ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 12

• 29 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Доне, готово!
Малко повече зор видях с Тони, защото отсъства в повече епизоди и съответно ако е там, е лесно - пускаш първата сцена, виждаш, че го има и затваряш. Ама като го няма, трябва да мина през целия епизод да не би случайно да го изпусна Grinning

9-ти епизод - тук го дават в началото, но горе-долу колкото да го приспи брат му. След това се пльосва да спи и е дотук.
11, 17,18
20- появява се накрая само като вижда Огнянова с червената рокля.
21,26,27,28,32,35,36,37,46

Хахахаха, Вера! Heart Eyes

# 631
Мъже в черно 4 - и чука и наКОВАлнята

Моски!!! Много благодаря!!!! Супер си!! (абе в 1 и 2 епизод не се ли появява? А накрая, в последните епизоди?) Ааааа, това са епиодите, в които го няма?

# 632
Това са епизодите, в които го няма. По-лесно ми е да напиша 12-13 епизода, в които липсва, отколкото 40, в които го има Grinning

# 633
Това са епизодите, в които го няма. По-лесно ми е да напиша 12-13 епизода, в които липсва, отколкото 40, в които го има Grinning

Лов ю, лов ю, лов ю!!!!!!
HugHugHeart EyesKissing Heart

# 634
Ааа Вера умрях от смях, тройното правило Joy
Абе докога ще се мъчим със стари снимки, много са жестоки тези нашите любимци можеше да ни осигурят малко храна за душата. Добре поне, че е Диана.

# 635
Това интервю гледали ли сте го? Приятно е, пък и като няма нови, да гледаме стари Wink

https://fakti.bg/kultura-art/265736-velislav-pavlov-i-anastasia- … zdesashtiat-video

# 636
Това интервю гледали ли сте го? Приятно е, пък и като няма нови, да гледаме стари Wink

https://fakti.bg/kultura-art/265736-velislav-pavlov-i-anastasia- … zdesashtiat-video

Страхотен е, когато говори по-освободено, не “Марио” дървено-сдържаното Blush И къдриците.....!

# 637
Къдриците са разкошни, много го харесвам такъв рошав, но знам, че няма да ни се случи това удоволствие в сериала. Като гледам как вървят нещата, и сериал няма да ни се случи Joy

Иначе разказаха интересни неща, на мен също много ми харесва, когато го гледам в интервюта и говори по-свободно.

# 638
Като гледам как вървят нещата, и сериал няма да ни се случи Joy
АЛОУУУУУ! Ако говориш така, няма да има лов ю, лов ю, лов ю!  Neutral Face Dizzy Face

Интервюто после ще го чуя - пуснах го за 2-3 секунди само да ги видя Simple Smile

# 639
Humble Kovacheva??????? Joy Батко ти ни напусна Sad

# 640
взехме се😁 Зорница отиде на Мисия в Никарагуа и умря от малария😂😁

# 641
взехме се😁 Зорница отиде на Мисия в Никарагуа и умря от малария😂😁
Ужас! Банков ще е самотен!

# 642
Някой явно снима и ще се появи в самото начало на сезона
Аз какво ви казах, че ще се върне

# 643
Еми това е, поне вече въпросителните отпаднаха. Simple Smile

# 644
Еми това е, поне вече въпросителните отпаднаха. Simple Smile

И другия път да ми вярвате на шестото чувство пък!!! Спуках се да ви казвам, че ще се върне! Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт