Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Титания, и от мен съболезнования.
И при мен имаше тежък период, на 26 внезапно се разболях и бях много зле, известно време в болница. Едното дете също, за щастие в по леко състояние. Абсолютен кошмар. Вижда ли му се края на този период?
Приятелка пък е на онзи кръстопът, онзи който преди дискутирахте за избор както преди 20 години... трябва да се върна назад

# 166
Здравейте на всички, включвам се с едно питане към вас, по скоро търся съвет, тъй като все още не мога нищо да разбера по наталната си карта. Та ситуацията е следната, петък 03.08.2018 год. и днес, излезнаха две обяви за работни места, за които съм се борила в града в който живея, но така и не успях да спечеля конкурсите. Сега търсят същите служители, но в друг град, който не ми е далеч и не е проблем да пътувам. Имам един месец за подаване на документи и след това ще се проведе изпита, питането ми е подходящ ли е периода тази седмица да подавам документи  или да изчакам следващата или по-следващата?
Благодаря ви!
Желая ви страхотна седмица Flowers Hibiscus
 И само да вметна напоследък, срещам хора свързани с мойто минало, хора които не съм виждала от много години, много ми е странно.

# 167
Добре е Меркурий да тръгне напред за подаване на документи, което е след 19 август.

# 168
Благодаря!:hibiscus:
И аз така мислех, но исках да се допитам и до вас!
Бях чела някъде, не помня тук в темата или на друго място, че сега е периода в който ще се повторят неща, които не са довършени и са се случили май месец. Двата конкурса за които говоря бяха точно май месец, и сега излизат новите два в същата последователност. Приемам го като знак от съдбата! Wink

# 169
Титания, и от мен съболезнования.
И при мен имаше тежък период, на 26 внезапно се разболях и бях много зле, известно време в болница. Едното дете също, за щастие в по леко състояние. Абсолютен кошмар. Вижда ли му се края на този период?
Приятелка пък е на онзи кръстопът, онзи който преди дискутирахте за избор както преди 20 години... трябва да се върна назад

Благодаря ти Хепи!
Трябва да издържим и тази седмица ,пък и другата за всеки случай Simple Smile.Днес Лилит напусна Козирог и навлезе във Водолей,присъедини се към ретроМарс и заедно ще влияят силно върху наталните планети в първите градуси на всички знаци. Лилит и Марс са представители на скорпионската енергия и това,освен,че сме в коридора на затъмненията до 11.08,още повече подсилва тягостното положение  /особено за Водолей,Лъв,Телец и донякъде Скорпион/.Особено интересен ще е утрешния ден,07.08 ,когато Венера ще ингресира в своя знак Везни и ще направи тригон  /добър аспект/  със съвпада  Лилит/ретроМарс от Водолей. Енергетиката е особена: въздушна  /Луната е в Близнаци/ с привкус на Скорпион - ще комуникираме много,ще говорим,ще се срещаме с хора,най-вече от миналото.Може бивши любими да се обадят или да се сблъскаме с тях на улицата или по работа  и така да ни връхлетят спомени,хубави или не.Не е изключено,който си търси работа,да му се обадят от бивша такава - изобщо обстановката дава предимство на "бившите" неща.Предстоят няколко дни ,наситени с всякакви аспекти, и стряскащи, и добри, изобщо  ще бъде смесица от позитивни и негативни ситуации.Уран пък  "спря" и
на 08.08 ще тръгне в ретро посока и така ретропланетите ще станат шест от осем възможни  /светилата - Слънцето и Луната нямат обратна посока на движение/.Само Юпитер и Венера са в права посока на движение,но те пък са в негативен аспект помежду си - 45 гр.,но това е колкото да ни изнервят любимите ни хора и да бъдем принудени да пръснем повече пари за нещо си.Тези две планети,символи на щастието ,късмета ,парите и благоденствието ще бъдат в добър аспект чак на 23.01. 2019 г - съвпад в 17-ия гр. на Стрелец.Тръгвайки назад Уран ще ни накара да преразгледаме своите принципи свързани със свободата на изразяване и движение, с отношението ни към материята и парите  /Уран е в Телец/,да преразгледаме своите таланти и умения и не на последно място - да открием и още неподозирани досега неща за себе си и около себе си.Необичайно е,че ще трябва да направим това под напрежение и външна намеса / под натиск от други хора и обстоятелства/ - квадратура на Уран с тандема Лилит/ретроМарс.Така,че тази седмица е изпълнена с потенциал за промени и ще
имаме и частично Слънчево затъмнение в 19-ия гр. на Лъв на 11.08,петък, в 12ч и 58 мин. Това е Новолуние със Слънчево затъмнение.Считам,че посланието на това явление е насочено към вътрешния ни творчески потенциал 
и трябва внимателно да си напишем желанията,защото има тенденция да се надценим - Юпитер е в квадрат към съвпада Слънце/Луна.

# 170
Благодаря много за прогнозите! Hug bouquet

Донякъде off topic, но не съвсем...съвпада с прогнозите, затова споделям.
Скрит текст:
Юпитер сега ми е в 5 дом, където имам стелиум- Уран, СЛВ и СЛънце. (Това е стелиум, нали?)
Този дом е дома на спорта, доколкото си спомням. В събота тичах първия си скай маратон в планините- 50км ултратрейл. Това ми е втория маратон тази година, а ако се възстановя добре, ще тичам и трети, на 15.09. Мисля, че мина супер добре, имайки предвид че съм новак в тази дисциплина, и че съм на 40+.

Новият ми дом е почти завършен, предполагам и това се дължи на Юпитер. От друга страна голям застой в романтичен план, да му се невидяло.  Cry
А уж 5ти дом е на романса. Сатурн ми е налазил луната в седми дом. Той ли ми стопира нещата...
Но като си правя равносметка, по-скоро Сатурн е големия ми благодетел, е не Юпитер. Но не мога да преценя. Не съм дори лаик.

Направих много красиви снимки на Кървавата луна и Марс, бяхме на нощна разходка с корабче в Гърция. Виждаше се идеално. Във Водолей нямам нищо, но Луната беше в опозиция на натален Сатурн. Търсих, но нищо не намерих по въпроса. Мой приятел (Водолей) от ученическите години ми писа неочаквано, и си писахме през целия път. Интересно беше. Ще се опитаме да се видим, но ще е трудно. Много е далече...

Последна редакция: пн, 06 авг 2018, 23:27 от Deziderata

# 171
  • SF
Уран и самолетите. Аз точно на 8.8. летя надалече.
уфффф

# 172
  • При децата ми
Титания, благодаря за прогнозата!:hibiscus:

Уфф, тези ретро планети! Пак ще се връщат стари неща за правене!

Къде мога да прочета информация за Лилит? Стана ми интересно, Лилит и скорпионска енегрия...?Simple Smile
Дези, сподели снимките, ако е възможно!

# 173
  • тук-там
И аз не знам нищо за Лилит - черна дупка в инфото. На мен ми е в Козирог и 8 дом в натала, но дори не знам темата. Ако някой може да помогне с инфо, ще съм благодарна.

# 174
Дези, сподели снимките, ако е възможно!

Заповядай! Hug

Сега като ги гледам, хич не са качествени, не знам защо така стана....Но пък събитието се вижда добре....

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 175
Напишете в Гугъл "Лилит  " или черна Луна и ще излезе поток от линкове. Много информация има. Както митологична, така и свързана с астрологичните характеристики,  аспекти и влиянието на Лилит.
Има астрологични школи, които не я отразяват, но руската й обръща голямо внимание. Моят опит показва, че ако разглеждам картата си по тропическкя задиак, Лилит ми дава индикации  за неща, които са абсолютен факт. Изявили са се и съм ги преживяла. Сега, изучавайки ведите, за същото нещо намирам израз посредством накшатрата, в която ми попада Луната, а също и една йога. Че дори и доста по - съдържателна и многопластова характеристика.

# 176
Днес е Новолунието със Слънчево затъмнение  / няма да се вижда от нашата страна/ в 19-ия гр. на Лъв в 12ч и 59 мин. Картата на това явление е изключително силна и балансирана по отношение на позитивни и негативни аспекти.Сатурн,Уран,Венера и Лунните възли правят страхотна конфигурация,в която са вплетени най-разнообраз-
ни влияния и аспекти.Просто енергиите на взаимодействие преливат една в друга и крайният резултат е плетеница
от ситуации,следващи своя ход.Особено силен е МС в Лъв,,където попада  самото новолуние, както и ретро Меркурий.Така,че,ако ще пишем желания,трябва да ги съобразим с взаимното влияние на този  МС с дейностите по
 наталния дом,в който попада.Напр. този МС в трети натален дом - може да означава издигане на нов етап на обучението,комуникациите,пътуванията на къси разстояния,смяна на работа или издигане в службата,както и отношенията с хората по този дом / съученици,съседи,братя и сестри и др./.Самото Новолуние е предпоставка за нещо ново,но в 10-тия дом е особено силно - нови начинания в бизнес,работа,нов социален кръг,преместване по местоживеене и много други неща.
Има и още нещо - до 12ч и 59 мин днес е 30-ти лунен ден,чийто символ е златен лебед - красота,мъдрост,доброта,всемирна любов.Добре е да внесем нещо ново в дома си или там,където искаме.

# 177
  • тук-там
Титания, много хубав пост! Благодаря! Не можах да разбера какво да гледам къде попада в натала, за да сдобия представа на каква тема да напиша желания. Би ли ме насочила. Благодаря предварително!

# 178
Титания, много хубав пост! Благодаря! Не можах да разбера какво да гледам къде попада в натала, за да сдобия представа на каква тема да напиша желания. Би ли ме насочила. Благодаря предварително!
Гледаш в кой натален дом попада съвпада Слънце/Луна в 19-ия гр. на Лъв,т.е. този градус в кой дом от рождената ти карта попада - дали е в 1-ви,2-ри 3-ти и т.н.Всеки рожден дом отговаря за определени дейности.Като откриеш в кой натален дом ти попада това Новолуние си пожелаваш нещо ново,свързано с темите  по този дом.

# 179
Благодаря Титания! Радвам се, че отново пишеш!
На мен днес не ми се пишат желания. Ще пропусна, така го усещам....

Общи условия

Активация на акаунт