След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 675

Добро утро, момичета!  smile3525

СЕБИ, Иринка, благодаря за инфото за новия сериал, който гледате. Ще изчакам още няколко серии и когато имам повече време ще го видя. Не знаех, че са давали едва 2 серии. Но нали знаете, че когато един сериал започне по-късно от останалите рейтингът му не върви на добре. Колкото и добър да е екипът и кастингът. Така се случи и с До живот.  Thinking Надявам се този да тръгне по-добре.
          Но за разлика от всички останали, Ертугула си е винаги бетон. Който и сезон да дават все е на първото мястопо рейтинг. Учудващо за мен, но факт!  Thinking

Едно прекрасно ФЕ за този слънчев ден!  Hug

А този неустоим поглед на Бурак.... Е няма друг такъв мъж за момента в турския шоу бизнес и това си е.  Heart Eyes Затова толкова и завиждат на ФЕ.

Хубав ден!  Hug

# 676
Добро утро! 🤗

Момичета 😍 ,
Вижте я колко е хубава!

Прави бяхте , че сега е нейн ред да качи снимка. 😀

Мими 😍 ,
Надявам се рейтът да се вдигне , много ще е жалко , ако го спрат. Sad

Хубав ден! 🤗

# 677
   Добър вечер скъпи за мен момичета Hug Hug Hug
МИМИ Heart Eyes ,ако харесваш сериозни сериали , за разнообразие  по- стойностен от "Сблъсък" в момента няма!
   Супер , ама супер кастинг.Впечатлена съм ... сериозно!

"До живот" за съжаление  нагази в много дълбоки води ,които не се харесаха на властта.

Тук нещата стоят по друг по-печеливш начин и вярвям ,че има бъдеше.

Проектът Ертугула   е държавен ,просто.
  Сети се как ще е рейтинга и за "Осман Гази"Има и нещо друго ...това ще осигри на Бурак , спокойствие , за да  развие на макс таланта си!
             Ири Heart Eyes , благодаря  за последната и прекрасна  снимка на ФЕ! newsm51

Изумително сладка бъдеща  мама Фе Heart Eyes
Добро утро! 🤗

Момичета 😍 ,
Вижте я колко е хубава!

Прави бяхте , че сега е нейн ред да качи снимка. 😀

Мими 😍 ,
Надявам се рейтът да се вдигне , много ще е жалко , ако го спрат. Sad

Хубав ден! 🤗

Елха от Фахрие..... newsm51 newsm51 newsm51

Ще умее момичето ни да създава домашен уют това  и е в природата просто!

И малко синьо  за спокойствие.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 19:02 от sebilMM

# 678

Привет!  Hug

Тази снимка на ФЕ пише, че е от Истанбул. Може би са се върнали.  newsm78 Страхотно изглежда Фахрие. А за това какви родители ще са двамата с Бурак, изобщо няма спор. Че и баби има да помагат и тук и в Германия.

# 679

Добро утро Буфолинки smile3525 smile3525 smile3525

От тази сцена започна  любовта...

И продължава.....

Вчерашната снимка е харесана от:

Приятен ден bouquet

# 680

СЕБИ, прекрасно празнично настроение е създала ФЕ в дома си с тази блестяща елхичка, значи наистина са се завърнали.  Hug

А този месец Бурак е и рожденик, на 24 Декември май беше, доколкото помня. Само дето не му броя годините и не съм сигурна на колко ще стане. Може би на 33, хубава възраст да стане татко.  Praynig СЕБИ, ти ще кажеш по-добре да не объркам нещо.  Thinking

Приятен ден!  Hug

# 681

СЕБИ, прекрасно празнично настроение е създала ФЕ в дома си с тази блестяща елхичка, значи наистина са се завърнали.  Hug

А този месец Бурак е и рожденик, на 24 Декември май беше, доколкото помня. Само дето не му броя годините и не съм сигурна на колко ще стане. Може би на 33, хубава възраст да стане татко.  Praynig СЕБИ, ти ще кажеш по-добре да не объркам нещо.  Thinking

Приятен ден!  Hug
На 24.12 има рожден ден, божие чадо. Навършва 34 години

# 682

Добър вечер и лека нощ:heart:

Надeто Blush ме е изпреварила и е съобщила РД на БУ.На връх на нашета  Бъдни вечер, от там съм я и запомнила.
     Т.е. нашето  момче е сътворило своето  на  33 г -възрастта на Христос .Дано е щастливо детенцето им!

И прекрасните жени в рода на Бурак.

А нашите любимци естествени, красиви и щастливи.

Лека нощ Flowers Four Leaf CloverHug

# 683

Привет, момичета!  Hug

Една разтапяща усмивка от нашия чаровник!  Heart Eyes

Скоро ще се купуват бебешки дрешки, ама май ще са за момченце...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 684
Код:
  Добър вечер:christmas_tree:Christmas TreeChristmas Tree

Накичихте ли елхата.?  Време е ... след Никулден  вече  може.

МИМИ :   Hug много ще и е лесно на Фе с  дрешките след като знае , че ще е момченце:smiles:

А като няма друго да пием по една чаша мляко и си лягаме след малко.

Код:

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 23:37 от sebilMM

# 685

Добро утро!  smile3525

Една новина от днес. Още едно предложение от арабите от Дубай. Този път някакво списание иска да публикува първата снимка на бъдещото бебче.  ooooh! ooooh! ooooh! За което нашите отказват веднага разбира се. И в този ред на мисли ми идва нашенската поговорка: "Нероден Петко с мъжете."  Joy Joy Joy

Приятни почивни дни!  Hug

# 686

Добро утро HugHugHug

Ири : HeartFlowers Hibiscus Честит 8-ми декември, лека и успешна сесия.Весел празник!

МИМИFlowers Hibiscus прави са да откажат разбира се.Аз започвам да се притеснявам от многото  любопитство което се вихри около БЕБЕТО.
    Добре направи Фе като се скриха в Германия  за месец.Сега трябва да устискат  още 3,4 месеца:satisfied:

Появи се на руски  ,това ,което потвърждава писаното от теб преди време.

Бурак ще  играе  в телевизионния сериал "Осман Възраждането", който се очаква да бъде пуснат през есента на 2019 г. Серията с Бурак ще бъде като отделен сюжет за Осман, създавайки и укрепвайки Османската империя под ръководството на Уй-Бей Осман Гази (Burak Ozchit isp) и продължаването на историята, включена в "Възраждането на Ертугрул".
За да може лесно да приемат историята и героите от поредицата с Бурак, е препоръчително да гледате сега, тъй като този сезон "Възраждането на Ертугрул" просто показва как се формира характерът и образът на Осман Гази в детството, как се формират образите на неговите братя, приятели, млади момчета които би трябвало да го подкрепят в бъдеще, и може би някой ще се превърне в противник на идеите и идеите на баща си.

Приятен почивен ден  Flowers Rose

# 687
Дружки! 🤗🤗🤗

Много благодаря, Себи😍!

Красотка!

Нямам никакво време , но няма как да не влезна , за да я споделя.

Приятно! 🤗🤗🤗

# 688
ИриHugHugHug  благодаря и за тази последна  нова снимка на Фе.

Дружки! 🤗🤗🤗

Много благодаря, Себи😍!

Красотка!

Нямам никакво време , но няма как да не влезна , за да я споделя.

Приятно! 🤗🤗🤗

Миличката ми Фе личи си ,че бременна Бледичка , без грим и пак невероятно красива .

Приятна вечер  моето момиче - ИРИ и да си прекараш на макс.

И това е постнала Фе, но не зная от къде е.

Приятна вечер HeartHug

# 689

СЕБИ, майка не се става лесно, но пък накрая резултата е прекрасен.  Hug А пък ФЕ толкова го желаеше. Късмет всичко да е наред!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт