ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 12

• 28 997
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Моски, смятам че Зорница ще е жертваната и вече наистина ще е любовен триъгълник, което е.......не знам какво е вече, трети сезон мъка.

Да, това е единственото хубаво нещо, двамата са страхотни актьори и ще е хубаво да ги видим заедно на екран.

# 661
Да си го гледат

# 662
Ама наистина ли вярвате, че ще развалят втъзката на Марио и Зорница заради Вергов, който е днеска снимам утре не се знае къде съм. И изобщо не съм изненадана, че се връща покрай разправиите с болницата ще е.

Аз не вярвам, но тука всички са толкова убедени, че вече почвам да си мисля, че законите на киното нямат нищо общо с елементарната логика.

Да се върне Банков, Зорница да му се хвърли на врата (защо никой не може да каже), да се образува любовен триъгълник, тя да се чуди кой иска, пък те да страдат и т.н. е такова клише, толкова очаквано, че просто ще бъда дълбоко разочарована, ако ни го поднесат.

# 663
Моски, не да развалят връзката им, но да има сътресения, аъмнения, ревност, съперничество - такива неща. Ще запълнят 20 епизода с такива работи Такова ще има 100%, главата си залагам вече.
А че се връща не е изненада за никой

# 664
Казвам го съвсем сериозно. Стягайте се да защитаваме Велислав и Димитър, че аз онея квачки от фейса няма да ги оставя да ги плюват само.
Москита ако го измислят толкова плоско и банално ти обещавам да им напиша официално писмо с възмущение.

# 665
Казвам го съвсем сериозно. Стягайте се да защитаваме Велислав и Димитър, че аз онея квачки от фейса няма да ги оставя да ги плюват само.
Москита ако го измислят толкова плоско и банално ти обещавам да им напиша официално писмо с възмущение.

Зайо, абсолютно съм за. От миналия сезон нарочно пиша там - както знаеш. Яд ме е, че заради янколко ...да не казвам какви, думите на деугите не се чуват. И сега така ще стане, само гледай каква истерия ще създадат

# 666
Значи не се пропихме изцяло в 5-ти сезон, ама шести има такъв огромен потенциал за това....Joy

Ако излязат от клишето ще съм изключително радостна, ама вероятността за това не е особено голяма. Подобна възможност да пропуснат да ги сблъскат и на двата фронта - лекари и мъже, няма начин.

# 667
Ако изобщо се тръгне в тази посока - Зорница да се върне при Банков, не мисля, че ще е още от самото начало да му се хвърли на врата. Ще има н-брой епизоди на колебания, драми, обрати, и не знам още какво преди да се стигне да развръзка. Уф, точно каквото не ми се гледа... Но не мисля, че ще е триъгълник в класическия смисъл на думата, тя няма да залъгва и двамата едновременно докато реши.

# 668
Калинка, чакам тези във фейса да видят и да избухнат Grinning

Те се вихрят под снимката му в профила! Нямам нищо против актьора, но предчувствам как ще жертват друг, заради няколко почитателки, които виждат не история, а голото му д.....И го искат отново!
Hе вярвам да заложат на подобен сеир. Даже не вярвам и да участва през целия сезон, но при всички случаи,  ще го вкарат в друг сюжет.
Обаче, цял ден мълчание и сякаш всички от екипа са чакали НВЮВ пръв да пусне снимка, бе, еййй Joy

# 669
Не знам, ама това за скачането на Зорница от покрива и двама мъже хващащи я от двете й страни е трябвало да го запазят за този сезон, много е подходящо Joy

Войната ще почне от сега, направо не ми се мисли какво ще е през сезона.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 18:07 от maichetoo0o

# 670
Че ще има ревност, ровене в стари рани ок. Аз пък се надявам, че след сътресението от появата му, сблъсъците и тн, накра просто ще стане ясно, че Зорница за нищо на света не би оставила Марио и да се спре с опяването за истинската любов и ако се върнел Банков какво щяло да стане. Аз продължавам да твърдя, че образа на Марио е изграден точно такъв, за да внушава, че със Зорница са родени един за друг.

# 671
Аз просто не мога да си го представя, разбирате ли. Зорница обича безкрайно Марио, мисля, че в това се убедихме отдавна. Зорница е човек, който не търпи лъжите и колебанията и досега никога не сме я виждали колеблива. Връща се Банков и на нея дотолкова ѝ се размътва мозъка, че почва да се чуди, мае, колебае и през това време не знае какво точно да прави с Марио, а пък Марио седи и кротко чака да реши? Абсурд просто. 
Или пък друг вариант - Банков се връща, вижда, че Зорница не го иска вече, но не се отказва и продължава да я преследва в опит да си я върне? И това ми се вижда абсурд.
За мен най-логично е да се върне, да се срещнат два-три пъти, тя да пророни няколко сълзи, защото си е припомнила старите рани, Марио да я погушка успокоително и всеки по пътя си.

А пък това, ако видя второ поред промо, в което Зорница я дърпат двама мъже, ще е просто смехотворно.

# 672
Моски, приготви се да искаш да биеш по някой шамар на Зорница Grinning
Тя ще е Наталия от 4-ти сезон на 6-ти, ще се чудиш какво и има, напълно изплискала легена......

Е погледнете го от смешната страна на нещата - ще има да пием, обаче нещо по-силно, че това вино няма да ми помогне на мен специално Joy

# 673
Хи хо хи. 😁 Чухте ли, топчето гръмна! 😁😃
Ох, искам драма, искам кръвввв😁

# 674
И с вас ще споря. Дами в този сезон ще видим рязка, категорична и непоклатима г-жа Ковачева. Ковачева, приятно ми е доцент Банков.

Общи условия

Активация на акаунт