ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 12

• 28 958
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро. Яни викаш алкохол. Joy После къде ще се пречистваш?А на Терзийски отделна клада ще трябва да му правите. Той и там доста безцеремонно пише за едни свои приятели неща, за който биха го застреляли. Не е само за Диана.
Аааа викаш рецидивист тоя Терзийски а?
Дона, и аз мисля един трилър да подхвана. Тая книга уби всичко романтично в мен. Joy

Я мятай и ти “Място за убиване” На Лий Чайлд Wink

# 31
Здравейте, здравейте в новата тема, благодарско Хъмбъл Simple Smile

Дона, нищо особено не е написала, тя нали се надява Диана да не участва и не понася Зорница, та ако не участвала имало кой едва ли не да запълни липсата й.

# 32
Ще има да си се надява Диана да не участва. По добре да си търси успокоителни. Joy

# 33
Ще има да си се надява Диана да не участва. По добре да си търси успокоителни. Joy

Направо Тони да ѝ услужи със златна течност, 40 градусова в стъклена бутилка. Ще има нужда Joy Поздрави от Бар Наздраве и Литературен клуб Ърнест Хемингуей!

# 34
Направо антидепресанти Grinning
Чудя се тая жена има ли си живот? През сезона като и четях коментарите и меееега много и се чудех как може да си позволи да пише такива романи всяка вечер Grinning

# 35
Питали сме я. Твърди, че има - бил много интересен и разнообразен (цитирам по памет)

# 36
Направо антидепресанти Grinning
Чудя се тая жена има ли си живот? През сезона като и четях коментарите и меееега много и се чудех как може да си позволи да пише такива романи всяка вечер Grinning
Точно ние с нашите способности да изписваме темите не сме много за приказка Joy

# 37
Доне, кой бил разнообразен и интересен? Grinning
Моски, да, ама ние не пишем лоши неща. Има разлика, поне аз правя. Едно е да изразяваш радостта си от нещо, друго е да критикуваш, обиждаш и осъждаш. Отразяват се по различен начин на психиката и здравето Grinning

# 38
# 39
Егати......много радва. Бих ѝ пожелала да живее там, но това значк да не ни радва Joy
ОбЧе обича да се снима хахахха

# 40
Нашата приятелка от фейса що не ходи да си живее разнообразния и интересен живот? Ще направи услуга на всички. Joy

Диана има крака убиец... безкрайни. Heart Eyes Прекрасна!

# 41
Пускам ви едно клипче. Любима сцена от Бързи и яростни. Няма значение кой от всичките.
Хубава, интимна сцена с много погледи и малко думи, без да има голотии. Червените рокли явно са много специални. Много.

https://www.youtube.com/watch?v=X8TXUCM6j20

# 42
Егати......много радва. Бих ѝ пожелала да живее там, но това значк да не ни радва Joy
ОбЧе обича да се снима хахахха
Личи си, че обективът я обича. Би била прекрасен модел.

# 43
Ако обичате трилъри пробвайте нещо на Харлан Коубън. Има доста неща в ел. вариант качени в нета.

# 44
Оф, много тегаво взе да ми става накрая...Ама гледам и вие мълчите, ще се спасявам по друг начин явно Grinning Отивам да метна едно сладкишче. CustardCookie

Диана на последните снимки пак ми изглежда тъжна. Но е хубава де, много.

Общи условия

Активация на акаунт