Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 67

• 59 973
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Много хубава бройка!

# 301
Чудна реколта, чакаме добри новини:)

# 302
  • Варна
Момичета,днес ми е 9-ти ден от стимулацията и от снощи малко ме боли гърлото, може и заради климатика да е.Дали ще окаже влияние и може ли лекаря да спре процедурата заради това?
Не, няма. Смучи някакви бонбони за гърло /на мен ми бяха препоръчали син Стрепсилс, не че го взех/ и направете профилактика на климатика Simple Smile.

Акси, много хубава бройка! Късмет и още по-стиснати палчета от мен!

# 303
Момичета,днес ми е 9-ти ден от стимулацията и от снощи малко ме боли гърлото, може и заради климатика да е.Дали ще окаже влияние и може ли лекаря да спре процедурата заради това?
Не, няма. Смучи някакви бонбони за гърло /на мен ми бяха препоръчали син Стрепсилс, не че го взех/ и направете профилактика на климатика Simple Smile.

Акси, много хубава бройка! Късмет и още по-стиснати палчета от мен!

Благодаря!Днес бях на преглед и до края на идната седмица ще е пункцията Simple Smile

# 304
  • София
Здравейте, при мен нещата приключиха.
От извадените вчера 14Я, 8 са незрели, а останалите 6 не искат да се оплодят.
Не знам какво да правя... като говорих с ембриолога, той каза да изчакаме до утре, обаче не вярва че ще се делят.

# 305
  • Varna
Акси,силно стискам палчета да се оплодят  до утре,дано Hug

# 306
  • София
Не знам какво се случва напоследък. Масово се вадят незрели яйцеклетки...

# 307
  • Бургас
Не я бива стимулацията....особено по къс протокол е много рисково и добре трябва да се прецени кога да се пунктира

Да не говорим с Тея нови изгъзици подкожен овитрел ....аз казах и преди- не го бива.

Академия, съжалявам, дано имаш късмет и се оплодят. Може ли един въпрос, тригерът какъв беше , как го сложи и колко кг си?

# 308
Аз също бях с Овитрел  и двата пъти .И двамата доктори са на мнение ,че с него доузряват най-добре ,а с Прегнила или Хориомона било опасно при по-голям брой Ф .

# 309
  • Бургас
Как го сложи овитрела? Подкожно или мускулно?С писалка с готов разтвор ли беше.?

# 310
С писалка в корема.

# 311
  • Бургас
Не знам, моят опит и като чета разни статии е, че тригерът е добре да е мускулно, особено при жени с повече яйцеклетки и тегло или опит с незрели яйцеклетки, ще ви изровят после статията

# 312
  • Varna
И аз бях с Овитрел.Нямах проблеми.10 зрели я 55-56кг съм.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 11:54 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 313
Първият път 11 я всичките зрели.Вторият път 20 я само 2 незрели .57 кг съм .И д-р Александров и д-р Стаменов ми казаха ,че Овитрела и най-добрия препарат да доузрее Я и да се отлепи стените за да може да се аспирира.Прегнила не бил за предпочитане при голям брой Ф ,било нежелателно.Не питах защо.

# 314
За статистиката: При мен досега и трите пъти беше къс протокол, с овитрел подкожно в корема. АМХ 0.70. Яйцеклетките ми са малко (4, 5, 5), но всички зрели. Първият път се оплодиха 2, вторият път всички като 3 върнати на 3 ден и 2 бластоцисти, третият - 4 бластоцисти. Не, че имам успех засега.

Общи условия

Активация на акаунт