Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 544
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Коридора на затъмненията от 13.07 до 11.08 по оста Лъв/Водолей този път ми се отразиха като по учебник.Повече негативни емоции - "изгоря" ми телефонът, дори преди да стане ретро Меркурий, после си отиде внезапно от този живот близък  ,брат на съпруга ми,твърде нелепо /алергична реакция към нещо си и аз не знам какво/.Разни стари
проблеми ,които упорито бях захвърлила някъде , сега се завръщат. Не ми се пише, не ми се чете ,което е най-лошото. Знам,че трябва да отмине и м.август и дори и септември ,за да се успокоят нещата при мен,но дните едва се влачат.Разбира се,че имам и други ангажименти, с които да се "разсейвам" - напр. обичам да шия и плета и с това се занимавам сега. Като типичен Водолей знам,че изведнъж ще ми се върне настроението от хубав филм или любима песен или някой забравен приятел ще се обади . И пак ще пропиша Grinning !!!

# 106
Съболезнования, Титания! Ето всичкото е бели кахъри на фона на това. Да ти минава бързо без повече негативни проявления !

# 107
Съболезнования, Титания! Ето всичкото е бели кахъри на фона на това. Да ти минава бързо без повече негативни проявления !
Благодаря ти! Просто исках да споделя директното въздействие на транзитите в момента,още повече,че моето натално Слънце е в 3-ти гр. на Водолей,където сега са ретроМарс,ЮЛВ, и отминалото прекрасно Лунно затъмнение.
Казвам "прекрасно",защото това е изумително явление,което ,за съжаление,не успях да видя поради облаците.

# 108
  • SF
Титания... Телефон ще си купиш, и пак ще се счупи, човекът, който си е отишъл от алергия... Ужасна работа!

Аз имам проблеми точно по оста 4-10 дом. Сериозни проблеми и затъмнението ми попадна точно в тях. А точно там е и моят натален Марс, така че имах съвпад транзитна Луна, транзитен Марс, натален Марс и ИС. Моят натален Марс е в точен съвпад с минути разлика от ИС откъм 4 дом.
Проблемите стоят, но ще стават по-големи, защото не ги решаваме. Натален и транзитен Марс са натирени в ъгъла да не действат, отнет им е куража и ще ми бъде отмъстено в най-скоро време за това.
Аз не съм човек, който не си решава проблемите и сега се чувствам адски зле. Но решаването на проблеми по оста 4 (семейство) и 10 дом (работа) зависят от действията и на други хора, с които няма как да не се съобразим. Вчера вдигнах кръвно (което едва разпознах като симптом, защото не вдигам кръвно) и температура едновременно. Това като реакция за бездействието ми.

# 109
Съболезнования, Титания!  Пожелавам сила на близките,  за да могат да продължат.

И на мен септември ми се вижда мноооого далеч...поне 11 август да мине.

# 110
Благодаря.Вярно е,телефон вече имам нов,но човекът вече го няма за зло или добро.И на Esmee явно не й е леко -
може би стари проблеми по Марс в ИЦ,заради ЮЛВ ,но пък не е време за разбутване на статуквото,заради затъмненията.Може би куража на Есме ще се изрази в това да не бърза,а да запази силите си за по-късна битка,напр.за средата на м.ноември,когато транзитния Юпитер ще прави добри аспекти към ИЦ/МЦ.

# 111
  • Велико Търново
Съболезнования и от мен, Тирания.
Чета ви внимателно всички постове, но уви твърде боса съм в астрологията и ми е трудно да асимилирам написаното. Моля посъветвайте ме с подходяща книга/ сайт за начинаещи, наистина имам огромно желание да науча малко повече. Преди месец бях започнала да чета астро и астро галакси, четох и в урания-бг... Но или аз съм много зле или наистина нищо не вдявам. Благодаря ви предварително!

# 112
  • Бургас
Моите съболезнования! Смъртта винаги е нелепа и неочаквана.

Аз след ред събития и определено заредени енергийно дни, сякаш попаднах в застой, да видим какво ще предложат идните дни, но нещо енергията ми затихна след затъмнението, което ....проспах буквално.

# 113
На мен "чудесно" ми се отразява и май тепърва ще ми се отрази това лунно затъмнение в шести дом - проблеми в комуникацията с колеги, на работното място се очертават трудности, въобще рози, повехнали, ама с много бодли. Някакви несбъднати и полусбъднати тайни любови и скришни приятелства успешно ми нагнетяват работната обстановка с интриги. Не ме свърта, че не понасям подобни условия. Чета, че ефектът щял да бъде продължителен. Аман!
Съболезнования, Титания.
Всичко тече и ние с него.

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 18:00 от luna

# 114
  • Burgas, Bulgaria
Титания ,  много съжалявам за загубата ви .....

Не ми е хубаво усещането за тишината в темата ,  всеки ден надничам с притаен дъх .... Не се обичам така , особено когато  не ме подвежда интуицията ...

Не ми се говори много , голям стрес преживях на 27-ми ,  детето споменах,  се разболя . Може би към 17 и 30 часа , уж спеше и се събуди ,  отвори очи и изпадна в нещо като паника . Започна да крещи , че тази кола трябва да се махне , питам къде е тази кола и той сочи и ми се кара и реве , не я ли виждам ,  пищи ТАТИ , колата , мамо помогни ми ,  тати е най-добре , нали , мамо прости ми , обичам ви , страх ме е ....
ХОРА ,  той е 164 висок 50кг на 11г ,  да го видиш в подобно сЪстОяние да РЕВЕ С ГЛАС и ужас ,  еееей сърцето ми спря , помислих , че нещо с баща му .......

Всичко мина ,  явно бая съм се уплашила ,, не мога да спя ,  една топка в слънчевия сплит .....
Кофти случка .....

Луне .... и не знам какво да напиша 😦

# 115
Благодаря на всички за съпричастността !!! Явно енергията не е добра почти за всички.Но... всяко зло - за добро.
Просто ситуацията е такава и ще оценяваме какво ни се случва в действителност малко по-късно - сега сме в стрес,напрежение и негативни мисли.От ок.  3 ч  утре Луната навлиза в Риби, излиза от фаза "пълнолуние" и ще очакваме благотворното й влияние - ще сложим "розовите"очила  /Луна съвпад Нептун,в други ден/,ще изпитаме
късмета си при тригона й с вече транзитния Юпитер в Скорпион.Всъщност утре,30.07,понеделник се очертава много добър ден ,особено по обяд - Луната прави само позитивни аспекти и се надявам някак да  успокои тау-квадратурата на Уран с Лунните възли и Марс /той е в съвпад с Южния във Водолей/.Сатурн играе важна роля,като
чрез тригона си с Уран не му позволява съвсем да се развихри,държи го под контрол в известна степен,т.е "дърпа" му юздите.Може би тази седмица ще е по-спокойна,само на 02 и 03.08 ще имаме разнообразна енергетика при Луна в Овен - квадратури с планетите в Кози рог /Сатурн и Плутон /и тригони с планетите в Лъв /Слънце и ретроМеркурий/. Я,прописах !!! Simple Smile . Така е - когато се обадят приятели като всички вас,които пишете тук. Понякога само няколко думи могат да повлияят благотворно.

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 18:33 от Титания

# 116
  • Наблизо
Благодаря за прогнозата,Титания!Моите съболезнования и ви пожелавам много сила!

# 117
  • тук-там
Титания, само хубави емоции да ти се случват от тук насетне! Поводи за усмивка ти желая!

# 118
Благодаря,момичета!

# 119
Титания, съжалявам за загубата ти. Hug

Общи условия

Активация на акаунт