лъчезарна и активна.
Аманда и аз исках да съм млада майка и с дъщеря ми да сме първи дружки пък ако е момче, да ми се кефи - ама няма шанс вече. По-млада няма да ставам, пък деца на хоризонта не се очертават. 

Не зная каква е причината днешната ми тренировка, да се провали с гръм и трясък, но предполагам, че е сбор от:
1) недоспиване
1.2.) недоспиване и липса на кафе.
2) Вечерашната тренировка беше бая тежичка, като за мен и май не се възстанових пълноценно
3)ПМС - пууу тука нямам какво да коментирам.

Изобщо занесох се в парка като някакво зомби, много надъхана как ще имам супер якото тичане и се прибирам да пия кафе преди няколко интервюта за работа ама... нищо не стана. Безславно се прибрах. Давя мъката в кафе. Все пак се надявам довечера да отчета нещо...
ПС
Вчерашната тренировка не ми харса (от лиифт4). Не мога да обясня защо, просто не ми хареса

# 612
И аз много се мотах, като ходих на работа. В 5 ставах, в 9 излизах. Кафе, зяпане из нета.

Имам днес тежка тренировка за крака, за краката винаги са много тежки и натоварващи. Утре ще почивам и ще правя компот от праскови. Кой яде компот вече... Щом иска баща ми, ще правим, пък да си го бие в главата, яде по-точно.
Дано не завали да се поразкарам някъде..

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 09:24 от Jerry F

# 613
Непооооооооооо, честита да си! Много покорени върхове, завършени програми и послушни домашни любимци ти пожелавам!  Heart Eyes Последните години каквото и да се случва, тренировка на РД не съм пропуснала.  Naughty

Денят ми и днес започна с йога, след малко- Румяна.

ПП. Още се подмотвам аз, ей го кое време стана- още кафепия.  ooooh!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2018, 12:54 от Анонимен

# 614
Непо, честит ржден ден! Много здраве, щастие и спортни успехи! Днес може и малка тортичка. Аз моя също го отпразнувах с тренировка, само вече не помня рамена или крака.
Аз пък не се мотам много сутрин, когото не съм в отпуска. Час след ставане съм доставена на работното място. Но който обича да си поспива е така.

Общи условия

Активация на акаунт