След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Привет и от мен! 🤗

Нямаше ме , но си имам причини. 🙂

Мими 😍 , Себи 😍 ,
Радвам се , че ви има! 💐💐💐

Леле, че защо споделя снимки с нея след като тя е семейна и дори бременна?! Нещо не ми е тактично и правилно това. 🤨 Ама никак даже.

Момичета, аз съм назад с материала , знаете. 😀 Та значи се оказва , че Фе и този са снимали “Моят дом си ти” след като са били разделени ли? Извинявам се за глупавите въпроси, но искам да знам. 😀
Чак й изневерил - ужас! По- добре , че са се разделили, тя не засшужава такъв мъж до себе си.

Мими 😍
Колажът наистина е прекрасен!

# 661

Ири  Heart Eyes наистина не нужно да знаеш неща от преди 5-6 години.
Не се притеснявай , разбираме те .Сега си във важен етап от живота. Heart Eyes Hug
Много беше унизена Фе и едва се съвзе, и въпреки това направи с него един много забележителен филм  "Ти си моя дом"

Прекрасна Фахрие .
     Посредствен Чичи!   

Виж го само как позира Mr. Green

Тук Фе изпълнява и песента.Прекрасна!

# 662

Добро утро и щастлива нова седмица, момичета!  smile3525

Нека да ни е зимно.  Hug Макар при мен да няма все още сняг, не знам как е при вас, обаче при нас скоро май няма и да има...

Иринка, това не е колаж, а нечие изкуство. Страхотно се е справил художника с компютърните технологии.  Hug

Хубав ден в очакване на нещо ново от нашите. Hug

# 663

Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes имаме и нещо новичко от Бу.

И нещо старо но прекрасно.

# 664

Всичките баджанаци са се събрали.  Joy Joy Joy Май добре си изкарват заедно, не го оставят да скучае в Германия.  Hug

Днес по медиите навсякъде са ги нищили нашите, ама само хубави работи този път. Говорили са за голямото щастливо семейство в Германия и са споменали и прехласванията и на Чичи.  Joy Joy Joy

# 665
Привет! 🤗

Оо, ама тази снимка на всички баджанаци е много готина! 😀
Радвам се , че са заобиколени от близките си хора и имат голямо и щастливо семейство. 😊😊😊

Ами как няма да се спомене тази толкова неуместна постъпка на Чичи. 😀 Ужас!

Ууупс.

Хубава вечер! 🤗

# 666

Ири Heart Eyes ,готини са , ама аз не мога  да ги чифтосам със сестрите на Фе. Wink  Joy hahaha Joy hahaha

На сватбата на Буфчетата.

МИМИ, давай ако се сещаш .На мен най- сладък ми е този дето си е полегнал на рамото на Бу.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 21:29 от sebilMM

# 667

СЕБИ, веднага минавам в обяснителен режим. Joy
            Този полегналият е съпругът на втората сестра/ тази с червената рокля от сватбата, тя тогава май беше нещо контузена и трудно се движеше ако си спомняш/. Третата / младичката, която прилича много на Фе/ е съпруга на този най-малкия с двете деца, рошавото - къдраво момченце и момиченцето. Пуснала си го даже на снимка, където бута количката, но сега е с брада. А най-възрастният баджанак е съпруг на най-голямата сестра, тази с очилата. Не знам обаче те какви деца имат, трябва да са по-големи предполагам.
          Дали разбрахте нещо изобщо от моите обяснения  newsm78 Не можах да намеря снимки за доказателство, нямам като твоя архив.  Rolling Eyes

Обаче намерих тази снимка, която отдавна търся. Заради костюмчето на ФЕ, много е секси. От периода, когато са се зарибявали с Бурак.  Joy Joy Joy

# 668

Зная си аз кой ще ни каже newsm10 smile3508

МИМИ smile3525 newsm51 smile3525

Разбрах и още как Laughing .Много малко ми трябваше  да наредя пъзела.

СЕБИ, веднага минавам в обяснителен режим. Joy
            Този полегналият е съпругът на втората сестра/ тази с червената рокля от сватбата, тя тогава май беше нещо контузена и трудно се движеше ако си спомняш/. Третата / младичката, която прилича много на Фе/ е съпруга на този най-малкия с двете деца, рошавото - къдраво момченце и момиченцето. Пуснала си го даже на снимка, където бута количката, но сега е с брада. А най-възрастният баджанак е съпруг на най-голямата сестра, тази с очилата. Не знам обаче те какви деца имат, трябва да са по-големи предполагам.
          Дали разбрахте нещо изобщо от моите обяснения  newsm78 Не можах да намеря снимки за доказателство, нямам като твоя архив.  Rolling Eyes

Обаче намерих тази снимка, която отдавна търся. Заради костюмчето на ФЕ, много е секси. От периода, когато са се зарибявали с Бурак.  Joy Joy Joy

Страхотно секси е с това костюмче и аз я харесвам  много.

Сега намерих това с ужасен превод ,но се разбира;

https://t.co/7s5TrdlVNC
              https://t.co/7s5TrdlVNC

По канала на Beyaz в програмата Sinan Engin, благодарим за превод на нашите приятели друзьям
Водещ: Той е много красив, и съпругата му е също толкова красива. Жена му е толкова красива. Нашата дъщеря е бременна. Поздравления и уважение към брат Бураку. Виж, те не го оставят на мира. Виж най-отдясно, Халил, вляво Селчук, в средата - Хакан. Достатъчно, оставете го (освобождаване). Липсваме Бураку. Нашата компания му липсва. Поздравления оттук нататък до Германия Бураку и неговия зет. Казваме му да се върне. Казва, че не искат да го пуснат. Прекарват страхотно там времето си. Поздрави ни за Селчук, Хакан и Халил. Verinte Buraka и дъщеря ни Fahrie обратно. Поздрави на нашите съпруги. Обичаме много Бурак. Аллах да го пази от злото око. Той има прекрасно семейство. Аллах да ги пази от злото око. Съпругът и съпругата са много уважавани и много сладки. Той има много добро сърце и е много скромен. Ние ви очакваме тази седмица, скъпи Бурак. Всички заедно (цялата компания) да отидем на същото място (ресторант). Второ видео: Скъпи брат Бурак Ошитит и сестра Фахрий, скъпи сестри Фахри, изпращаме поздрави към снахата на Бурак. Изпращаме поздрави на нашата скъпа сестра Фахия и нашия скъп брат Бураку. Най-красивият човек в Турция.

t

Очаквам на РД на Бурак да ги видим с неговото семейство.Малката принцеса ще се радва много на вуйна си.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 00:01 от sebilMM

# 669
  • Враца
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Себи, Мими, Ири   Hug Hug Hug

Здравейте, момичета! 🤗

Ехааа, майстор на обектива си е Бурак и това си е. Не само хубавото си момиче показва, а и е избрал един чудесен момент от деня - слънцето е позлатило всичко до което се е докоснало. Две наслади за очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче намерих тази снимка, която отдавна търся. Заради костюмчето на ФЕ, много е секси. От периода, когато са се зарибявали с Бурак.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
И преди съм го казвала - шапка им свалям за елегантния начин по който постепенно разкриха връзката си. и за начините по които винаги са ни държали в течение на нещата, случващи се около тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart

# 670

Добро утро мили  момичета-Мами Heart Eyes,МИМИ Heart Eyes.Ири Heart Eyes

В това семейство кой, кой е не мога да се затрудня изобщо Laughing Laughing Laughing

Мисля , че скоро предстои среща и с тях Laughing

Иска ми се да видя и Фенцето , та тя влезе в 6-я месец според мен.
             Последна  снимка с Фе.

Спокоен ден bouquet     

# 671

Привет!  wavey

СЕБИ, следващата нова снимка трябва да е от ФЕ. Имам чувството, че се редуват.  Joy Joy Joy

И май ще се завръщат скоро, защото вчера от репортажите споменаха, че Бурак имал работа в Турция. Да не би да започват подготовката и снимките за новия сериал.  newsm78

Иринка, Себи, гледате ли сериала с Кево и Елчин, бива ли го? Май нещо рейтинга му хич го няма, едва 4% гони и е на 20-то място.  Thinking Аз мислех да хвърля едно око, когато се съберат повечко серии.
             А снощи Ранобудната птичка е взела награди. Засега продължавам да следя само него, въпреки, че нещо много взеха да зациклят и ме притеснява това, че може да се окаже поредният сериал с Демет изоставен по средата от мен. Въпреки, че тя тук се справя по-добре. Засега ме задържа към него единствено Джан.

Приятен ден!  Hug

# 672

Добър вечер мили мои момичета Hug Hug Hug

Съгласна съм и съм сигурна , че следващата снимка от Фе ще е скоро и се надявам заедно със сестрите  си.

МИМИ Heart Eyes

Харесвам   много Джан ! Защо ... и аз не зная ..но ,това е полижението Embarassed Embarassed Embarassed

"Сблъсък".... гледай го  докато го излъчвят !
 Аз съм до край с Киво!!!!!

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 19:18 от sebilMM

# 673
Добър вечер. 🤗

Момичета😍,
Благодаря за споделеното! 💐

Мими,
Разбрахме всичко! Златна си. 😍
Лично на мен много ми харесва “Сблъсък”. Целият каст е страхотен , играта е на много високо ниво. Както и сценарият , режисурата, като цяло всичко ми харесва. За жалост няма много висок рейтинг , но имаме покачване на вторият епизод, надявам се с трети да се изкачим още повече.
Аз “Птичката” не я гледам и не мога да кажа нищо по въпроса. Но Демет ми е много сладка. Simple Smile

Себи 😍 Мами 😍

Нямам търпение да видя още нови снимки на прекрасната Фе. На последните беше страхотна. И Бу естествено си е сложил сърчице. ❤

Самото съвършенство.

Тази снимка май я виждам за първи път. 🤔

# 674

Ири  Hug да .... и аз за първи път я виждам , ама са много сладки , нали?

Красавицата ни тя!  Жена на 100%

Аз пък това  не го бях виждала newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 21:28 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт