Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 572
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Четвъртък е! Дано донесе разплитане на ситуациите, които ни тормозят  Praynig

# 151
Четвъртък е! Дано донесе разплитане на ситуациите, които ни тормозят  Praynig
Дано! Дано! Дано! Flowers Four Leaf Clover

# 152
при мен личните взаимоотношения са на кладата, но като чета на другите какво им се случва, стоически чакам да отмине всичко, незнам до колко е удачен периода да се взимат сериозни решения

Добре дошли в моя клуб!

някаква интуиция ме кара да избягвам сериозни разговори в момента-имам усещането , че всяко решение ще е грешно,
 всичко се усеща като нажежено  и изнервено, снощи два часа се въртях в безсъние, без нещо конкретно да ме тормози.

# 153
и аз така, имам чувството, че ще се взриви въздухът от нищото

# 154
  • Пловдив
Ние сме на морето. Илинден е. Има огромни вълни. Децата се радват. Спасителят се кара. Сърцето ми е свито на този ден.
Вие очаквате положителни емоции ли? Нещо май съм изпуснала от прогнозата

# 155
  • Sofia
Понеже не съм писала още нищо ново, предоставям на вашето внимание това:

Мими - кой изпусна клоуните навън или за астрологичната обстановка до 5 август

# 156
  • Sofia
Хайде нещичко и от мен:

2 Август, четвъртък Simple Smile Денят е на Юпитер, големият Благодетел Simple Smile Юпитер е известен с името големият Бенефик в Астрологията. Това е планетата, която дава изобилие от шансове и късмет, успех и щастие, в сферата, където се намира. В момента Юпитер транзитира в Скорпион, затова се активизира оста на притежанията, енергията, страстта, оста Телец-Скорпион. Той е бавна планета, ще остане в Скорпион чак до 10 ноември тази година.

Колкото до Луната, тя и днес е в Овен. В близкия час ще направи точен тригон със Слънцето в Лъв. Излишно е да казвам, че на всички Лъвове, Овни и Стрелци ще им върви много днес, нали? Simple Smile

Когато и двете Светила се намират в Огнени знаци, както е сега, всички ставаме по-борбени, топли, темпераментни, самоуверени, действени, пробивни. Меркурий също е в Огнен знак, в Лъв, нищо, че в момента се движи ретроградно. Имаме добро самочувствие, искаме да се изявяваме във външния свят, да ни хвалят и уважават, да ни следват.

Марс и Венера са в хармоничен аспект помежду си, Слънцето и Луната - също, а и Нептун е отлично аспектиран от Юпитер, така че може да се каже, че любовните и брачните връзки процъфтяват в момента. Съветът ми е мъжете и жените да общуват интензивно помежду си, защото ще им се удава да се разберат правилно и прекрасно Simple Smile

Уви, квадратурата Марс-Уран все още е налице и е възможно да донесе малко експлозивни емоции, действия, избухвания, токови удари, порязвания ... ами пазете се, доколкото можете. От прибързаност, нервност, припряност, неразумни дейности и операции, от агресия, гняв и всякакви внезапности, за които после може да съжалявате. И все така, като цяло, мъжете са по-застрашени от негативни случки, заради Тау-квадратурата Слънце-Марс-Уран. Може да се каже, че жените са пощадени този път, поради което препоръчвам жените да бъдат по-толерантни и търпеливи към мъжете, за добро ще е Simple Smile Опитайте.

Хубав ден на всички от мен  Flowers Hibiscus

# 157
Страхотна прогноза за днес Flowers Hibiscus Аз съм Овен, мъжа ми е Лъв. Дано имам причина да се похваля с нещо хубаво, което да ми се случи днес.
Хубав и позитивен ден ви желая и на вас Flowers Hibiscus

# 158
  • При децата ми
Пак да измрънкам, ама нищо не ми носи този Юпитер на мен бе! А, времето си минава и 10-ти ноември наближава!:Smiley

Скрит текст:
Даже и рима има! Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 16:13 от Hrispa76

# 159
Хубавите неща стават изненадващо, имай търпение, ще стане Wink

# 160
  • При децата ми
Хубавите неща стават изненадващо, имай търпение, ще стане Wink

А, дано!!:smiley:Wink

# 161
  • Наблизо
Аз се опитвам да изплувам и да променя нещата,защото съм се насадили много добре на пачи яйца и се надявам в близкия месец да изклася и да има промяна.
Иначе ми се скъса панталона на работа,меркуриева история Grinning

# 162
Днешният ден не мина така както очаквах, уви. Нещо Юпитер не го усетих като Благодетел.

# 163
  • София
Вихрогонче, страхотна си!  Hug Благодаря за прогнозата!  bouquet

# 164
  • Sofia
Nature Sunny  5 август, Неделя, Nature Sunny денят на Слънцето  Nature Sunny

Слънцето и Меркурий са в Лъв, и за съжаление са в квадратури с Луната в Телец и Юпитер в Скорпион. Квадратират също Сатурн и Венера, както и Марс и Уран. Обстановката като цяло е напрегната. Представителите на неподвижните знаци ще почувстват това най-силно /Телец, Лъв, Скорпион и Водолей/.

Напрежението се смекчава от хармоничните аспекти, с които изобилства звездната карта в момента. Радваме се на много секстили и тригони, между различни планети, което е хубаво предвид горната информация.

- Голям тригон Марс-Венера-Луна /Въздушно-Земен/: ползотворно общуване между младите и зрелите жени, както и хармония в любовните връзки.
- Тригон Луна-Плутон /Земен/
- Бисекстил Плутон-Нептун-Юпитер
- Тригон Уран-Сатурн /Земен/.

Хубава вечер на всички от мен! Утре рано сутринта в 5.33 ч. Луната ще се премести от Телец в Близнаци. Обстановката ще се енергизира и обърне в посока повече движение, пътувания, обучения, динамика, общуване.

Общи условия

Активация на акаунт