След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 615

Добро утро с тази благородна кауза на Фе! ❤❤❤
Направо грее, слънчице е тя. Ще й отива да бъде Майка. 😊

Себи 😍 , Мими 😍
Радвам се , че жените на Осман ще са две. От сега се чудя коя ще е моята фаворитка. 😀

Хубав ден! 🤗

# 616

Добро утро, момичета!  smile3525

Прекрасни снимки си ни донесла Иринка , ФЕ с децата от Уницеф, малки слънчица!!!  Heart Eyes Голямо забавление е паднало.  Hug

И малко да се позабавляваме. Феновете не спират да мечтаят. Много сладък колаж намерих. БОНБОН!  Heart Eyes

СЕБИ и аз чета.  Laughing То повечето неща за Осман Гази са предимно легенди и по-малко исторически данни, но за двете съпруги е вярно. Нищо не се е случило с Рабия, дори тя живее по-дълго една година след втората му жена. Живял е с тях по едно и също време. Оженва се за другата на 23 години и има син от нея, който го наследява. Не знам дали е имал деца от Рабия и какви. Ами то за тях, две жени даже са им малко, с тези техни хареми.  Joy Joy Joy

Приятен ден!  Hug

# 617
Дружки 🤗

Аз сутринта в бързината забравих да отбележа коремчето и как вече наистина личи!
Много съм радостна за тази прекрасна двойка! 🤗🤗🤗
Колко истински щастлива е Фахрие. Особено на снимката , която си споделила Мими 😍 , благодаря ти!

О, за харема две жени са малко! 😀 Но в интерес на истината пък не ми се гледат само интриги. Искам всичко да е премерено и да има от всичко по- малко. 😊

Ще видим идната пролет.

# 618

Добър вечер мили момичета Hug Hug Hug

МИМИ Heart Eyes, Ири Heart Eyes  днес сте  страхотни с тази прекрасна новина  newsm10 smile3508

Нашето любимо и бременно Фе , щастлива  се радва в ДЕНЯ НА ДЕТЕТО  заедно  с много дечица на съвсем  нормални неща -с нацапани ръчички да оставят следи по повърхности.

Сияе Фахрие , и дано все така да е до средата на март Wink Wink Wink

Скрит текст:
Ако ви дразня с окото , ще спра да го поствам без да се засягам. Heart Eyes

Дано всичко е ОК , но днес ми щукна една мисъл -дали няма да кръстят сина си на един от героите на Бурак newsm78 hahaha hahaha hahaha

Страхотен клип , но го няма още в Ютуб

https://twitter.com/wren_feride/status/1064834887302217729

И част от щастливите  деца прекарали  с Фахрие.

Приятна и интересна вечер Hug Hug HugМного съм щастлива Laughing

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 19:12 от sebilMM

# 619
              Добро утро, дами!  smile3525

Малко да се посмеем  Joy Joy Joy

И нещо от пресата днес. Отразили са инициативата на ФЕ и Уницеф. Вчера разбрах, че тези снимки са от Германия. Значи не са там само за ваканция, а и работи нашето момиче.  Thinking

Хубав ден от мен!  Hug

# 620

Здравейте:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

МИМИTwo Hearts стана ми много приятно ,че Фе се държи като напълно нормална жена макар и бременна в 5-я месец:ill: В Турция, в Германия тя се чувства  прекрасно , а като знаем , че и Бу е непрекъснато с нея  ми става още по- хубаво.

До сега се мъчих с новата версия и се изнервих:confounded:

До по- късно:hibiscus:

# 621

Привет!  wavey

Много усмивки с децата от Уницеф.

А Бурджун с палто от КОТОН.  Hug Направо могат да я вземат за рекламно лице на марката. Доста дрешки има от тях, че и малката като вуйна си все позира с дрешки на Котон.

# 622

МИМИ Hug   на това ,че Бурджу носи тоалети от КОТОН представени от Фахрие  ми  говори само за  прекрасни роднински отношения.Ние отдавна го знаем ,но като видим и нещо такова е много приятно.

А Бурджун с палто от КОТОН.  Hug Направо могат да я вземат за рекламно лице на марката. Доста дрешки има от тях, че и малката като вуйна си все позира с дрешки на Котон.

Харесвам и  папарашки снимки , когато Буфчетата  не подозиращи нищо се държат по този начин.

# 623

Добро утро!  wavey

Нашата Снежанка.  newsm51

Нова статия за нашите смелчаци бих казала.  Joy  Май хобито им е надделяло над бременността на ФЕ.  Joy  Този техния оф роуд джип са го използвали скоро за поредното приключение из гората.  newsm78 Имаше и кратко видео снимано от него.  Thinking

Ето това е.

https://twitter.com/fahriyeevcen_fr/status/1065322149290872837

Приятен ден!  Hug

# 624
Хей, момичета! 🤗🤗🤗

Себи 😍 , Мими 😍 ,
Благодаря ви много , че ни държите в течение относно, случващото се с нашите любими БуФчета! 💐💐💐
Не винаги се включвам, но винаги ви чета!

Радвам се , че са щастливи и прекрават времето си добре. 😊😊😊

Споделям и някои много хубави снимки.

Хубав ден! 🤗🤗🤗

# 625

Здравейте Буфолинки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много , ама много ми е приятно с вас  и  страдам , че в момента нямаме проект на някой от любимците ни, но и това ще стане и няма да излизаме от темата  Praynig Praynig Praynig  надявам се.

МИМИ Heart Eyes hahaha hahaha hahaha  вчера цял ден се чудех на постнатото от Фе .....път , движеща се кола и какво от това  newsm78

А то било пътуване из планината  с любимата ми кола на сем. Озчивит.

То се вижда от предницата на колата ,която се вижда  в клипа- бледо оранжево Laughing

Ири Heart Eyes  нали усещаш  , че в тази тема те обичаме и ценим Hug
     Тази вечер я посвети на кого трябва Heart Eyes ,а ти си млада и ще наваксаш и тук и  в "Сблъсък" newsm10

Аз съм със "Сблъсък" и с вас разбира се Heart Eyes

# 626

Иринка, Себи, много красиви колажи сте донесли.  Hug

Нашият красавец навсякъде по билбордовете на Истанбул.  Heart Eyes Ако бях шофьорка до никъде нямаше да стигна... Най-много до стълба. Joy Joy Joy

И в тъмното свети, като звездичка.  Heart Eyes

# 627

Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes  сакън  със сблъсъка , че един от снощи ми стига Wink Wink Wink Laughing Laughing, а и в темата какво ще правим без теб Heart Eyes

Успешен петък Hug

# 628

Добро утро, момичета!  smile3503

Няма никакви новини от Буфчетата.  Thinking Сигурно още са в Германия.  newsm78

Обаче аз продължавам на тази вълна. Много готини бебешки колажи правят феновете.  hahaha hahaha hahaha

Спокойно, СЕБИ, мен само ме возят. Аз управлявам само колело.  Joy То не, че с него е по-безопасно при такова отнемане на вниманието...  Joy Joy Joy

И от вчера един слух или новина, и аз не знам как да го нарека.  newsm78 Но в Туитър се появи изказване, че Бурак ще се появи на екран чак Септември 2019г.  Thinking Дали пък не са преместили Осман за тогава. Май няма още нищо официално, ама ще има да чакаме ...  Rolling Eyes

Приятен ден от мен!  Hug

# 629

Здравейте wavey wavey wavey

Алекс  Heart Eyes Hug bouquet миличка Честит Имен Ден!
Да си ми жива и здрава , успешна, обичана  ,разбирана и много да те слуша дъщеричката ти Hug

МИМИ, много ще ми е неприятно,ако наистина се отложи до септември.
Трудно се поддържа тема само с новини за една бременност и фотосесии ,когато форумът е за романтични сериали newsm78 newsm78 newsm78

Това е постнала Фе днес  и ми прилича на немско newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт