Какво ни казват планетите тази седмица - 2

• 61 625
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • Наблизо
Титания,за пътуванията прочетох че не е хубав момент,но другия уикенд процесите ще са в края си..би ли се отразило на едно голямо пътуване?
Благодаря

# 196
Не се стресирай изобщо  Deziderata Grinning .Сега Сатурн и Уран се подкрепят взаимно,така,че твоят случай е като по учебник - минало и бъдеще са се хванали за ръце!!!

# 197
Титания,за пътуванията прочетох че не е хубав момент,но другия уикенд процесите ще са в края си..би ли се отразило на едно голямо пътуване?
Благодаря
Най-много да се отрази на маршрута - може да изминеш повече път от запланувания или да се наложи да представиш някъде допълнителни документи. Юпитер има хубави аспекти с Нептун и Плутон и това може да се отрази донякъде добре на квадратурата му с Меркурий.

# 198
  • Наблизо
Благодаря
Най-много да се отрази на маршрута - може да изминеш повече път от запланувания или да се наложи да представиш някъде допълнителни документи. Юпитер има хубави аспекти с Нептун и Плутон и това може да се отрази донякъде добре на квадратурата му с Меркурий.
Благодаря много!Означава много успокоението ти.

И при мен това Меркурий в опозиция с натален Сатурн ми се отразява много,а Марс транзитира в дома,в който ми се намира и наталния Марс.Бута го,не се чувствам на място,неспокойна съм и ми разбива доста спокойствието.Много неща,важни,се променят около мен и на мен ми е трудно да ги възприема.В същото време искам да избягам,да се освободя,но за момента няма как да стане и трябва да си го изтърпя.Въпреки че се опитвам,но явно е по-скоро за мое успокоение,че не стоя и търпя без нищо да правя.

# 199
Благодаря, Титания, чакам да се оправи Марс, защото големи каши забърква, снощи в компанията диалогът беше подмолен и агресивен, обвинения, оправдания, чу-до

И да попитам за това повтаряне от 18 години- може ли да е емиционална ситуация с разтърсващи последствия, но участниците да са други?

# 200
Благодаря, Титания, чакам да се оправи Марс, защото големи каши забърква, снощи в компанията диалогът беше подмолен и агресивен, обвинения, оправдания, чу-до

И да попитам за това повтаряне от 18 години- може ли да е емиционална ситуация с разтърсващи последствия, но участниците да са други?
Няма еднакви ситуации,но наталните домове ,в които Лунните възли са били тогава,са същите и сега. Трябва да се съпоставят транзитните ситуации тогава и сега и да се види самите възли какви аспекти правят с останалите планети и след това създадената ситуация да се пренесе към наталната карта или пък някаква друга карта - напр. солар.

# 201
Вече се чувствам изморена и мечтая за почивка, поне на есен да имам възможност.  Юпитер в пети дом в   скорпион  и опозиция с моят натален в   Телец  ми показа, че мога да издържа,  дори и на моменти да се налага да  съм си сам воин. 

# 202
  • София
Днешният ден беше много гаден!  Mr. Green Мда,наистина емоциите бяха насочени в деловата сфера. Усетих го осезателно!!! Дано на 22.8 нещата се поуспокоят, че не се издържа.

# 203
  • Бургас
днешният ден беше.....странен. Периодът, който започнах на 13 юли, седмица преди рожденният ми ден и по време на ретроградният Меркурий, ми донесе новината, която очаквах, но ме и изненада Simple Smile Започнах си ин витрото тогава, днес разбрах , че не просто съм бременна, а че са двечки до тук здрави ембриончета.

Но цял ден имам определено осезаем проблем с комуникацията и в пряк и преносен смисъл. Не чувам телефони, казвам едно, а хората разбират друго......батак. Кога се очаква да приключи този период?

# 204
  • Бургас
днешният ден беше.....странен. Периодът, който започнах на 13 юли, седмица преди рожденният ми ден и по време на ретроградният Меркурий, ми донесе новината, която очаквах, но ме и изненада Simple Smile Започнах си ин витрото тогава, днес разбрах , че не просто съм бременна, а че са двечки до тук здрави ембриончета.

Но цял ден имам определено осезаем проблем с комуникацията и в пряк и преносен смисъл. Не чувам телефони, казвам едно, а хората разбират друго......батак. Кога се очаква да приключи този период?

# 205
Cherry^Blossom, много се радвам за теб, за вас !  Да имаш здрава и щастлива бременност!
На мен ретро меркурий ми провали планирано далечно пътуване и ми пропадна  в неизвестното  куфара от друго. Почти загубих надежда, че ще го намерят, след два дена изтича крайният официален срок по издирвнето му.

# 206
  • Наблизо
И при мен делово е кофти .Дано се просветли скоро

# 207
  • Велико Търново
И при мен работната атмосфера е неблагоприятна още от началото на ретроградния Меркурий... Надявах се че ще се стабилизира, но става все по-зле. Аз съм по майчинство в момента, но въпреки това промените и проблемите на работа ме касаят пряко.

# 208
  • тук-там
Чери, евала!
И при мен тесла, всякакви тъпотии.
Абе кога влиза Юпитер в Стелец? Чакам го като топлия хляб Wink

# 209
  • София
Cherry^Blossom, страхотна новина! Лека бременност! Сега трябва да бъдеш спокойна и да не обръщаш много-много внимание на незначителни неща.
  Hug  bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт