След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 180

ВЕЛИКОЛЕПНИ !!! ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ И НА МАЛКИЯ ИМ ПРЪСТ НЕ МОГАТ ДА ИМ СЕ ОПРАТ.

# 181
Здравейте,

Харесва ми цвета на роклята, но моделът й не особено. Доста затворена отпред, с цепка до никъде.  С това красиво бюстие, хубавите рамене и гръд на Фе, цепката й трябваше да е до бедрото  и щеше да е трепач.
Липсва сексапил на тоалета.
В това отношение Берг направо изби рибата
Скрит текст:

и понеже знам, че ще започнете да хвърляте камъни по мен,  бързам да се спасявам.... smile3506

# 182
Здравейте,

Харесва ми цвета на роклята, но моделът й не особено. Доста затворена отпред, с цепка до никъде.  С това красиво бюстие, хубавите рамене и гръд на Фе, цепката й трябваше да е до бедрото  и щеше да е трепач.
Липсва сексапил на тоалета.
В това отношение Берг направо изби рибата
Скрит текст:

и понеже знам, че ще започнете да хвърляте камъни по мен,  бързам да се спасявам.... smile3506

О, всеки си има мнение и аз зачитам чуждото , дори да е различно от моето.🤗

# 183
   Хелен Laughing Hugняма да те тепам , зашото роклята според ме е супер секси Wink за сериозна, омъжена и интелигентна жена на над 30 г.
          Голи и хубави рамене, на лявото бедро цепка малко под бекините дискретно отваряща се . Не е нужно да се чекне за да се види идеята на тоалета Wink Laughing Laughing Laughing

А за Берг си права - КЛАСА  newsm10,ноооооо..... тя пък малко е прекалила с откриване на бюста .Да беше на 20-25 ОК. Това ми мнение няма нищо общо с това ,че тя е м/у 5-те турски актриси които обожавам!!!!

Според мен цели нещо и то рязко! Освен тоалета/не видях съпруга  и на събитието,тогава и с монокини да беше намаше да обърна внимание на отворите/  е с модерна прическа.Няма лошо-целта оправдава средствата!

Това с роклите на гостенките е чесане на езиците. Така де Rolling Eyes
     Важна е причината на събитието ,а тя бе прекрасна!

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 23:37 от sebilMM

# 184

Като сте заговорили за рокли и визии, да взема и аз да изкажа мнение. Аз обаче първо ще обърна внимание на най-важната личност, а именно булката. От пръв поглед ми напомня за Испания и по-точно за Южната й част - Андалусия. Преди две години  там имах щастието да се насладя на фламенко спектакъл и точно с това свързвам визията на булката. И прическата и роклята й напомнят този стил на фламенко танцьорките. Може би Ферхан е повлияна от този стил. Особено ми се затвърди това мнение, когато забелязах, че на дамите на сватбата им бяха раздадени едни ветрила, с които започнаха да танцуват. Rolling Eyes

А относно Берг, която също много харесвам, този път мога смело да кажа, че е прекалила особено с прическата - ужасна е. Тя има такава прекрасна коса, съветвам я да си смени фризьора, че с това недоразумение на главата, приличащо на гнездо не можах да я позная, докато от репортажа на канал Д не споменаха, че е тя. Бергюзар по принцип е много стилна дама и винаги съм й се възхищавала на тоалетите, тази и рокля също е добра, но е имала къде, къде по-стойностни тоалети от този. С една дума тази й визия малко ме шокира.  newsm09

Сега малко и за ФЕ да размишлявам.  newsm78 При нея съм забелязала, че тя не обича много, много да се разголва. Повече предпочита по-затворените тоалети, които не разкриват голяма част от прелестите й.  Дори и в Кан на червения килим не си позволи нещо по-фриволно, а наблегна на изчистените и по-класически, затворени линии. Не изневери на стила си. Затова в по-преден коментар писах, че бюстието на роклята й беше доста смело за нея. По-изрязано и се налагаше да го придърпва по време на танците, явно това я смущава и притеснява. А пък и Бурак е винаги до нея, да не забравяме , че там порядките са други, не като при нас.  Wink Wink Wink

# 185
                    С усмивките на Фе и Бу ви казвам добро утро  милички   Hug Hug Hug

Двете приятелки ФФ

И да не пропусна нещо любимо.

Приятен ден bouquet

# 186
                Здравейте, момичета!  Hug

По снимката феновете са издирили и местонахождението, където се е снимал.  hahaha

И нещо от пресата. Няма да превеждам, защото е взето от интервюто, което дадоха на сватбата, нищо ново не казват.  Thinking Заглавието само: Харесвам го по всякакъв начин. Горе-долу това означава, явно думите на Фе за прическата на Бурак.

Приятна почивка на всички, аз отивам отново на работа.  Hug

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 11:12 от mimivj

# 187

Здравейте Hug

Подишах малко чист есенен въздух в Боровец и се приземявам   тук с надежда за нещо ново Laughing

Това на пръв прочит  са звездите на последното събитие на което бяха и нашите любимци.

И нещо интересно да не пропуснем.

На сватбата ,са забелязани две дами в бяло - булката и майка и  Дериу Байкал.

На снимката тя е със сина си Мерт Байкал, който  е режисьор  на филмите на Бурак "Моят брат"

Още малко  вкус и елегантност.

# 188

Здравейте!  newsm51

Един хубав Бурак да сложа за добро утро.  Hug

Ето и статията преведена на английски.

Приятна неделя!  bouquet

# 189

И от мен здравейте Hug Hug Hug

За разкош една прекрасна двойка/тройка Wink

Приятен ден bouquet

# 190

ХА, ХА , ХА, ТОЗИ МАЙ НЕ ГЛЕДА ПРАВИЛНАТА СЪПРУГА.  hahaha hahaha hahaha

# 191

Ето ги двете приятелки в "Чучулигата" и на сватбата.

И д-р Кемран и той  е там Wink

А Бурак я гледе все едно не се събужда всяка сутрин до нея Wink Laughing

# 192

Тези снимки от сватбата не сме ги виждали.

Красотички... love001

# 193

МИМИ Hug

Този Исмаил ,който е автор на статиите,според Норсела-фенка на Буфчетата говори и пише само глупости newsm78 newsm78 newsm78Her yerde bu ismail yk konusunun haber olması saçmalığı shhsgagah
Ама кой да ти каже какво е писал newsm78

# 194

Добро утро и прекрасна нова седмица от мен!  smile3525

Защо пък да не ги видим заедно в този исторически проект. Няма ли да има и женски роли там?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт