Тренировки в домашни условия - 94

• 52 835
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Аманда, истински ти благодаря за хубавите думи. Разговорите ми с теб винаги някак си ме балансират. Изобщо цялото присъствие в темата ми действа много отразяващо. Благодаря ви, момичета.

# 571
За днес - половината от ден 57 на 80ДО-Legs. Хареса ми наличието на кардио упражнения, но тъй като не натовари много краката/те явно са попретръпнали вече, а и при плиометричните упражения по правило има по-малка амплитуда на движенията/, ще отиде на предпоследно място в класацията, преди Booty от същата фаза. Класацията окончателно се оформи в следния вид: Legs 2, Booty 2, Booty 1, Legs 1, Legs 3 и Booty 3. Между другото, стори ми се, че Оутъм посъкрати поне едно упражнение в днешната тренировка - напад по диагонал назад с подскок. Не знам дали се е разсеяла при броенето или й е просто много противно /каза, че мрази напади/. Може би и двете.
Допълних с 15-минутна ММА тренировка от Daily Burn.
Сетих се, че Линда има една кратка програмка за трицепси. Не е най-доброто за трицепси, нито най-доброто от Линда, но е само 8 минути и винаги може да се ползва за допълваща тренировка.
https://www.youtube.com/watch?v=QY0R0v5CdIo&index=7&list … lEQXg9ov_wCiDwHdO
п.п. Спринкълс, Тили, аз спрях неочаквано лесно глутена. Не се вманиачавам. Два-три пъти месечно ходя на италиански ресторант и ям паста и пица, но като цяло не ми беше трудно. Млечните обаче си ги харесвам, всеки ден ям поне 125 грама кисело мляко/козе или овче натюр/. Тях не ги ли реабилитираха като полезни за чревната флора?

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 02:25 от zvezdi4ka14

# 572
Отдавна съм писала, компа ми беше на ремонт.
Вчера горна част и 5 км. разходка. Днес е ред на крака.

Трябва да почвам да си търся някаква работа и с този особен транспорт ще почвам у нас тренировки.
Ще ги мисля тогава.

# 573
  • Бургас
Аз реших да боря мързела да тренирам с тичане сутрин. Така поне не се обвинявам, че "и днес" нищо не направих. Че както съм подкарала на 3 тренировки седмично, няма да стане. И аз ще трябва да се стягам.
За PUSH съм мнооого раздвоена. Изобщо не ми харесват прамидите и в новите тренировки, вадят ме от строя за 2, че и 3 дни, тежки са ми. Попитаха я във фейса какво мисли за тренировки три пъти седмично (т.е. какъв ефект ще има програмата), отговори, че тогава трябвало да се пропускат разтоварващите тренировки. Другото, което ме спира е, че тя може и да ги прави за 25-30 минути, но на мен ще ми е нужно много повече време.  От друга страна ми е любопитно и искам да я имам програмата Simple Smile Но при всички положения няма да я правя тази година. Още съм на 90 ДП.

# 574
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес ще почивам от тренировки. Гледам да имам 2 пълни почивни дни в седмицата.

Аманда и аз мисля, че е от дългото скачане проблемът с кръвното, но тренировката беше наистина много яка. Харесва ми вкъщи да си тренирам, но и в залата като ги видя тези жени, така надъхващи с това тяло, позитивни, усмихнати и ... с това тяло (казах ли вече Grinning ) и се мотивирам още и още и даже да усещам, че съм изморена, вадя сили от някъде и довършвам тренировката. Реално не беше предвидена толкова дълга тренировка. Имало е мстър клас в машата зала за инструктори и затова Василена от Варна е дошла. Като си направихме коmплексите с нашата си треньорка, Василена игра с нас все едно си е в часа, нашата треньорка каза на микрофона, че сега Василена поема, дори съм убедена, че самата тя се изненада Grinning
Ако има момичета от Варна определено препоръчвам да отидат на канго при нея. Толкова усмихнат човек - само инструкторката ми по Зумба може да я конкурира Grinning

Сега гледам новия клип на Шакира (от малка съм вклюбена в тази жена) има уникално тяло и как го контролира, и хем е женствена, хем е толкова стегната. Понеже ММ е фен на Барселона (разбирайте ходим веднъж годишно на Камп Ноу, имаме знамена в хола, всички мачове, ама всички - вкл някви приятелски в САЩ  и не знам къде си се гледат) та коментирахме, че сигурно се храни по режима на мъжа си.

# 575
Георгиева, прекрасна си! Heart Eyes
Това се казва тренирано, но и женствено тяло. Личи си положения труд.

Що се отнася до PUSH, аз почти сигурно ще я купя. Не мога да устоя на по-дългите програми на Руми, колкото и понякога да ги критикувам. През целия август тренирах с Дупемания и въпреки забележките ми относно глупавото кардио, които тренировки всъщност отдавна изтрих, някои по-изчанчени упражнения и безумния ритъм, не мога да отрека ефективността на тренировките и фактът, че програмата e сред най-любимите ми.

За днес отчитам популярната последните страници тренировка за рамене от LIIFT4. Хареса ми, през септември ще пробвам и други тренировки от програмата. Благодаря за препоръките!

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 17:19 от {Тони}

# 576
s_georgieva, чудесно спортно тяло си имаш! Бих искала да те попитам, това само с домашни тренировки ли го постигна и с кои програми и по принцип ли си слабичка и само правиш мускули  или правиш мускули, но се налага да чистиш мазнини с режим?....ако ти се занимава, разбира се. Simple Smile
На мен ми се пооправи "проблема" и вчера правих Zenith, днес нещо нямам сили, прибирах дърва на село, но по късно може да се напъна за Apex или да се възползвам, че съм без деца днес и да отида на стадиона да побягам.
Значи определено последните две тренировки от БШ ме тормозят и не ми харесват и се радвам, че приключвам програмата...приключвам я с по-хубави дупе и рамене, определено Relaxed

# 577
Георгиева, като от списание за фитнес модели си, страхотна!
За днес първата тренировка от Lift 4 /гърди и трицепс/ и пет километра тичане на полето.. Добре, че беше ММ да ми пази страх от кучетата.
Арсен, аз имах такъв проблем през едната бременност-спомням си, че баба ми каза да пия по малко сяра и се оправи буквално след два дни
ТиЛи, аз всеки ден се мотая така-ставам четири часа преди тръгване за работа, за да имам поне два за кафепиене и блеене.
Обещания за септември не си давам, защото не знам дали ще ги спазя, но все ми се иска да се науча да пия повече вода.
ТDI, Шакира е страхотна, много, много хубава и в тяло, и в лице!

# 578
Оооо да разкажи всичко за това тяло мечтаааа Heart EyesHeartSunglasses

# 579
Здравейте,
първо да поздравя s_georgieva, чудесно тяло. Разкажи ни как си го постигнала и как да го поддържаш. Ще е интересно.

Аз вчера пообиколих с. Крушуна и покрай Троян. Всичко това е много хубаво, освен храната - винаги е вредна Confused Опитвам се днес да компенсирам, но за нещастие килото, което бях свалила в последните дни се върна!
Днес направих Руми и по-точно следните видеа:
- https://www.youtube.com/watch?v=NsylVhpl_kI&list=PLlu7vcAdum … ;index=4&t=0s
- https://www.youtube.com/watch?v=KOjSpjvFK3M&index=12&lis … la6uu4ez&t=0s
- https://www.youtube.com/watch?v=_d0sgnlUFUc&list=PL69XDFaKTO … j5n1hkA-Mkr6JffJB
Добре ми дойдоха, търсих нещо за горна част на тялото, защото ме боляха коленете.

Да ви споделя, ако на някой му е интересно какво открих -
Скрит текст:
тренировка на плажа от Руми -
https://www.youtube.com/watch?v=3FJLc0Ps_Is&list=PLrI0hkVI3a … OZ6pxRPrFx-3mukBs
вкл. и тренировка в малки пространства - изключително полезна в някакъв момент -
https://www.youtube.com/watch?v=LJ2KV_XRr8w&list=LLEwykgJD6X … BS2Q&index=45
Относно Руми, в началото и мен ме дразнеше, но сега я харесвам и дори ми действа успокояващо.Stuck Out Tongue Winking Eye
Но засега не се интересувам от нови програма, харесват ми старите й видеа и така произволно ще си избирам според време, настроения, желание и т.н.

# 580
2 седмици танци с Шон 🤪

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 21:38 от DiDi§

# 581
Георгиева, страхотно изглеждаш!
Съгражданке, не вярвах, че имаш такова уникално тяло!

Шакира преди казваше, че има най-важното за една латиноамериканка, голямо дупе, аз не го виждат това, ама щом си го намира за голямо!

Днес крака в залата. МП ми се обади и насрочи отложената среща, аз си бях наумила един баир, ама го съжалих, че по цял ден е на крак и се мотахме до едно езеро Бачиново (Диди и Непо го знаят).
Навъртяхме си 12 км. Яденето под всякаква критика. То до това заведение все готини кръчми.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 07:56 от Jerry F

# 582
  • Стара Загора
Здравейте!
Доста дами имат интерес от примерни упражнения вкъщи и скоро ще направя видео на тема.
По принцип аз съм фен на тренирането с тежести, но има и дами имащи интерес от домашни тренировки!

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 20:50 от Fitnes Instruktor

# 583
Георгиева, браво за постигнатото!
Диди, фина както те помня от преди бременността!

Отчет за днес - 10 км тичане в подножието на местните баири с една приятелка. 
Скрит текст:

Дух, оказа се , че пак съм в търсене на маратон ... Аз бях наимила един в Нашвил - http://www.runrocknroll.com/nashville/, но ММ каза, че няма никакъв интерес да ходи там. Той пък иска да ходим на Big Sur - http://www.bsim.org/, което и аз искам, но маратонът там вече е разпродаден ... Ако имаме късмет можем да отидем на 21 мили дистанция, за което аз също съм навита. Има един в Напа, но ми идва рано (март) и няма да съм готова ... С други дъми, продължавам да търся. Не е като да няма маратони, но при нас винаги е в комбинация с ваканция.

Дези, погледнах в съседната тема - БРАВО! Между другото, в моето търсене на маратони, попаднах на няколко, които се казват "The Last Chance." Единият от тях е винаги е седмицата преди регистрацията за Бостън да започне. Много малък и е предназначен за хора, които искат да се квалифицират за Бостън Wink

# 584
Момичета, изглеждате много добре. Браво.
За Днес отчитам само 25 минути интервали.
Спринкълс, не знаех (или съм забравила), че си в САЩ.
Аз обмислям нещо, хем зная, че ми е рано, хем ми е мерак и не ми се чака... На 14 октомври е софийски маратон. Има дистанция 10 км. До тук ги докарам до 6 и тоя с бая ходене. Рекорда ми е 4 минути бягане без да спра. И стъпалата много ме мъчат.  Но пък сега имам възможност да тренирам всеки ден (ако е хубаво времето) та малко се чудя. Имам нужда от цел, че овен без работа... Ако нямам цел ще изпадна в някаква безтегловност. Та ми се струва, че май ще опитам да се подготвя, пък да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт