Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, да знаете, че през деня си мисля за вас....
Нещо сънят ми не е както трябва...Будя се и мисля много....за два нерешени проблема, които си влача....

# 136
Здравейте на всички, следя темата с голям интерес, но не съм писала до сега. Искам да попитам периода добър ли е за заминаване за работа в чужбина?

# 137
  • Бургас
Мъжът ми е водолей в пълното му проявление. Първо ми беше авантюра Wink Мнооого приятна авантюра, сега като половинка ми допълва и уравновесява перфектно експлозивната ми и огнена натура. Аз паля пожари , той гаси.....и са добри любовници, винаги впечатляват с леко отнесената им нарура...

# 138
  • SF
Момичета, да знаете, че през деня си мисля за вас....
Нещо сънят ми не е както трябва...Будя се и мисля много....за два нерешени проблема, които си влача....

Аз съм точно като тебе! Мисля и непрекъснато искам нещо да ви питам, нещо да обсъждаме.
Имам си два нерешени проблема, които си влача и се правя, че ги нямам. Страшно ми е дискомфортно от ситуацията.

Тиква, тук съм непрекъснато. Просто не мога да пиша седмични прогнози и не пиша по темата.
Адриана също е наоколо. По-тиха е от обикновено, но я виждам, когато минавам.

# 139
  • SF
...и са добри любовници, винаги впечатляват с леко отнесената им нарура...

Да, да! Уран и любовник! Simple Smile
Не коментирам мъжа ти, Чери. Вероятно той има нещо секси в картата си, но на водолеите им е по-интересна ядрената физика и субпозитронната дестилация на атома. Simple Smile

# 140
  • Бургас
е моя си пада по програмиране, хаха , сигурно има нещо секси, да или просто двамата в комбинация сме така, но забелязвам че има доста приятелки, които му се впечатляват и си го харесват по някакъв начин, далеч не казвам че е сексуален, по-скоро ги омайва спокойната му и уравновесена и леко отнесена/водолейска/ натура.

Сестра ми също е водолей и тя е много отвеяна натура, но също хората много я харесват и обичат именно заради тази лека замечтаност и отвеяност.

# 141
Ох, момичета, успяхте да ме усмихнете Laughing
Аз имам бегли наблюдения върху тази зодия, по принцип и аз съм Въздушен знак, та ми е лесно да общувам със "себеподобни".
Всички "знаци", които намирам, ми сочат да бъда по-уверена, но пусти Ретро Мерк. ooooh!

# 142
  • Пловдив
Започнах да чета книгите, които препоръчахте. Почвам да си разчитам наталната карта. И идва първият ми въпрос: в Първи дом нямам нищо. Нито слънце, нито луна....нищо. никаква картинка. Какво значи това? Нямам първи дом ли или той нищо не значи зс мен?

# 143
Започнах да чета книгите, които препоръчахте. Почвам да си разчитам наталната карта. И идва първият ми въпрос: в Първи дом нямам нищо. Нито слънце, нито луна....нищо. никаква картинка. Какво значи това? Нямам първи дом ли или той нищо не значи зс мен?
Съвсем не означава подобни неща. Simple Smile
Темата тук е с по - друга насоченост, ако имаш желание да се учиш, ела в другата тема и чети последователно и търпеливо книги и материали.

# 144
  • Наблизо
Ами мен ме удари лошо прогнозата за последните дни - упорито не мога да се излекувам,че и нови неща ме налазват..за малко да си загинем при катастрофа..и като цяло ми е страшно нервно..

# 145
  • тук-там
И аз имам тежък период - недоразумения, предизвикателства, пътуване с неудачи, дразги в любовта ... абе въобще

# 146
при мен личните взаимоотношения са на кладата, но като чета на другите какво им се случва, стоически чакам да отмине всичко, незнам до колко е удачен периода да се взимат сериозни решения

# 147
И аз седя, притихнала не смея да предприемам нищо, моля се само всички около мен да са здрави и чакам да отмине периода! Flowers Hibiscus
Очаквам и утрешния 02.08. надявайки се ако се случи нещо то да бъде за добро! По принцип не очаквам нищо конкретно, като събитие!

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 17:12 от valonte

# 148
  • Бургас
при нас нещата днес и вчера, надявам се утре имат ново и то хубаво начало....та чакам си четвъртъка и обещанието на звездите Simple Smile

# 149
  • SF
при мен личните взаимоотношения са на кладата, но като чета на другите какво им се случва, стоически чакам да отмине всичко, незнам до колко е удачен периода да се взимат сериозни решения

Добре дошли в моя клуб!

Общи условия

Активация на акаунт