Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 67

• 60 512
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Аз бях на противозачатъчни преди процедурата и стойностите не бяха съвсвм реални.Доколкото си спомням естрадиолът беше горна граница,а Fsh изкуствено занижен в резултат на приеманите хормони.

# 556
  • sofia
Здравейте ,
Днес ми се обадиха че няма да има трансфер на 5 ти ден , а днес 3 ден са спряли да се делят клетките. Имал ли е някой подобен случай . Първи опит ми е на ЕЦ , не могат да кажат каква е причината.

# 557
  • Бургас
С какъхв фактор сте?

# 558
  • sofia
Водим се неизяснен , няма конкретна причина

# 559
И ние запичнахме на ЕЦ , но онзи ден отидох на 9ти ден от цикъла и ми казаха че съм закъсняла , защото е тръгнал да се пука фоликула Disappointed ще чакам следващия месец .....

# 560
  • София
Здравейте, ще ходя да пускам витамин Д, и Б12, след неоплодените Я, какви други витамини ще ме посъветвате да пусна? И за колко време стават готови резултатите? Имам записан час за 14ти и ми се иска да отида с готови изследвания, а не после пак... Може би и фолиева да пусна ... нали не я усвоявам...

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 17:31 от Axenia

# 561
До 25.09. Рамус имат пакет- фолиева+вит. Д+ Б12- за 35 лв. Може да се възползваш. Аз него пуснах. Резултатите си ги видях онлайн още същия ден ( трябва да поискаш парола)

# 562
Акси, пусни и Б9, за да видиш на къде си и колко фк трябва да пиеш. Стандартно всяка лаборатория ги изследва. Хубаво е да идеш в някой централен клон, защото ги работят веднага и ще знаеш резултатите до два часа.

# 563
  • София
Пухче, а ваучер трябва ли да купувам или направо отивам? Много добра цена ми се вижда.
Сън, това ми беше идеята, аз пия неофолик мета по 1 на ден вече не знам колко време... Blush

# 564
Не ти трябва ваучер. Това е пакет на Рамус за м.септември. Но им кажи, че искаш пакета.
http://ramuslab.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81%D … 0%B5%D1%82%D0%B8/

# 565
  • София
Мерси много Пухче Simple Smile
Момичета излезе и кариотипа обаче ... нищо не разбирам...
На моето пише :" Не се установиха системни бройни и структурни хромозомни  аберации. ЗАКЛЮЧЕНИЕ:  Женски кариотип 46 ХХ
А на ММ : Същото и Мъжки кариотип 46,XY

# 566
Всичко е наред.Така трябва да бъде.

# 567
Момичета, днес ми беше пункцията, почивах след това, но имам болки в яйчниците и корема ми е страшно подут. Четох, че това е нормално, но мога ли да пия Нош па за болките, надявам се подуването да намалее утре.

# 568
  • Varna
Може да. Бяха ми казали също  да хапвам  храна богата  на протеини.

# 569
Svetla24, колко фоликула имаше и колко яйцеклетки извадихте. Може  ако са били повече и за това да си подута. Аз нямах много, някъде 9 фоликула и извадиха 8 яйцеклетки. Като се прибрах и си легнах и чак тогава започна да ме боли, пих ношпа и ми поразмина. Но и на другия ден имах леки болки и това беше. Ще се оправиш Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт